Çocuk Hastalıkları Bebeklerimizin Emirirken Meraki..

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
113
Selam kizlar..

eminim bu sorunu herkes yasiyodur kizim 4 aylik oldugundan beri etrafa meraki yüzünden 2-3 dk emdikten sonra birakiyor..
haftaya 5 aylik olucak bu sorun hala dvam ediyor..

ac mi kaliyor acaba diye kafama takiyorum bu sorun ne zaman cözülür yada tamamen biter kizlar? bilgisi olan var mi?

mrb arkadaşım eğer ek gıda almıyorsa ve uykularıda iyiyse inan doyuyordur bebişler aç kalınca huzursuz ve uykusuz oluyor...

tatlım malesef o zaman aç kalma ihtimali çok sütün az gelebilir
bizimki 16 aylık sadece emerken çok sık kalkardı birde ben evdeyken çok sık emiyor du şimdi işe başladım ananenden çorbalar muhallebiler yemeye başladı uykuları da kendide düzene girdi az az ek gıday geç bence yoğurt la başla derim bir öneri bebişine...

evet cnm baslamayi düsünüyorum cnm hatta basladm bile yani :))

aynen benim bebiş de 2 aylık fakat emerken boynunu sağa sola çeviriyor etrafı izlemek için:)))o arada memeyi bırakıyor uğraşıyorum gene emmiyor yatağına yatırıyorum bu seferde ağlıyor emmek istiyor ben bi çözüm buldum gibi kucağımdayken ağzına hafif sütümden damlatıyorum tadını alınca dayanamıyor hemen emmeye başlıyor:))bu da benim tecrübem:)

bebeklerde uyku düzeni ne zaman başlar?bebeğim 2. ayında akşam 8 gibi uyuyor gece 4 saat arayla uyanıyor ama sabah 6 da uyanınca öğlen 12 ye kadar uyumuyor yani gündüz biraz sıkıntılıyız öğleden sonra 2 kere birer saat uyuyor b u normalmi?

benim oğlum da 4 ay 1 haftalık aynen emerken çok meraklı ben genelde sessiz bir ortamda emziriyorum seslere tepki verdiği için.
Ek gıdaya bende başladım az az.

Bnmki merakdan emmedigi icin ses mes lazim bile degil hic durmadan renkli seylere bile bakabilir cadı (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…