• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebeklerimizin çamaşırları..

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

jinep

tontiş kızım benim..
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2010
28
0
86
Kocaeli
kızlar bebeğinizin çamaşırlarınızı neyle yıkıyosunuz? farklı bir deterjan kullanıyomusunuz??

hayır farklı bi deterjan kullanmıyorum.omo kullanıyorum sadece we yumuşatıcı.doğmadan önce yeni aldığım kıyafetlerini hacışakirin toz sabunuyla yıkamıştım ilk giyicek diye.bitene kadar onu kullandım ama sonra omoyla yıkadım hep.çok da memnunum.kirlenmek güzeldir:))))

bu arada her yeni aldığım kıyafetini giymeden önce muhakkak yıkarım ama muhakkak.bu alışkanlık bende de war.

bende bebişimin kullandığı herşeyi önceden mutlaka yıkıyorum.. ve bizim için kullandığım deterjanı kullanıyorum bebişime de..ama farklı bişey kullanmak gerekir mi acaba? bebeklerimizin tenleri çok hassas..

ben dalinin bebekler için olan deterjanını ve yumuşatıcısını kullanıyorum.doktor kendi deterjanımızı kullanmamamızı önermişti.

bende kendi çamaşırlarım için arieli oğluşumun çamaşırları için omo baby ve yumuşatıcı olarakta dalin kullanıyorum,ve arielde çamaşır suyu katkısı çok olduğunu duymuştum.Omo baby sağlık bakanlığı onaylı.Ayrıca dalinin yumuşatıcısı çok güzel kokuyor.missssssss gibi tavsiye ederim.

Bende hacı Şakırın deterjanını aldım yumuŞatıcı henuz almadım. Dalını alıcam sanırım...

BebıŞın cıcılerını yıkadıktan sonra makınayı bır kezde boŞ calıŞtırmak ıstıyorum ya da cıft durulama yapıcam ne kadar bebek ıÇın uygun olsada sonuÇta kımyasal...

dalin hacı şakir roxy hepsini kullandım bizim deterjanı kullanamıyorum bebeğimin zaten cilt problemi var ....ama şu da bi gerçek ki bebeklere özel deterjanlar bizimkiler kadar başarılı değil leke çıkarmada

Sadece hacişakir toz sabun. Lekeler konusunda pek iyi değil ama başka bişey kullanamıyorum...

dalan roxy matik kullanıyorum 3 liraydı sanırım çok da iyi çözünüyor

roxy matik kullanıyorum doğduğundan beri.yumuşatıcı kullanmıyorum

doğduğndan beri hacı şakir sabun tozu kullaniyordum
takiiiii
birgün çamaşır makinam arıza verene kadar, servis çağırdım
adam makinanın altını açmasııylan içinden kalıp kalıp sabunların düşmesi bir oldu
meğersem sabun tozu erimemiş erimemiş, birikip kalıp olmuş ve makınaya zarar vermiş
o günden sonra birdaha kullanmadım zaten servisde yasakladı
ondan beri omo baby kullanıyorum ve memnunum
bence bebeklerin çamaşırları onlara uygun deterjan ile yıkanmalı
ayrıca yumuşatıcı kullanmıyorum bebeklere zararlı olduğunu okumuştum

doğduğndan beri hacı şakir sabun tozu kullaniyordum
takiiiii
birgün çamaşır makinam arıza verene kadar, servis çağırdım
adam makinanın altını açmasııylan içinden kalıp kalıp sabunların düşmesi bir oldu
meğersem sabun tozu erimemiş erimemiş, birikip kalıp olmuş ve makınaya zarar vermiş
o günden sonra birdaha kullanmadım zaten servisde yasakladı
ondan beri omo baby kullanıyorum ve memnunum
bence bebeklerin çamaşırları onlara uygun deterjan ile yıkanmalı
ayrıca yumuşatıcı kullanmıyorum bebeklere zararlı olduğunu okumuştum
hacı şakir granül sabun erimiyır cidden. roxy toz olduğu için çok iyi çözünüyor. birara bende hacı şakir aldım hep bebişin kıyafetlerinde beyaz lekeler şeklinde kaldı.

dalinin bebek deterjanı fosfat içerdiği için ben onu kullanmıyorum. Bu konuda Amway'in toz bebek deterjanı çok başarılı. Kalıntı bırakmıyor. mis gibi kokuyor, lekelerde de cok iyi. bir kutudan da 40 yıkama çıkıyor. tavsiye ederim.

ben dalin sıvı bebek deterjanı kullanıyorum. dahaöncede toz kullandım. oda iyiydi.yumuşatıcı kullanmıroum.bence gereksiz.birde ben 2 kere durulatıroum makinede.

Back