Bebek Beslenmesi bebeklerimizin boy ve kiloları

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

imtihan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2009
147
16
118
Diğer
merhaba,bu bölümde genelde bebeklere neler yedirdiğimiz bölümünü takip ediyorum ve 3 aşağı 5 yukarı bebekler benimkiyle aynı aylarda.ben bu aylardaki bebeklerin boy ve kilolarını merak ediyorum,bana sanki benimki yavaş büyüyo gibi geliyo şöyle biraz daha dolgun olmasını isterdim.

burak 17 aylık 12 kilo ve 83 cm,ya sizinkiler?

benim oğluşum:ecrin_bebek: en son 13 aylıkken tartıldı ve ölçüldü
13 aylıkken ki kilosu 13 kilo boyu da 84 cm di
şuan 16 aylık bilmiyuorum

canım unutmaki her bebeğin gelişimi farklıdır bunu kafana takma
ve genetiktir anne baba uzunsa bebede öle oluyo
ama anne baba miyon tipliyse bebenin iri olması beklemen çok saçma olurkaydirigubbakcemile5

evet haklisin,anne baba minyonsa bebekde ayni sekilde minyon oluyor,gerci ben minyomum,baba normal duzeylerde sanirim oglum bana cekmis ,cok kucuk.boyuda kilosuda en az seviyelerde.

merhaba canım,büyüme ve gelişme ilk 12 ay çok hızlıymış.sonra yavaşlıomuş.50 persantil ve üzerinde seyrediorsa endilenmeyin demişti bize doktorumuz.sağlıcakla büyüsün...

anne babanın genetiği çok önemli tabiki,ama genel olarak bu nesil biraz hormonlu.bizler nasılki aynı yaştakilerle benzer kilo ve boyda değilsek bebeklerde öyle ,etkileyen çok şey var.benimde yengem ve abim uzunlar bebekde ortalamanın üstünde,hep bir yaş önden gidiyo boy ve kilosu,bizimkide ortalamanın biraz üstünde takip ediyo.

önemli olan bebeklerimizin sağlığı,allaha şükür anne sütü vermenin çok faydasını gördüm,şuanda bıraktı artık.ufak tefek soğuk algınlığı dışında hastalık geçirmedik,en önemlisi bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…