Merhaba oğlumm..
Daha M harfini yazarken gözlerim dolduğuna göre biraz sulu bi mektup olacaksenağlama
7 aydır benimlesin.Söylemeliyimki son 2 aydır bunu oldukça sert şekillerde hissettiriyosunsırnaşık şeybazen 700 gr lık bi bebeğin nasıl bir tekmeyle canımı böyle acıttığını düşünüyorum-tatlicadiarzu-
Keşke her can acısı böyle tatlı olsa,yüzümü ekşittikten sonra gülümsesem.
Ama hepsi böyle değil..
Malesefki acımasız bir hayat dışarda seni bekliyor olacak.
Allah ömür verdiği müddetçe yanında olucam minik bamyam.seni korumaya çalışıcam ne kadar becerebilirsem artık.
...ve sanırım 30 yaşında koca bi adamken bile sana minik bamyam dediğim için bana kızacaksın ama 50 yaşınada gelsen sen hep benim minik bamyam olarak kalacaksın.Şeniz
seni bir Kadir Gecesi diledim rabbimden.küçüklüğümden beri kadir gecelerinde anneannem bize namaz kıldırır dua ettirirdi..
_Bugün Allahın bütün melekleri kulların isteklerini yazarlar.mutlaka bir şey dileyin bu gecelerde dua etmeden uyumayın....DERDİ
Aslında o gece yatılı bi misafirlikteydik ve ibadet etme fırsatım olmadı ama uyumadan önce bi kaç dua okutuktan sonra neden bilmiyorum seni diledim rabbimden..
Ablan henüz küçük olduğu için bi bebek planlamıyorduk 2 seneden önce..ama ben yinede seni diledimm..
Ellerimi açtım ve..
_Rabbim bi kızım var onun yokluğunu gösterme:Saruboceqna sağlıklı ve uzun bir ömür nasip et..
bi kızım var bide oğlum olsun bana bu yıl bi evlat daha nasip et..DEDİM
...ve soğuk bir şubat gününde sen bize sürpriz yaptınn..sırnaşık şey
hiç planlamıyorduk korunuyorduk ama sen bize sürpriz yaptınn.
Rabbime şükürler olsun iyikide yaptın.
Şimdi tek dileğim zamanını beklemen ve sağlıkla gelmen minik bamyamm:asigim:
Rabbim seni bana bağışlasınn..Herkesin yavrusunu kendine:Saruboceq:
Daha M harfini yazarken gözlerim dolduğuna göre biraz sulu bi mektup olacaksenağlama
7 aydır benimlesin.Söylemeliyimki son 2 aydır bunu oldukça sert şekillerde hissettiriyosunsırnaşık şeybazen 700 gr lık bi bebeğin nasıl bir tekmeyle canımı böyle acıttığını düşünüyorum-tatlicadiarzu-
Keşke her can acısı böyle tatlı olsa,yüzümü ekşittikten sonra gülümsesem.
Ama hepsi böyle değil..
Malesefki acımasız bir hayat dışarda seni bekliyor olacak.
Allah ömür verdiği müddetçe yanında olucam minik bamyam.seni korumaya çalışıcam ne kadar becerebilirsem artık.
...ve sanırım 30 yaşında koca bi adamken bile sana minik bamyam dediğim için bana kızacaksın ama 50 yaşınada gelsen sen hep benim minik bamyam olarak kalacaksın.Şeniz
seni bir Kadir Gecesi diledim rabbimden.küçüklüğümden beri kadir gecelerinde anneannem bize namaz kıldırır dua ettirirdi..
_Bugün Allahın bütün melekleri kulların isteklerini yazarlar.mutlaka bir şey dileyin bu gecelerde dua etmeden uyumayın....DERDİ
Aslında o gece yatılı bi misafirlikteydik ve ibadet etme fırsatım olmadı ama uyumadan önce bi kaç dua okutuktan sonra neden bilmiyorum seni diledim rabbimden..
Ablan henüz küçük olduğu için bi bebek planlamıyorduk 2 seneden önce..ama ben yinede seni diledimm..
Ellerimi açtım ve..
_Rabbim bi kızım var onun yokluğunu gösterme:Saruboceqna sağlıklı ve uzun bir ömür nasip et..
bi kızım var bide oğlum olsun bana bu yıl bi evlat daha nasip et..DEDİM
...ve soğuk bir şubat gününde sen bize sürpriz yaptınn..sırnaşık şey
hiç planlamıyorduk korunuyorduk ama sen bize sürpriz yaptınn.
Rabbime şükürler olsun iyikide yaptın.
Şimdi tek dileğim zamanını beklemen ve sağlıkla gelmen minik bamyamm:asigim:
Rabbim seni bana bağışlasınn..Herkesin yavrusunu kendine:Saruboceq: