• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeklerimiz ve diş çikarma donemi....

mangalia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2009
143
0
96
45
Sakarya
merhabalar anneler..kızım 6 ayı tamamlamak üzere.daha 2 aylıkken diş etleri kaşındırıp dururdu.sanki diş çikacak her gün ağzına bakardım.ama bir kaç gündür çok huzursuz olmaya başladı.herşeyi ısırıyor. yavrularınız nasıl davranıyorlar bu aralar? veya aralık bebeği ve diş çikarmış olan var mı? ben diş jeli kullanıyorum,biraz soğuk sebze ve meyve kesip damağına masaj yaptırıyorum ,ama bu damak kaşıyıcı hiç kullanamıyorum.çok sinirleniyor ve ağlıyor.siz neler yapıyorsunuz ,rahatlaması için? sevgilerCADIARZU

bendede diş büyük sorun arkadasım inanılmaz huysuz kusuyor bağırıyor ağlıyor ama bazı günler çok iyi bazen çok huysuz 4.aydan bu yana kaşınıyor dişleri ama halaa tık yok..bir dergide şunu okumuştum " bebekler diş çıkarırken konujsmayı bilselere anne baba kurtar beni bu acıdan diye bağırırlar" bazı bebeklerde ağır geçiyor bazısında hemencik çıkıyor işte..

aynen arkadaşlar hiç susmuyor benimkisi 5.5 aylık oldu.tam uykusu düzene girdi dedik diş olayı başladı.sabahtan akşama kadar ağlıyor.eskiden emzik alırdı ona da burun kıvırıyor.sizde oldu mu bilmiyorum ama ateşi çok hafif yükseliyor arada.pat diye çıksalar da onlar da kurtulsa biz de...

benimde benzer şikayetlerim vardı emziği falan bırakmıstı ama birkaç gündür iyi dili beyzlamıstı doktor mikostatain diye bi damla verdi sanki daha rahat artık

benimde benzer şikayetlerim vardı emziği falan bırakmıstı ama birkaç gündür iyi dili beyzlamıstı doktor mikostatain diye bi damla verdi sanki daha rahat artık

Çok geçmiş olsun.Kullandığın ilacı pamukçık tedavisinde kullandım.Çok da faydalı oldu.Hatta içinde kaşık yerine başka birşey var.Onunla tüm ilaçları damlatarak veriyorum.Bu şekilde de üzerimizi kirletmiyor.Fazla damlatınca geri yolladıklarıyla anca üzeri kirleniyor.Tüm ilaçların ölçüsünü kaşıklarıyla ayarlayıp o tıpayla damla olarak düzenliyorum,ağzına damlatıyorum.

Back