- Konu Sahibi DreamLover
-
- #1.961
ceee eeee geldim anacım özlüyorlar gitmiyincelaelaelaelaelae bi torba ilaç aldım geldim gene hergün doktor eczane bi torba ilaç almadan olmuyorlülülülülülü bi geldim binanın içine anaaaamm elektürükler yok nasıl çıkacağım puset içinde oğlum altında eşyalar dolu asansör çalışmaz 9. kat bizi bekler hoooppp kocanın yanına garnumuzuda doyurduk orda geldik evimize bi güzel bıcı bıcı yaptık oğluşu yatırdım bende oturdum kaydirigubbakcemile3
müüüü yevrüşş tatili hakettin valla güle güle git gez eğlen...
slm kızlar nasılsınız keyifler iyidir inşalllah klavyeyi görünce aglayasım geliyor artık unuttuk teknolojiyi herşeyi. doktordan geldim ameliyat dediler defnenin sayesinde fıtık olmusum şimdi arkadaşım başka bir doktora göstericek napcagımı şaşırdım kızlar tatilde yapamadık acayip hızlı geciyor zaman farkındamısınız calışana hızlı gecerde evde bizede cok hızlı geciyor ramazan geldi acıkögretim sınavları geldi bayram ardından oy anam oy hafta sonuda cayı defneyle üstümüze döküp yanıyorduk nerdeyse aksılık olunca hep oluyor işte alllah sonunu hayır etsin hasta bebişlere gecmiş olsun tatile gideceklere bol eglence ve güneş calışanlara bu sıcakta sabır evdekilere bolköpüklü kahveler kızlarrrrrrrrrr
Şaka Kıs Şaka tabiki git gönlünce eğlen
Siz ailecek hakettiniz bu tatili..
Umarım herşey çok güzel Geçer..
Anam Ayşegül ne çabuk yaptın kızım o kadar işi daha bir saaat bile olmadı sanki gideli..?
yevrüş hoş geldinnnnnnnnnnnnnnnn ilaçlarını güle güle kullan anacımkafamçokkarıştı
ohh keyif yapmısınız maşallah ana oğul yevrğüm yemek işinide bedavaya getirmişsiniz:CüvCüv: ne dedü doktor neyün varmış ayşegül danasııııııııııılülülülülülü
hakettim dimi danacımmmmmmmmmmmmmmnaniknanik inşallah gezecemkaydirigubbakcemile2
:
sağol canım inşallah eğleniriz:))
bu arada dün parkbrovadan bir elbise aldım birde ninewest ayakkabı aldımkaydirigubbakcemile2 elbise 59 ytl ayakkabıda 29 ytl
Güle Güle kullan cnm iyi günler eskit Outlet den kendime göre hiç birşey bulamamıştım
yevrrrüümm burası İstanbulmu doktor evden in aşağıda eczane evin karşısı kocanın iş yeri iki adım ötede anca bu kadar vaktimizi aldılülülülülülü
hoşbulduk danam
güle güle kullanıyım ilaçlarımıcokacimcoook afiyet olsun
bebem emiyo dedim genede verdi emme
grip olmuşum bende yefffriimmm z<ati sinüzitimde hortluyo hemen boğaz kulak vs.vs.senağlama
tabii hakettin gönlünce olsun inşallah tatilin acısını çıkar bunca stresin datluşşş:içelim:
:sm_cool:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:sm_cool:selammmmmmmm
ayyyyyy daha fazla tutamıcammmm
kıslar az önce basküle çıktım bide ne göreyim 3,5 kilo eksiğimmmmmm
hihoyyythihoyyythihoyyyt yaaaaa daha bi motive ediyor insanı böle sonuçlar....
87 kilo ile basladım
şuan 83,5 kg
hedef 70 kg şimdilik
kaldı 13,5
hehehehe şafak aydınlık
ayrıcanama bugun sağlık durumumda çok iyi
dana giyim maşallahhhhhkaydirigubbakcemile3:lepi:
ahhh bi de şu ayın 19 u gelse
sağol canım ya ben buldum bir tane böyle cıvıl cıvıl desenli elbise,elbisenin tonlarında ayakkabı canım özelliklede ayakkabılar müthiş yani numarası varsa çok uyguna geliyor hemde marka kaliteli almış oluyorsun.elbise işi şans tabi biraz her zaman güzle şeyler olmuyor gerçekten.
nan nasıl yanüüüü sizin sokak ne kadar faalmiş nankaydirigubbakcemile2
oh her yer yakınnnnlülülülülülü
herhalde güle güle kullan nan ilaçlarıki faydası olsun pozitif olkü çabıkkkkkkkkkkkk iyileş danacım:lepi:
merak etme emziran garılaaaaaaaaaaaaaaaaar içinde ilaç yapıyorlar naaan:mymeka: daha etkisi az emme iş görürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:sm_cool:
çok geçmiş olsun canım şaka bir yana ciddi olayım eccük benim kayışlarım gevşedi eyeceeeeeeeeeeee
mavicem süpersin cnm, ne güzel vermişsin hemencecik, ama biraz yavaşla bence, hızlı verme ki hemen geri gelmesin kilolar:lepi:
ayşegülcüm sana da oğluşunada çok geçmiş olsun cnmŞeniz
ulaa hanginize ne yazacağımı unuttum kızlar, okurken aklımdaydı ama hepsi gittiiiiiiiiiiiiiiii:uhm:
bu ara da zeynep sabah 9 da kalkmıştı, sabah uykusu uyumadı, 3 de sızıp kaldı yatağında
bende biraz yemek hazırlamaya koyulayım bariiiiiiiiikaydirigubbakcemile
mücüm ne renk aldın entarini, o yeşil gözlere ne renk giysen yakışır gerçi danam:icecream:
saolasın zehram benim böle anacım ilk oğlumdan sonra kilo vermeye bşaldığımdada ilk ay 8 kilo birden vermiştim sonra 5 - 5 gitmişti ikinciye kadarda aynı kiloda kalmıştım canım sen nasılsın meleğin nasıl öpüyorum datlumkaydirigubbakcemile5a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?