Bebeklerimiz ve Biz

günaydın kızlar hepinize,
soytarı günaydın,
çokom günaydın arda uyutmamış hasta filanmı Allah korusun,
dream günaydın canım zeynebe ventolin kullanmışsın içim rahatladı valla,
müüücüümm Egeminde iğneleri bitmiş çapkın kerata inşallah tez zamanda ilaç tedaviside biter öpüyorum,
jege hatun gezmelere hıııı gidin bakalım,
eda hanım bide bizim evi görsen varya gel ecccük iş yapıver :)))
daha kimi unuttum bilemedim şincik,
ha!
ekinnazcım nasılsın canım tekrar tekrar ablana geçmiş olsun,
mevcan kızına maaşallah çok datluuu,
mavilim ruzişimede maaşallah deliksiz uyku yapmışşş ooohhh
biz ise hala hastayız işte bildiğiniz üzre üstüne üstlük bende grip oldum sanursam çok berbat bugünde kendimi doktora götüreceğim yoksa birbirimize bulaştırmaktan kurtulamayız biz bu hastalıktan,
sevil hanım gelmiş hoşgelmiş
unuttuğum varsa affola kafam zonk zonk bi halde,

birde oğlum ishal olmuş kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaa

canım günaydın hastalık devam değilmi:a015: canım aynen dediğin gibi sende hastasın hemen ilaca başla doktora git doktor demişti evde aile iinde zincir oluşursa hastalık zinciri onu mutlaka kırmak gerekir diye yoksa daha uzun sürer demişti.
ilaçlarında ishalyaptığını söyledi doktor canım banaCADIARZU
aliş nasıl halsizmi ateşlenme varmı canım??

canım benim görev yaptığım yerde avea çekmiyor o yüzden turkcell hattım var:delphin:
bende numaran vardı ama telsim ve avea var 537 li olan yoksengözlerimebaksanab
ordan görüşebiliriz istersen 5 dakikası 1 kontor kampanyası var bu aralaryerimseniben

yok hayatım senin bende 537 numaran var..
başka yok..
benim de sadece avea hattım var..
telsim yok:1no2:

canım günaydın hastalık devam değilmi:a015: canım aynen dediğin gibi sende hastasın hemen ilaca başla doktora git doktor demişti evde aile iinde zincir oluşursa hastalık zinciri onu mutlaka kırmak gerekir diye yoksa daha uzun sürer demişti.
ilaçlarında ishalyaptığını söyledi doktor canım banaCADIARZU
aliş nasıl halsizmi ateşlenme varmı canım??

valla öyle canım durumu iyi gibi ateş yok çok şükür burundan nefes alamıyor serum fiz.devam akmak ama nasıl sorma ilaçlarda hemen anında ishalmi yaptıki:uhm: ne bu senle bizim çektiğimiz Allah yardımcımız olsun yevrüüüşşşŞeniz

Geçmiş olsun canım benim.Hem sana hem oğluşuna
Nedir bu ya paşalarımızın yakasını bu hastalıklar bırakmadı. İlaçlardandır belki ayşegülcüm.
Kendinide ihmal etme bence biran önce bir görün dr.

sağol hayatım valla bi yakaladımı bırakmıyor gitsin, belki ilaçlardandır haklısın, ende bi kaç saate gideceğim doktora abone olduk hergün ordayız zatenkaydirigubbakcemile4
sende çok yoğunmuşsun bu ara irem nasıl, nimoyla görüşüyomusun iyilerdir inşallah selam söyle görürsenŞeniz

İnşallah biran önce iyileşir egem. Bu sefer çok hırpalandı hem paşa hem sen. Bu tatil çok iyi gelecek size...
Sorma irem koca kız oldu teyzesi bu aralar boya gidiyoruz. Resim burdan ekleyemiyorum ilk fırsatda eklerim.

canım sağol iyileşsinde artıkyaramazlık yapsın istiryorumyanikafamçokkarıştı tatili dört gözle çekiyorum resmen:delphin:
iremin boyu ne kadar oldu canım:lepi:resim ekle mutlaka ama.yerim onu ben ya ne tatlıdır kimbilir:emir_bebek:

Bir kere görüştüm müü otele vardıklarında dahada görüşmedim..
Keyfini çıkarıyorlardır balayının...

canım ya meşguldürler zatensengözlerimebaksanab kayınvaldesi çıkıp gidermiş yanlarına çok korktum yeliz ben kardeşininin kaynoşundankafamçokkarıştı

danammm buralara kadar geliyorsun da görüşelim yakaydirigubbakcemile4, müsit olursan:Saruboceq:
hangi tarihlerde burdasın hemen yaz bakimm:icecream:

canım bu cuma çıkacağız ama önce kaynoşamı çeşmeyemi gidecez onu bilmiyorum öbür hafta cumartesi yola çıkacağız dönüş için.yani bir hafta izmirdeyiz bebeğimsen nirdesin şimcikhihoyyyt

valla öyle canım durumu iyi gibi ateş yok çok şükür burundan nefes alamıyor serum fiz.devam akmak ama nasıl sorma ilaçlarda hemen anında ishalmi yaptıki:uhm: ne bu senle bizim çektiğimiz Allah yardımcımız olsun yevrüüüşşşŞeniz

canım aman ateş olmasında o çok fena birşey ne çektik ya Allah beterinden saklasın.canım egede burundan alamıyor bu aralar ağzı açık ayran delüsü gibi dolaşıyor ortalarda:roflol::roflol: burun tıkalı okyanus suyu kullanıyorum bende rahatlatsın deyi.birde horluyorki gece sorma çok korkuyorum takanack deyi:Saruboceq:
canım ilaç hemen sihal yaptı egeyi ilk ishali ateştenddi geçen hafta ishali yoktu ne zaman kiiğneye başladık o gün ishali başladı hemde yemyeşil:bbo:

ayşegülcüm arda hasta değil ancak nişanlısı gibi o da geceleri emerek geçirmek istiyor

yelizcim arda ancak meme ağzındayken uyuyor, çektiğim anda uyanıyor, göğsüm yara olacak artık

sevilcim hoşgeldin tatlım, iremi de seni de özledik tatlım

Hoş bulduk canım benim Şeniz
Bak sen arda beye annesine neler yapıyormuş. Yazık sana ya kıyamam canım arkadaşım bütün gece emzirmekmi hay Allah buna canmı dayanır insanın sırtları tutulur vallahi
Yalancı meme alsa çok iyi olurdu. Ben İreme öyle yapıyorum emerek uyuyor daldığını anladığım anda sokuveriyorum ağzına yalancı memeyi

Müüüü cüm formundasın yine bugün allah bozmasın cnm
Sende beni güldürdün..

Vallaha hiç şaşırmam biliyormusun eğer k.walideside giderse :)
Allah onu ıslah etsin ne diyim bilmiyorumki...
Allahdan kardeşim biraz çizikde hakkında gelir o yüzden hiç korkmuyorum

Müüüü cüm formundasın yine bugün allah bozmasın cnm
Sende beni güldürdün..

Vallaha hiç şaşırmam biliyormusun eğer k.walideside giderse :)
Allah onu ıslah etsin ne diyim bilmiyorumki...
Allahdan kardeşim biraz çizikde hakkında gelir o yüzden hiç korkmuyorum

canım vallatatil moduna girdim ondandır belkidekaydirigubbakcemile4
bende şaşırmam kayınvaldesi giderse:kızgın:
kardeşin aman çizikolsun ya yoksa baş edemez.
bende çeşmede otellere bakıyorum şimid varmı ucuz bildiğiniz bir yer:))kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrhihoyyyt

slm kızlar nasılsınız keyifler iyidir inşalllah klavyeyi görünce aglayasım geliyor artık unuttuk teknolojiyi herşeyi. doktordan geldim ameliyat dediler defnenin sayesinde fıtık olmusum şimdi arkadaşım başka bir doktora göstericek napcagımı şaşırdım kızlar tatilde yapamadık acayip hızlı geciyor zaman farkındamısınız calışana hızlı gecerde evde bizede cok hızlı geciyor ramazan geldi acıkögretim sınavları geldi bayram ardından oy anam oy hafta sonuda cayı defneyle üstümüze döküp yanıyorduk nerdeyse aksılık olunca hep oluyor işte alllah sonunu hayır etsin hasta bebişlere gecmiş olsun tatile gideceklere bol eglence ve güneş calışanlara bu sıcakta sabır evdekilere bolköpüklü kahveler kızlarrrrrrrrrr.

slm kızlar nasılsınız keyifler iyidir inşalllah klavyeyi görünce aglayasım geliyor artık unuttuk teknolojiyi herşeyi. doktordan geldim ameliyat dediler defnenin sayesinde fıtık olmusum şimdi arkadaşım başka bir doktora göstericek napcagımı şaşırdım kızlar tatilde yapamadık acayip hızlı geciyor zaman farkındamısınız calışana hızlı gecerde evde bizede cok hızlı geciyor ramazan geldi acıkögretim sınavları geldi bayram ardından oy anam oy hafta sonuda cayı defneyle üstümüze döküp yanıyorduk nerdeyse aksılık olunca hep oluyor işte alllah sonunu hayır etsin hasta bebişlere gecmiş olsun tatile gideceklere bol eglence ve güneş calışanlara bu sıcakta sabır evdekilere bolköpüklü kahveler kızlarrrrrrrrrr

vallla uzun süre girmeyince bilgisayarda beni özlemiş ikikere gönderdi bakın botanik cok güzeldi gecen yıl gitmiştik uygunmu şuan bilmiyorum ama kazdaglarına yada marmara adasına filan takılsanız hem uygun hem cok güzel marmara adası bu yıl cok favori bize zaman kalırsa takılıcaz canakkkale asosta cok güzelmiş duyduguma göre sakin aşıkların başbaşa zaman harcayacagı yerlermiş bir kız arkadaşım böyle tarif etmişti ne demek istedin dedigimde sizde cocuk mocuk bilmemki kızı yolmuştum vallla yaşımız kac başımız kac anne olduk diye ölmedik kilolar olabilir ama ayaktayız daha demi kızlarrr

Neşecim iki kere geçmiş olsun canım
bencede kesinlikle bir dr la kalmamalısın
Geçenlerde hatırlarsını 2 kadın hastaneye yatmış aynı gün hemde üniversite hast.
bir katarak ameliyatı olacak diğeri rahim..! hastları karıştırmışlar..
katarak olcak kadının rahmini almışlar..Her dr a güven olmaz gerekirse 10 Dr. gez..

Yook olsa bile söylemem

İnatmı yapıyorsun :(

delüüüü ne inadı vall bakamadık bile eşimin memeleketi diye o rahat ama ben son dakka golü yemek istemiyorum .egenin hastalığından vaikt bulup bakamadım
seneye inşallah sende kızınla eşinle uzun bir tatile çıkarsın canım hem bak bayram tatilleri var bu sene bayağpıda uzun sayılıra.s

delüüüüüüüüüüüüüü hadi git :roflol::roflol: güldürdün beni danam bizde hastanede yatıp kalkcez yakındalülülülülülü artık ailecek tanıyorlar bizi aman efem paşam efem sizmi geldiniz diyorlarkaydirigubbakcemile5

ceee eeee geldim anacım özlüyorlar gitmiyincelaelaelaelaelae bi torba ilaç aldım geldim gene hergün doktor eczane bi torba ilaç almadan olmuyorlülülülülülü bi geldim binanın içine anaaaamm elektürükler yok nasıl çıkacağım puset içinde oğlum altında eşyalar dolu asansör çalışmaz 9. kat bizi bekler hoooppp kocanın yanına garnumuzuda doyurduk orda geldik evimize bi güzel bıcı bıcı yaptık oğluşu yatırdım bende oturdum kaydirigubbakcemile3

Back