Bebeklerimiz ve Biz

Jege cim sana iyi gezmeler..
Denizde bayılıyor diş fırçalamaya yada senin de dediğin gibi yemeye:)
Gonca778 arkadaşım seninde hakkında hayırlısı olsun cnm iyi düşün iyi olsun.

Müü cüm hoşgeldin canım
Egemin iyi olmasına sevindim bak hem kız güzelmiş hemde eli şifalıymış allah bir daha yaşatmasın cnm
Ne güzel tatile çıkıyorsun..keyfini çıkar öpüyorum seni

günaydın kızlarrrrrrrrrrr
sözde tatile geldim ama o kadar yorgun ve bitkinimki
anlatamam.misafir gelen giden hiç bitmiyor
görümcemde burda sağolsun poposunu kaldırıp bir işin ucundan tutmaz
nazda habire peşimde çok huysuz oldu
perişan haldeyim anlıyacağınız
umarım herkes iyidir geçmişe bakamadım
iyi bir gün diliyorum hepinize

uykusuz gecenin sabahından herkese selam, ardacım yine yapacağını yaptı, bütün geceyi emerek geçirdi diyebilirim

ben çektikçe ağladı, vermemekte inat ettim, ayağımda salladım, neler yaptım olmadı

neden bu kadar düşkün oldu bilmiyorum, şimdi mışıl mışıl hamakta uyuyor

benimse uykusuzluktan başım dönüyor

münüş cüm şimdiden iyi tatiller canım, egemize de geçmiş olsun, yerim senin çapkın oğlunu

ekinnazım allah yardımcın olsun canım, fazla yorma kendini tatlım, telefon alınca haber ver tatlım da seni arayayım

yelizim, jegem,eda ve dünürüm sizlere de selam

günaydın kızlar hepinize,
soytarı günaydın,
çokom günaydın arda uyutmamış hasta filanmı Allah korusun,
dream günaydın canım zeynebe ventolin kullanmışsın içim rahatladı valla,
müüücüümm Egeminde iğneleri bitmiş çapkın kerata inşallah tez zamanda ilaç tedaviside biter öpüyorum,
jege hatun gezmelere hıııı gidin bakalım,
eda hanım bide bizim evi görsen varya gel ecccük iş yapıver :)))
daha kimi unuttum bilemedim şincik,
ha!
ekinnazcım nasılsın canım tekrar tekrar ablana geçmiş olsun,
mevcan kızına maaşallah çok datluuu,
mavilim ruzişimede maaşallah deliksiz uyku yapmışşş ooohhh
biz ise hala hastayız işte bildiğiniz üzre üstüne üstlük bende grip oldum sanursam çok berbat bugünde kendimi doktora götüreceğim yoksa birbirimize bulaştırmaktan kurtulamayız biz bu hastalıktan,
sevil hanım gelmiş hoşgelmiş
unuttuğum varsa affola kafam zonk zonk bi halde,

Zeynep cim hoşgeldin canım allah kolaylık versin insan tatilde bişey anlamıyorum dimi..!

Çokocum seninkidemi başladı cnm nedir bu çocukları son zamanlardaki meme düşkünlüğü yahuu herkesde aynı dert...O uyuyorken sende uyumayı denesen..!

Ayşegülcüm hoşgeldin cnm sanada geçmiş olsun bencede bir dr a görün yaz grip i berbat
bende 1 ay önce olmuştum

Son düzenleme:
yelizcim günaydın kızkardeşinle görüştünmü hiç balayındalar oh süper bütün yorgunluk koşturmacası bitti,
edacım kilo dedin sana daha öncede yazöıştım ama okumadın sanırım senin kilon yokki:1shok: ne kadar zayıf vede incesin görmesek hani tamamdaşakkıdı bence o halin gayet iyiyerimseniben ayroca geçmiş olsun canım yorgunluk hissediyorsun sanırım ama normal çok hırpalanıyoruz bebekler büyürken beylerden fazla ama yinede bir tahlil yaptır canım sen.
sevil hoşgeldin irem büyümüştür resimlerini koyda bakalımhihoyyyt iyice anneci oluyorlar bunlar büyüdükçe
mavili yevrüm dün akşamın freee geçmişsengözlerimebaksanab kocişinle başbaşakalmışsınızşakkıdı
ruzeye maşallah canım artık yavaş yavaş sabaha kadar uyumalrı başlar bence alıştırmaya devam et.benimoğluşta gece 1 defa kalktı iştahıda yavaş yavaş geliyor kendine..resimleri bekliyoruz anacım ruzenin cicileri nasıl olmuş bakalıma.s.

dreamcım yevrüm zeynep yapıştı yakan bırakmıyor dimi bende dün akşam kocama verdim egeyi gece 1,5 da uyumuşlaelaelaelaelae ama ben o saatte pirelerle haşır neşir şekilde sızmıştımnaniknanik

jege çok iyi yapmışsın bende fırça aldım oğluşuma şimdidien alıştırmak lazım:))))
gonca Allah yarımcın olsun canım sıkma canını sende iyi düşün iyi şeyler olsun bu gerçekten doğrua.s.

Zeynep cim hoşgeldin canım allah kolaylık versin insan tatilde bişey anlamıyorum dimi..!

Çokocum seninkidemi başladı cnm nedir bu çocukları son zamanlardaki meme düşkünlüğü yahuu herkesde aynı dert...O uyuyorken sende uyumayı denesen..!

Ayşegülcüm hoşgeldin cnm sanada geçmiş olsun bencede bir dr a görün yaz grip i berbat
bende 1 ay önce olmuştum

sağol canım haklısın görüneceğim çok berbat haldeyiz:delphin:
sende ne var ne yok deniz nasıl?:CüvCüv:

ayşegülcüm arda hasta değil ancak nişanlısı gibi o da geceleri emerek geçirmek istiyor

yelizcim arda ancak meme ağzındayken uyuyor, çektiğim anda uyanıyor, göğsüm yara olacak artık

sevilcim hoşgeldin tatlım, iremi de seni de özledik tatlım

Müü cüm hoşgeldin canım
Egemin iyi olmasına sevindim bak hem kız güzelmiş hemde eli şifalıymış allah bir daha yaşatmasın cnm
Ne güzel tatile çıkıyorsun..keyfini çıkar öpüyorum seni

canım hoşbulduk valla bende çok seviniyorum yoksa bende hastanelik olacaktım yakında yorgunluktan ve uykusuzluktan:Saruboceq:
hemşire hatun güzeldi ya bizimki ıh bilem yapmadısositososito
canım inşallah tatilimiz iyi geçer bu son tatilimiz bu sene için umarım dinlenebilirim:Saruboceq:

günaydın kızlarrrrrrrrrrr
sözde tatile geldim ama o kadar yorgun ve bitkinimki
anlatamam.misafir gelen giden hiç bitmiyor
görümcemde burda sağolsun poposunu kaldırıp bir işin ucundan tutmaz
nazda habire peşimde çok huysuz oldu
perişan haldeyim anlıyacağınız
umarım herkes iyidir geçmişe bakamadım
iyi bir gün diliyorum hepinize

canım dünürüm ya tatilmi yaptın ne yaptın anlamadın çok üzüldüm ama olsun canım yapacak birşey yok bazen hayatta bazılarımızın çektiği yük daha fazladır.görümcenin tavrı hoş olmamış ama boşver bendede duurmlar öyledir kendi ablam dahil hep ben deli danalar gibi koşturrum işin gücün yemeğin bulaşğın peşine:a015: ama öyle olmak daha iyidir canım boşver.
ne zaman döneceksin eve canım.ablan umarımdaha iyidir.
öpüyorum seni güzelimŞeniz

hoşgeldiniz kızlart....
ayşegülcüm çokocum zeynepcim..bu aralar herkesin günleri kötü geçiyo...
düzelecekl ama ne zaman..

çokom sen memursun telefonun aveamı canım..
gerçi bende 537 li bi numara ama
eğer avea kurumsal ise hattın ücretsiz görüşebilirz

yelizcim günaydın kızkardeşinle görüştünmü hiç balayındalar oh süper bütün yorgunluk koşturmacası bitti,
edacım kilo dedin sana daha öncede yazöıştım ama okumadın sanırım senin kilon yokki:1shok: ne kadar zayıf vede incesin görmesek hani tamamdaşakkıdı bence o halin gayet iyiyerimseniben ayroca geçmiş olsun canım yorgunluk hissediyorsun sanırım ama normal çok hırpalanıyoruz bebekler büyürken beylerden fazla ama yinede bir tahlil yaptır canım sen.
sevil hoşgeldin irem büyümüştür resimlerini koyda bakalımhihoyyyt iyice anneci oluyorlar bunlar büyüdükçe
mavili yevrüm dün akşamın freee geçmişsengözlerimebaksanab kocişinle başbaşakalmışsınızşakkıdı
ruzeye maşallah canım artık yavaş yavaş sabaha kadar uyumalrı başlar bence alıştırmaya devam et.benimoğluşta gece 1 defa kalktı iştahıda yavaş yavaş geliyor kendine..resimleri bekliyoruz anacım ruzenin cicileri nasıl olmuş bakalıma.s.

dreamcım yevrüm zeynep yapıştı yakan bırakmıyor dimi bende dün akşam kocama verdim egeyi gece 1,5 da uyumuşlaelaelaelaelae ama ben o saatte pirelerle haşır neşir şekilde sızmıştımnaniknanik

jege çok iyi yapmışsın bende fırça aldım oğluşuma şimdidien alıştırmak lazım:))))
gonca Allah yarımcın olsun canım sıkma canını sende iyi düşün iyi şeyler olsun bu gerçekten doğrua.s.

İnşallah biran önce iyileşir egem. Bu sefer çok hırpalandı hem paşa hem sen. Bu tatil çok iyi gelecek size...
Sorma irem koca kız oldu teyzesi bu aralar boya gidiyoruz. Resim burdan ekleyemiyorum ilk fırsatda eklerim.

Deniz iyi Ayşegülcüm bir sorunumuz yok çok şükür..

Çokocum aslında yalancı emziğe alışsa bu dudak tiryakileri ne kadar rahat edeceksiniz ama
ille sizinkini istiyorlar...birşeyler sürsen ucuna yalancı emziğin denemelik öyledemi almaz..?
Anacım akşamdan sabaha kadar hangi meme yara olmadan dayanabilirki..haklısınız valla..
allah yardımcınız olsun seninle zehranın..!

uykusuz gecenin sabahından herkese selam, ardacım yine yapacağını yaptı, bütün geceyi emerek geçirdi diyebilirim

ben çektikçe ağladı, vermemekte inat ettim, ayağımda salladım, neler yaptım olmadı

neden bu kadar düşkün oldu bilmiyorum, şimdi mışıl mışıl hamakta uyuyor

benimse uykusuzluktan başım dönüyor

çokocum merhaba sanırım Arda da aynı nişanlısı gibim yoksa bunlar sizden habarsız görüşüyorlarmıki anacım,kızağaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam yoksa zehra garısıynan sana ortak komple çalışma işinemi girdiler naniknanikkaydirigubbakcemile5
canım arda uyunca sende uyu yelizin dediği gibi yoksa halsiz kalırsın canimmyerimseniben

münüş cüm şimdiden iyi tatiller canım, egemize de geçmiş olsun, yerim senin çapkın oğlunu

ekinnazım allah yardımcın olsun canım, fazla yorma kendini tatlım, telefon alınca haber ver tatlım da seni arayayım

yelizim, jegem,eda ve dünürüm sizlere de selam

sağol canım izmire gidiyoruz senin memlekete yevrümmmmmmmmmmmmmmm çeşmede kalacaz 4 gün sonra kayınvaldemlere günibirlik evden devam edecez sonrada tatilekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

hoşgeldiniz kızlart....
ayşegülcüm çokocum zeynepcim..bu aralar herkesin günleri kötü geçiyo...
düzelecekl ama ne zaman..

çokom sen memursun telefonun aveamı canım..
gerçi bende 537 li bi numara ama
eğer avea kurumsal ise hattın ücretsiz görüşebilirz

canım benim görev yaptığım yerde avea çekmiyor o yüzden turkcell hattım var:delphin:
bende numaran vardı ama telsim ve avea var 537 li olan yoksengözlerimebaksanab
ordan görüşebiliriz istersen 5 dakikası 1 kontor kampanyası var bu aralaryerimseniben

çokocum merhaba sanırım Arda da aynı nişanlısı gibim yoksa bunlar sizden habarsız görüşüyorlarmıki anacım,kızağaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam yoksa zehra garısıynan sana ortak komple çalışma işinemi girdiler naniknanikkaydirigubbakcemile5
canım arda uyunca sende uyu yelizin dediği gibi yoksa halsiz kalırsın canimmyerimseniben

sağol canım izmire gidiyoruz senin memlekete yevrümmmmmmmmmmmmmmm çeşmede kalacaz 4 gün sonra kayınvaldemlere günibirlik evden devam edecez sonrada tatilekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

danammm buralara kadar geliyorsun da görüşelim yakaydirigubbakcemile4, müsit olursan:Saruboceq:
hangi tarihlerde burdasın hemen yaz bakimm:icecream:

Back