Bebeklerimiz ve Biz

kızlar hepinize geçmiş olsun dileklerinizden ötürü çok teşekkür ederim.. şimdi daha iyiyim... en kısa zamanda eski enerjimle aranızda olmak dileğiyle hepinizi çok öpüyorumkaydirigubbakcemile5

zeybennep canım geçmiş olsun görünmez kaza geçmiş olsun ayrıca sana şimdiden iyi tatiller dilerim canım umarım güzel bir tatil olur..kaydirigubbakcemile4

Son düzenleme:
herkese ii geceler kızlar...akşam akşam canım sıkıldı malum birazda üzgündüm..oyalanmak için mutfağa girdim..tatlılar ,kekler,börekler yaptım..hepinizi çaya beklerim..birlikte hüpletiriz....

günaydın canım,

Ben bugünde erkenciyim ama bezginliğim devam ediyor, birde benim ayaklarım çok ağrıyor ya doğumla alakalı mı acaba diyorum. Birde kan testi yaptırayım diyorum bu bezginliğim için.

Mev-can maşallah kuzuna çok tatlı hele gözler

Hasta bebekler iyiler sanırım, inşallah daha da iyi olurlar. Yazacak halim yok kalkayım biraz iş yapayım, Mavil, mavice, dream, soytarı, Jege, Müü, çoko,tatar, zeynep ve herkese güzel bir gün

Uzun bir aradan sonra hepinize gü nay dınnnnnnnnnnnnnnn
Geçmişe bakamadım inşallah bütün bebekler ve güzel anneleri iyidir.
Geçen hafta felaket yoğundum 5 yıldır bu firmada çalışıyorum hiç bukadar yoğun olmamıştım. Resmen anamdan emdiğim süt burnumdan geldi. Akşamları sekizden önce çıkamadım.
İremde bu aralar felaket düştü bana eve gider gitmez kucağıma geliyor bir daha yatana kadarda inmiyor. Kimselerin kucağına gitmiyor gel dediklerinde bir ağlamaya başlıyorki sormayın gitsin. Anne deme olayını da abarttı sürekli anne anne anne baba yok ama babaya adem diyor.

benden de günaydın kızlar
edacım çok genç ve zayıfsın, bayağıdır senden bezginlik benzeri şeyler duyuyorum
cnm bencede dr a görün bi, bu yaşta olması gerekir

sevilcim hoşgeldin
bakarmısın cadıya, şimdiden annelere, ademlere başlamış
kimbilir nasıl büyümüştür
müsait olunca yeni fotosunu koysana cnm bakalım ireme

benden de günaydın kızlar
edacım çok genç ve zayıfsın, bayağıdır senden bezginlik benzeri şeyler duyuyorum
cnm bencede dr a görün bi, bu yaşta olması gerekir

Çok mu zayıfımkaydirigubbakcemile3 bak şimdi kendimi çok iyi hissediyorum zehraa.s., o senin inceliğin şekerim. Nasılsınız dün gece ne yaptın zeynep'le,kaydirigubbakcemile

sevilcim hoşgeldin
bakarmısın cadıya, şimdiden annelere, ademlere başlamış
kimbilir nasıl büyümüştür
müsait olunca yeni fotosunu koysana cnm bakalım ireme

Hoşbulduk canım benim acayip özledim sizleri resmen gözümde tüttünüz ama hiç fırsatım olmadı. Zeynebin birşeyimi var? Oğluşun nasıl başladımı okul telaşlarınız.
Sorma acayip büyüdü ve çok yaramaz oldu fıtır fıtır hiç durmuyor. Bir yürürse resmen talan edecek etrafı.

hepinize günaydın kızlar....
güzel bir gün diliyorum..bugün yoğunum biraz...
kızım dün gece 7 aydır ilk defa 9 da yattı ve sabah kadar kalkmadı..4-5 kere mama yedi sabah zorla uyandırıp götürdüm babannesine...
hergece 12 de uyurdu halbuki...
bende anlamadım..ama bugünden hiç umudum yok...yine 12 de uyur galiba...
ama o erken uyuyunca uzun zamandır yapmak istediğim keyfi yaptım.elime çayımı aldım..sesiz sakin oturdum...süperdi...
drwamcım akşam koşa koşa gittim eve..
keten elbise büyük...pembe çiçekli bolerolu elbiseli küçük geldi..
ama diğerleri süper oldu..tam üstüne oldu..
resim çektim ama kendi bilgisayarımda olmadığım için ekleyemiyorum...
edacım benim ayaklarımın altı hamileyken ağrımaya başladı ve hala ağrıyo...
bi masaj aleti aldı kociş bana..her akşam onunla masaj yuapıyorum...
çok rahatlatıyor
sevilcim hoşgeldin hayatım...
allah kolaylık versin canım..ruzede bana çok düşkün oldu...
yakamı bırakmıyor valla...

soytarım günaydın hayatım

Son düzenleme:
Çok mu zayıfımkaydirigubbakcemile3 bak şimdi kendimi çok iyi hissediyorum zehraa.s., o senin inceliğin şekerim. Nasılsınız dün gece ne yaptın zeynep'le,kaydirigubbakcemile

cnm ben o gün seni gördükten sonra 5 kg falan almadıysan zayıftın, şu an nasılsın bilmemşakkıdı

edacım dün gene bi mücadele ettik cadıyla, en son babası ayağında uyuttu ama ben çok yorulmuştum artık o saate kadar:bbo:

gece gene yattım yanında maalesef bi müddet:a015:

Dream Eda Sevil Mavili Sizlerede günaydın kızlar...
Eda cım halen iş iş diye kendini yedin bitirdin azcık poponun üstüne otursan ayakların bu kadar
ağrımaz bence..
Sevilcim allah kolaylık versin canım bende bu hafta çok yoğunum ama kendimi burdan alamıyorum:)
Mavilim bir tarafını cimcikle cnm ne güzel hepiniz dinlenmişsiniz.
Dream cim senin geceb nasıl geçti cnm..?

Gunaydin mis kokulu meleklerin guzel anneleri : )

Herkese guzel we sakin bir gun diliyorum.

Eda :)))) ne derdin war yawrum ya iş iş diye her gün yıpranıyosun , biraz relax ol azcık tozlansın etraf :)

Kahwaltimizi ettik , etrafi topladik (bi yandan habire dagiliyor ya neyse ) giyinip cikacagiz.Bir arkadasima sozum war bugun,ona gidicez kizimla , onunda 2 yasinda kizi war Ceylin isminde,yineeee güzel güzel !!! oynayacaklar eminim : )

Opuyorum sizi...

şimdi dişlerimizi fırçalayacağız.
kizimla geciyoruz lawabonun karşısına weiyorum eline fırçasını 7 taneceik dişini fırçalıyor ya da fırcayı yiyor :)

beraber fırçlamayı diş doktoru bir arkadaşım onermişti tawsiye ederim kızlar cok ii tklit ediliyoruz.....

merhaba canlarım nasılsınız
hepinizi görmesemde öpüyorum
yine yaz ,sessiz sade günlerden biri
aslında biraz sıkıntıdayım bu evden taşınmamız gerekiyo fakat uygun bir ev bulamadık(yanı fıyatlar pahalı)
eşim için de üzülüyorum çalışıp çabalıyo rabbim inş sıkıntılarımızı felaha çevirir
sizlerden de istırhamım dua etmeniz
allaha emenet olun bebişlerle güzel bir hafta geçirin benim yaramaz ablasının boyalarını karıştırıyo
selamlar

hepinize günaydın,
bu hafta işlerim çok yoğun az grebiliyorum neyseki bugünden sonra 3 günüm var sonra tatilkaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile2
oğluşum daha iyi dün son iğnesini vuruldu bu sefer ağlamadı çünkü meşguldü:jeyyar::jeyyar: iğneyi bu sefer erkek değil bir tane çıtı pıtı kız hemşire vurduğu için adamım kızı kesmekten iğneye ağlayacak vakit bulamadı:roflol::roflol: çok çapkın benim oğlan yaaasırnaşık şey
artık şurupla devam edeceğiz tedavimize...
hepinizi öpüyorum ŞenizŞeniz
güzel sohbetlerrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile

Back