- Konu Sahibi DreamLover
-
- #1.881
cnm kullandim desem yalan olurhayatım sen kullandınmı derine bu ilacı bi problem olmadı dimi çünkü prospektüsünde 2 yaştan ititbaren kullanım dozu vermiş bende pediatri portalına sordum bu ilacı oradanda kesilsin diye yanıt geldi ne yapacağımı şaşırdım valla :uhm: hay Allahım hep hastayız biz:çok üzgünüm:
kızlar dün akşam k.walidem diğer torununa yağda yumurta yedirirken bizimkide yanaşmış mama diye..
k. walidemde vermiş. ama boğuluyordu az kalsın yavrum..
bende mutfaktaydım.. kuzumun öksürme sesini duyunca koştum. bir baktım kuzumun dudakları mosmor olmuş
. k. walidem hemen parmağını saldı boğazına.bir iki silkelemeye çıkardı yavrum..
ama beni görseniz dudaklarını mosmor görünce dondum kaldım. kendimden geçiyordum nerdeyse..
çok korktuk yaa. Allah korusun tüm bebişlerii...
kızlar dün akşam k.walidem diğer torununa yağda yumurta yedirirken bizimkide yanaşmış mama diye..
bende mutfaktaydım.. kuzumun öksürme sesini duyunca koştum. bir baktım kuzumun dudakları mosmor olmuş
. k. walidem hemen parmağını saldı boğazına.bir iki silkelemeye çıkardı yavrum..
ama beni görseniz dudaklarını mosmor görünce dondum kaldım. kendimden geçiyordum nerdeyse..
slm kızlar nasılsınız
gecmişolsun canım alah korumuş
100000 kere maşallaaaaah
çirkinimin dişlerine bakın teyzeleri...
iyi canımm siz nasılsınız valla fırsat olmuyor işim oluyor evdedeiyiyiz cnm
sen nasılsın
nerelerdesin, giremiyosun sanırım gizoştan fırsat bulupta
[IMG[/IMG]
çirkinimin dişlerine bakın teyzeleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?