Bebeklerimiz ve Biz

kızlar dün akşam k.walidem diğer torununa yağda yumurta yedirirken bizimkide yanaşmış mama diye..
k. walidemde vermiş. ama boğuluyordu az kalsın yavrum..
bende mutfaktaydım.. kuzumun öksürme sesini duyunca koştum. bir baktım kuzumun dudakları mosmor olmuş
. k. walidem hemen parmağını saldı boğazına.bir iki silkelemeye çıkardı yavrum..
ama beni görseniz dudaklarını mosmor görünce dondum kaldım. kendimden geçiyordum nerdeyse..
çok korktuk yaa. Allah korusun tüm bebişlerii...

cnm kullandim desem yalan olur
doktor werdi ama ben hic kullanmadim
kimseye de guwen olmuyor ya
biri kullansin diyor biri kullanmasin diiyyor
burasi turkiye

yelizcim canım sağol valla zor oluyor be canım hastalık bir de işe gelmek zorundayım inan Rabbimin gücüne gitmesin hastalık istenmez ama haftaiçi hasta olmasından korkar oldum.her zaman iizn alınmıyor eşimle sırayla halledeiyoruz bizde oda yoğun benimde aynı birde 1 aydır hasta çocuk sanki patronlara hikeye gibi gelirmi diye paronayakça düşünmeye başladımfisfisfis mavili canımvalla bende öyle ümit ediyorum son iğneyle birlikte bu sezonu kapatmak yani ne zor şey analık babalık:1no2:
zeynep canım aman eski yaramazlığına bilem razıyım benhihoyyyt artık böyle süzgün süzgün gözleriçökük görmek çok zor..çok sağol canım şifa dileklerin için.
zehra yevrümmmmm egede emir abisi gibimi yaaaaaaaaaa büyük konuşmayayım ben depresyona girerim herhal 3 haftada bir olsa:1no2: aman düzelsinde şu tatile aksiyonsuz gidelim istiyorumkaydirigubbakcemile5

:tomato:
aman cnm geçmiş olsun
bende olsam çok korkardım herhalde

bu arada tatile çıkıyosunuz demek, güle güle gidin cnm, iyi tatiller
albinamın doğum gününü de şimdiden kutluyorumŞeniz

benim cadım halen direniyo uyumamak için
bende odasında tek bırakıp çıktım
sürekli durup durup vıyaklıyo

bu kızın uyku problemi ne olacak bilmiyorum kızlar

canım çok geçmiş olsun albinacığa sende korkmuşsun canım kayınvalden yine tetik daanmış Allahtan canım

slm kızlar nasılsınız

gecmişolsun canım alah korumuş

Zeynepcim albineya geçmiş olsun cnm dedikleri gibi lokma büyük geldi sanırım..
Dream cim en azından gündüzleri böyle yapabilirsin ama ana yüreği dayanmıyor bir noktadan sonra
mücüm hadi sende gitde egemin son iğnesini vurdur şifa niyetine

O kadar yoruldum ki bu hafta zor bir hafta olucak başından belli...başım çatlıyor biran önce eve gitmek
istiyorum...

Mev*can ne kadar güzel gülüyor bu fıstık böyle ya
allah nazarlardan saklasın
yanlız göz yapısı mütiş tütütütü 41,5 kere

sağlıklı mutlu huzurlu bol neşeli bir akşam diliyorum herkese..kesintisiz uykulu...öpüyorum hepinizi çokkk

mev*cancım maşallah maşallah bebişn çok şekerallah bağışlasın meleğini
yelizcim kardeşinede mutluluklar dilerim... umarım çokk mutlu olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…