Bebeklerimiz ve Biz

Müü cüm çok teşekkür ederim cnm saol
bende sabırsızlıkla bekliyorum gelmelerini 600 e yakın resim çektim her anını karelemeye çalıştım
o günlerde birtek videolar ve resimler kalıyor elimizde...
en kısa zamanda eklicem..

Egem nasıl düzeldimi cnm?

canım çok çok geçmiş olsun bir an önce iyileşte gel olurmu:teselli:sanada güzel ve sıhhat dolu bir hafta diliyorum bendea.s.

canım güle güle git iyi tatilillerrrrrrrrrrrra.s.a.s.

kızlar gittim geldim doktora cumartesi gittiğimde bişeyi yok demişti başka bir doktor şimdi herzamankine gittim grip olmuş antibiyortik verdi alfasid, birde ventolin verdi siz bu ventolinden kullandınızmı hiç?
mirrorum hoşgeldin canım ege nasıl oldu?
dünürcüm oohh iyi gezmeler sana,
maviceyede geçmiş olsun,
soytarı düğün için hayırlı olsun demiştim ama sanırsam görmedin...

Teşekkür ederim alinin annesi..görmedim sanırım çok yoğunum arkadaşda izinde
patladım patlıcam..
Ben ventolin i denizde kullandım ama buhar ını..şurubunu değil artık şurup bize fayda etmiyordu çünkü
baya ilerlemişti...
çok geçmiş olsun tekrardan cnm

ventolin guclu bir surup sanirim
derinede bi kez wermisti istanbuldaki doktorumuz ..
,insallah hemen iyilesir alicik

çok geçmiş olsun ayşegülcüm....
çocuk bi hastalıktan kurtulmadan diğerine bulaşıyo..hemn atlatır inşallah canım...

soytarım saol canım bizde avent chicco bi de dr.browns kullanıyoruz...ama dr brownsun başlığını atkıyorum avente..aventi emmiyo sıpam...
ama öyle takıncada gaz yapıyo...
yeni biberon lazım en iyisi chicco olacak galiba onu da emiyo..acaba nuk falan nasıl diye sordum canım

müüü...nasılsın canım sefalar getirdin yoğunmusun canım..ege nasıl oldu..nasıl geçti hafta sonunuz..yazdın mı göremedim ama

hoşgeldin mü
nasılsın ? ege nasıl

kızlar selama.s. hoşbuldumŞeniz
mavili canım yoğunum herkes izinde olduğu için bayağı ğüzerime iş kaldı birde haftayada ben çıkıyorum izne onun telaşı var iş bitirnme derdindeyim.
yeliz ne çok reesim çekmişsin ya süper bir arşiv olmuştur eminimhihoyyyt haklısın bir tek onlar kalıyor geriye çok iyi yapmışsın.
Kızlar ege yani kötü değil pozitif yaklaşımla bakacağım artık hep
iğneye başladık cumrtesi götürdük tekrar doktora çünkü günde 3 defa 40 dereceye çıkıyordu ateş.doktora sordum diş 40 derece ateş yaparmı diye hayır yapmaz dedi en fazla 38-38,5 yapar dedi.
boğazları aığr enfeksiyon olmuş ama kızlar bir önceki hafta hiçbir belirti yoktu boğazlarla ilgili.gece horluyor hemde nasıl çünkü nefes alamıyor ağız açık hep korkudan yatağına yatırmıyourz çünkü ya ateşi çıkıyor o şekilde artık inleyene kadar duymama ihtimalimiz var yada tıkanır diye korktuğumuz için hep yanımızda.
ateşi artık eşimle arkadaşımdan duyrduğumuz bir yöntemle düşürmeye başladık biz şurubu duşu fitili biraz aralıklı yapıyorduk.şimdi ateşlenince önce şurup sonra duş yapıyoruz duş etkisi ile 1-1,5 derece düşen ateşi hemen kontrol altına almak içinde fitil akabinde.bir saat içinde ateş kontrol altında oluyor.doktorda ateş için 4 saat ara ile calpol vede pedifen i sıra ile verin dedi.bu şekilde verdiğim zaman ateşi 40 dereceyi bulmadı.

bugün eşim götürdü kontorole benim çıkma durumum yoktu:çok üzgünüm: iyiye gidiyor demiş.son iğnesinide bu gece yaptıracağız.6 tane iğne yemiş olacak.
benim kendimce çıkardığım sonuç diş çıkarma evresinde ege çok fazla diş geldiği için çok hırpalandı bağışıklık sistemide zayıflayınca arkasınada hastalık geldi .bütün gün kucağüımda yatmak uyumak istiyordu resmen.o yaramaz çocuk gitti yerine uslu oturan bir bebe geldi resmen.ama dün daha iyiceneydi şükürler olsun çıkardık dışarıya azcık.Allah beterinden saklasın yani bu dişler çıkıyor ve sonuçta bebeklerimizde hastalıklara karşı savaşmayıda öğretiyor bir yandan a.s.
tabi o evrede anne vede babalar yaşlanıyor vede yıpranıyor haliyle..

Mav.can çok geçmiş olsun kuzuna cnm allah beterinden saklasın

Mavice sanada çok geçmiş olsun canım acil şifalar.Merhe losyon veya başka birşey
kullanıyormusun cnm..kaşıntı yapıyormu..?

loritine kullanıyorum canım kaşıntıları çekmek te bana kalıyor kaşınti birşey değil zaten karnımın içindeki acıya kıyasla:1no2:

Canım benim yaa mücüm çok geçmiş olsun canım ailecek .
Diş çıkarma evresinden dediğin gibi bağışıklık sistemleri zayıflıyor denizde hemen hemen her dişde
hasta olmuştur...
Ama sizinki baya uzun sürdü cnm kıyamam ben ona demek uslu uslu oturuyor...insan o zamanda
kalsada ayağa dağıtsa evi diye bakıyor dimi..:)
tekrar geçmiş olsun inş.son iğneden sonra hiçbirşey kalmaz müü cüm

ventolin guclu bir surup sanirim
derinede bi kez wermisti istanbuldaki doktorumuz ..
,insallah hemen iyilesir alicik

hayatım sen kullandınmı derine bu ilacı bi problem olmadı dimi çünkü prospektüsünde 2 yaştan ititbaren kullanım dozu vermiş bende pediatri portalına sordum bu ilacı oradanda kesilsin diye yanıt geldi ne yapacağımı şaşırdım valla :uhm: hay Allahım hep hastayız biz:çok üzgünüm:

mücüm son iğneymiş inşallah hastalığı da iğneyle beraber son bulşur...
onların neşesi olmayınca
anne babanında hiç olmuyor..allahım iyilik şifa versin...

canım sizede çok çok geçmiş olsun. bende ventolin kullanmıştım hatta şimdide egenin öksürüğü avr azda olsa kullanıcam yine.iğne kulllanıyoruz iğpne bitince aynısının şurubu varmış onunla tedaviye devam..aman dikkat et takipte ol canım sende.

mirrorum hoşgeldin cnm
neyseki düzelmiş egem
biz de emire 3 hafta da bir iğne yaptırıyoduk inan, çok iyi anlarım seni, emirde çok sık bademcik iltihabı olurdu
neyseki düzelmiş egem,

alişe de geçmiş olsun ayşegülcüm

Son düzenleme:
ayşegül bende ventolin kullanmıştım hatta şimdi aklıma geldi, zeynep 8 aylık falandı, dr u nu tekrar aramıştım ağır gelmez mi ayına göre diye
biz yeni doğmuşa bile kullanıyoruz yeri geldiğinde demişti, o ilacı ordan hatırladım şimdi cnm

Son düzenleme:
M'cüm hoşgeldin cnm..
Ege'me acil şifalar diliyorum. inş. bir an önce eski( yaramazlığı dışında:))formuna kavuşur....
Dünürcü'ğüm sizede geçmiş olsun.Acill şifalar diliyorum.. Verilen ilacı kullanmadık biz tatlım.. bir fikrim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…