- Konu Sahibi DreamLover
-
- #1.861
selam kızlar nasılsınız geçmişe bakamadım umarım hepiniz ve bebişleriniz iiyisinizdir.
ben pek iyi değilim.. başımın belası olan ve sekiz yıldır zaman zaman beni canımdan bezdiren bir rahatsızlığım var.. kronik ürtiker hastasıyım.. ve cumartesi yine tekrarladı.. çok halsiz ve bitkinim hertarafım kabarıklar içinde... hepinizi çok öpüyorum bir kaç gün içinde toparlanırım en kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle kendinize çok iyi bakın sağlıklı ve huzurlu bir hafta diliyorum hepinize meleklerinizi çok öpüyorum senağlama
kızlar eşim izne ayrıldı.
15 gün.
eşimin teyzesinin kızı ereğlide oturuyor. yarın inş. bir aksilik çıkmassa oraya gideceğiz..
hafta sonuna kadar kalmayı düşünüyoruz...Döndükmü Albina hanımın doğum gününü kutluyacaz inş. sonra büyükada ya gitmeyi düşünüyoruz.. inş. bir aksilik çıkmaz..
yani uzun lafın kısası 15 gün aranızda olamıyabilirim... özleyin bizi canlar..
ventolin guclu bir surup sanirimkızlar gittim geldim doktora cumartesi gittiğimde bişeyi yok demişti başka bir doktor şimdi herzamankine gittim grip olmuş antibiyortik verdi alfasid, birde ventolin verdi siz bu ventolinden kullandınızmı hiç?
mirrorum hoşgeldin canım ege nasıl oldu?
dünürcüm oohh iyi gezmeler sana,
maviceyede geçmiş olsun,
soytarı düğün için hayırlı olsun demiştim ama sanırsam görmedin...
müüü...nasılsın canım sefalar getirdin yoğunmusun canım..ege nasıl oldu..nasıl geçti hafta sonunuz..yazdın mı göremedim ama
hoşgeldin mü
nasılsın ? ege nasıl
Müü cüm çok teşekkür ederim cnm saol
bende sabırsızlıkla bekliyorum gelmelerini 600 e yakın resim çektim her anını karelemeye çalıştım
o günlerde birtek videolar ve resimler kalıyor elimizde...
en kısa zamanda eklicem..
Egem nasıl düzeldimi cnm?
Mav.can çok geçmiş olsun kuzuna cnm allah beterinden saklasın
Mavice sanada çok geçmiş olsun canım acil şifalar.Merhe losyon veya başka birşey
kullanıyormusun cnm..kaşıntı yapıyormu..?
ventolin guclu bir surup sanirim
derinede bi kez wermisti istanbuldaki doktorumuz ..
,insallah hemen iyilesir alicik
kızlar gittim geldim doktora cumartesi gittiğimde bişeyi yok demişti başka bir doktor şimdi herzamankine gittim grip olmuş antibiyortik verdi alfasid, birde ventolin verdi siz bu ventolinden kullandınızmı hiç?
mirrorum hoşgeldin canım ege nasıl oldu?
dünürcüm oohh iyi gezmeler sana,
maviceyede geçmiş olsun,
soytarı düğün için hayırlı olsun demiştim ama sanırsam görmedin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?