Bebeklerimiz ve Biz

ahh cnm o korkuyla hayatini dewam ettiremezsin
hersey allahin takdiri
kasma kendini okadar
hem ne demişler iyi düşün iyi olsun :::::::

selam kızlar nasılsınız geçmişe bakamadım umarım hepiniz ve bebişleriniz iiyisinizdir.
ben pek iyi değilim.. başımın belası olan ve sekiz yıldır zaman zaman beni canımdan bezdiren bir rahatsızlığım var.. kronik ürtiker hastasıyım.. ve cumartesi yine tekrarladı.. çok halsiz ve bitkinim hertarafım kabarıklar içinde... hepinizi çok öpüyorum bir kaç gün içinde toparlanırım en kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle kendinize çok iyi bakın sağlıklı ve huzurlu bir hafta diliyorum hepinize meleklerinizi çok öpüyorum senağlama

mavicem çok geçmiş olsun canım..allah şifa versin.adı üstünde kronik olur olmaz zamanda çıkıyor ortya...allah iyilik şifa versin canım

Mav.can çok geçmiş olsun kuzuna cnm allah beterinden saklasın

Mavice sanada çok geçmiş olsun canım acil şifalar.Merhe losyon veya başka birşey
kullanıyormusun cnm..kaşıntı yapıyormu..?

kızlar eşim izne ayrıldı.
15 gün.
eşimin teyzesinin kızı ereğlide oturuyor. yarın inş. bir aksilik çıkmassa oraya gideceğiz..
hafta sonuna kadar kalmayı düşünüyoruz...Döndükmü Albina hanımın doğum gününü kutluyacaz inş. sonra büyükada ya gitmeyi düşünüyoruz.. inş. bir aksilik çıkmaz..
yani uzun lafın kısası 15 gün aranızda olamıyabilirim... özleyin bizi canlar..

cnm benim geçmiş olsun..

Mav.can çok geçmiş olsun kuzuna cnm allah beterinden saklasın

Mavice sanada çok geçmiş olsun canım acil şifalar.Merhe losyon veya başka birşey
kullanıyormusun cnm..kaşıntı yapıyormu..?

Aşkitom nasılsın..
Deno'm nasıl..
düğün nasıldı..
umarım herşey yolunda gitmiştir..

Saol canım iyiyiz denom da çok iyi maşallah hergün yeni birşey öğreniyor
yerde birşey görmesin üstüne çıkıp dıgıdık dıgıdık yapıyor..
eliyle öpücük yollayıp bye bye yapıyor... dışarıda olduğumuz zaman özellikle nikahda ve kına gecesinde
elini tutuyorum çekmeye çalışıyor bırakmıyorum bu sefer ısırıyor...çok cadı oldu anlıcağın..

Herşey çok güzeldi canım saol

yeliz selam canım Allah bir yastıkta kocatsına.s.
merak ettik gelini kız herişey çok güzel geçmiş Allah ağzılarının tadını bozmasın inşallah.

zehracım selam canımŞenizŞeniz
zeynep seni yıldırmış kıyamama sana canım memeden kesmeyemi çalışıyorsun yoksa sadece belli aralılardamı vermeye çalışıyorsun:uhm:
zeynep tamamen dudak tiryekisi olmuşl bu durumda yani meme hep ağzında olsun istiyor dimi yevrümmmmmmmmmmmmmmmm hemen dekolteyi kapatsırnaşık şeykaydirigubbakcemile3
ne yapsın yevrüş görünce hemen cuk cuk içesi geliyordur.keşke emziğe alışmış olsaydı ama maalesef alışmadı diyorsun ben çok rahatım emzikten yana mirmirmirmir
canım ya bende olsam dayanamam verirdim yani memeyi sanada üzüldüm ısrmasa zilli birde ısırmıyor diyorsunkafamçokkarıştı

zeybennepcim hoşgeldin canım..iyi tatiller diliyorum..gezin gönlünüzce ne güzel..fıstığımızın doğum günün de şimdiden kutluyorum..

çok çok geçmiş olsun valla bende hep takılı bırakıyorum künyesini hiç başımıza gelmedi ki bizim aksiyounumuz bitmez:a015:
allah beterinden korusun iyileşir üzülme çok hiçbir iz falanda kalacağını sanmam mevcan.

zehracim bi şekilde bunu engellemen lasim
şu nu denedin mi ? -- mesela emsin emsin , dalacakken çek we hemen ayagına al sallamaya başla o şekilde dalmasını sağla , bi dene bakalım
ya uzun sure emince benim acıyo resmen seninkini dusunemiyorum
ne gerek war bu kadar acı çekmene yahuuu

müüü...nasılsın canım sefalar getirdin yoğunmusun canım..ege nasıl oldu..nasıl geçti hafta sonunuz..yazdın mı göremedim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…