- Konu Sahibi DreamLover
-
- #33.261
cnm demek gün alındı hadi hayırlısı, çok zor ve iyileşme süreci baya uzun bi ameliyat, allah sizede yardımcı olsun ve eşinede özellikle sabır versin , görümcemin eşli olmuştu bayy pass dr kaç çocuğunuz var demiş görümceme, 3 deyince şimdi 4 oldu demiş, bakımı, ilgisi herşeyi çocuk gibi oluyo birde çok alıngan oluyolarmış ameliyattan sonra psikolojileri de baya bi çöküyomuş, çok çok geçmiş olsun şimdidengünaydınlar
c.tesi evdeydim evi toparladım akşama arkdaşlara gittik uzun süredir görüşmüyorduk iyi oldu.
pazar günü dersaneye gittim herzamanki gibi.
kayınvalidem gün aldı 30 ocakta hastaneye yatıyor 1 şubat ameliyat günü.
hepimize güzel bir hafta diliyorum.
zehracım ne güzel resimler Allahım esirgesin yavrularını...
Günaydınlar, herkese iyi bir gün iyi bir hafta diliyorum.
Keyifler yerindedir inşallah.
Bizler iyiyiz çok şükür bir yaramazlık yok ( dün geceki iki sulama dışında  ). C.tesi eşimin teyzesine gittik görümce ve k.walide ile beraber teyzesi kuzuma barby evi hediye etti ( resimini eklerim) bayıldı bebişim bayıldı “ aaa annemde bana alıcaktı” dedi . C.tesi akşamı söz verdiğim gibi halasında kaldı. Pazar günü kahvaltıda buluştuk , günümüz k.walidemde geçti biraz yardım ettim temizliğine akşama evimize geldik, balıklarımızın suyunu değiştirdik, bayılıyor onlara elini akvaryumun içine sokup seviyor .
Böyle işte, öpüyorum herkesi.
bende de var cnm kansızlık, zeynebe de baktırmadım hiç bi fırsat buluptakansızlık bende zaten hat safhada var yelizcim bakalım artı bir problem olmaz inş. çarşamba belli olur
pastan bi harika görünüyo cnmm yaa , ellerine sağlık
maşallah kuzuma ne kadar güzel böleee
buda uykudan uyanmış melek
bunlar geç kalmış footlar, zehrama giderken betülümle buluşmuştuk, beklerken kuzuların fotolarını çekmişitm, bizimki her zamanki gibisevgigösterisindeydi, biraz zorladı ama zorlada olsa ötü zeynebi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?