- Konu Sahibi DreamLover
-
- #33.221
elifcim tüh canım yaa ruze çok şiddetli atlatıyo galiba
bu dönemde alttan almak yeterli, uykunuz bölününde siz
daha çok geriliyosunuz tabi... ben eylülün havlayarak üstüme
atladığını bilirim düşün yani :)))
Yok cnm çatlamıyor :).
Hadi yaaa , demek banyoda işe yaramadı, olmadı önce bir ara reklamını görüyorum hep online terapi diye bir site oraya bir yaz canım bakalım ne diyecekler sana.?
Film izlerken içinde bulunduğun psikolojik durumda çok önemli, belki benim beğenmediğimi sen beğenirsin Elif, 7 kocalıyı ben hırs antinurgül olduğum için izlemiyorum. Sağolasın canım benim :)
off elifcim ne zor geçiyor sizin 2 yaş sendromunuz.
allah kolaylık versin.
betülcüm naber canım.
evet evet yeliz fincan çatlamıyormu ocakta?
deliye vurdum iyice..
oyun havası açayımda neşem yerine gelsin azcıkk
Selam canlarım...
Gerilere pek bakamadım umarım keyifler yerindedir.
Benim ağzım kulaklarımda hala oldum çok şükür... Rabbim tüm isteyen bayanlara bu güzel duyguyu tattırır inşallah...
Bugün 8 de randavuları vardı. Ama gece hiç rahat değilmiş. İshal olmuş kasıklarında ağrı varmış. Ama hep heyecandan olduğunu düşünmüşler. Saat 6'ya doğru dayanamayıp hastaneye gitmişler dr. haber verilmiş. Meğerse doğum başamış. Apartopar sezeryana almışlar. Kist için açılması gerekmeseydiş çok kolay bir mormal doğum yapabilirmiş.
Halasını kuzusu BATU'M 3,270 ve 47,5 cm olarak dünyaya gelmiş.
Kucağıma alıp mis gibi kokusunu içime çekmek isterdim ama gelinimiz biraz pimpirikli olduğu için kucağıma alamadım. Ters birşey söyler ikimizin canıda sıkılır diye hiç teşebbüs bile etmedim. Umarım hastaneden çıktıktan sonra biraz daha rahat olurda bizde misgibi kokusunu içimize çekebiliriz.
kızlar bende pazartesi günü Albinayı dr. götürdüm..
öksürük ara araydı ama balgamlıydı...
balgam sökücü şurup verdi..
onun dışında keyifler yerinde şükür..
havalar soğuk bikaç gündür..
evdeyiz.. bende borcum olan oruçlarımı tutuyorum..
günaydın kızlar
hayırlı cumalar
biz biraz iyiyiz bugün.
şükür iğnelerimizde bitti
keyfimizx yerine geldi.
pazartesi kontrolümüz var.ilaçlara devam...
herkes iyimi???
herkese merhaba geçmişe bakamadım pek
sevilim hala olmuş gözün aydın analı babalı büyüsün
albina hastaymış galiba çok geçmiş olsun acil şifalar
bizde sabah erkenden aklktık hastaneye gittik yezda yine doktorları görünce ağlamaya başladı
bizimki acilde 1 ortopedi plikiniğinde yapılmış randevu ise 2 ortopediye alınmış biraz sorun yaşadık ama doktorla konuştum allah iyi birine denk geldikte sorun çıkarmadı kırık olsaydı yapamazdım dedi ama çatlağı çok kötü olmadığı için yapabiliriz dedi bende çalıştğımız için sürekli izin alamadığımızı acildede bizi uyarmadılar 1 ortopedi olduğu dedim neyse saoğlsun yazıyı yazdı doktor alçıyı çıkartıp firm çektirip getirin dedi alçıyı çıkartırken kuzum hasdtaneyi yıktı zor zapdettik makinayla keserk çıkardıkları için çok ağladı sanırım birazda makinenin sesinden korktu acıyo acıyo diye bağırdı alçıyı çıkardıktan sonra röntgene gittik röntgende yine başladı ağlamaya bu sefer yanına girdim makineye uzanmak istemedi
ayakta kolunu uzatarak ağlaya ağlaya zorla çektirdik sonucu alıp doktora götürdük .doktor baktı 1 hafta boynundan askılı kalacak şekilde bağlayın dedi 1 hafta daha dikkat edilcek yani çok az bişey kalmış iyileşmesine böle işte sonra kuzu babasıyla eve bende yolda inerek işe geldim birde minübüsten inerken çok ağladı içimi parçaladı yavrum akşama gelicen dedim mama getircem mende mende diye bağırdııı yavrum
deliye vurdum iyice..
oyun havası açayımda neşem yerine gelsin azcıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?