- Konu Sahibi DreamLover
- #33.181
elifcim ben duydum o lafı ama gülüm daha büyük çocuklar için genlde söylenir o
bu yaştaki çocuğun ağlaması tamamıyle yaş itibari ile
biraz önce başka forumları okudum, yalnız deiliz bu 24-36 ay dönemindeki bütün çocuklar aynı, 3 yaş girecek inşallah bitecek
he şöle bişey var melek herşeyin farkında dorunun yanlışında farkında
çünkü biraz önce kendileri gene bi krize girdi uyucam diye iyi dedim yataına yatırdım
yok bana süt ver yok ben uyumucam , gözlerimi açıp sert bi ifade takındım uyucam dedin uyucaksın o zaman dedim alama krizi tabi arkasından bıraktım , çıktım odadan arkamdan banane banane diye dolaşıyor ben kek yeicem dedi bakmdım bile aldı yedi, banada diyoki
ben artık bebek deilim büyüdüm demi, bebekler ağlar, ben ağlamıyorum bak bunu yiyim uyucam
he yattı uyudumu hayır , hala yatakta bende yanındayım
bana ninni söle diyo
hala söylüyom son yarımsaattir
iki kez çişi geldi,birazdan su ister
uyucakmı hayır biliyorum inat ama
beni uyut diyo
kucaıma alıp sallıcakmışım
giderim dedim, yataında yatmassan giderim
bekliyoruz bakalım
melek herşeyin farkında ama inat işteeeeee
bu yaştaki çocuğun ağlaması tamamıyle yaş itibari ile
biraz önce başka forumları okudum, yalnız deiliz bu 24-36 ay dönemindeki bütün çocuklar aynı, 3 yaş girecek inşallah bitecek
he şöle bişey var melek herşeyin farkında dorunun yanlışında farkında
çünkü biraz önce kendileri gene bi krize girdi uyucam diye iyi dedim yataına yatırdım
yok bana süt ver yok ben uyumucam , gözlerimi açıp sert bi ifade takındım uyucam dedin uyucaksın o zaman dedim alama krizi tabi arkasından bıraktım , çıktım odadan arkamdan banane banane diye dolaşıyor ben kek yeicem dedi bakmdım bile aldı yedi, banada diyoki
ben artık bebek deilim büyüdüm demi, bebekler ağlar, ben ağlamıyorum bak bunu yiyim uyucam
he yattı uyudumu hayır , hala yatakta bende yanındayım
bana ninni söle diyo
hala söylüyom son yarımsaattir
iki kez çişi geldi,birazdan su ister
uyucakmı hayır biliyorum inat ama
beni uyut diyo
kucaıma alıp sallıcakmışım
giderim dedim, yataında yatmassan giderim
bekliyoruz bakalım
melek herşeyin farkında ama inat işteeeeee