Bebeklerimiz ve Biz

elifcim ben duydum o lafı ama gülüm daha büyük çocuklar için genlde söylenir o
bu yaştaki çocuğun ağlaması tamamıyle yaş itibari ile
biraz önce başka forumları okudum, yalnız deiliz bu 24-36 ay dönemindeki bütün çocuklar aynı, 3 yaş girecek inşallah bitecek

he şöle bişey var melek herşeyin farkında dorunun yanlışında farkında
çünkü biraz önce kendileri gene bi krize girdi uyucam diye iyi dedim yataına yatırdım
yok bana süt ver yok ben uyumucam , gözlerimi açıp sert bi ifade takındım uyucam dedin uyucaksın o zaman dedim alama krizi tabi arkasından bıraktım , çıktım odadan arkamdan banane banane diye dolaşıyor ben kek yeicem dedi bakmdım bile aldı yedi, banada diyoki
ben artık bebek deilim büyüdüm demi, bebekler ağlar, ben ağlamıyorum bak bunu yiyim uyucam

he yattı uyudumu hayır , hala yatakta bende yanındayım
bana ninni söle diyo
hala söylüyom son yarımsaattir
iki kez çişi geldi,birazdan su ister
uyucakmı hayır biliyorum inat ama
beni uyut diyo
kucaıma alıp sallıcakmışım
giderim dedim, yataında yatmassan giderim
bekliyoruz bakalım
melek herşeyin farkında ama inat işteeeeee

selamlar kızlarr
ne geceydi beeeeeeeeeee
cadı deli etti beni
bide işemesi tuttumu
sağolsun bi güzel canımıza okudu
tam uydu dediğimiz anda anne ben uyumak istemiyorum
ben kıznca babaaaaaaa babaaaaaaaa diye cıyak cıyak gülsek mi alasak mı bilemedik valaa
o ,nat ben inat

dün akşamüstü koltuklardan zıplarken daha doğrusu yemekten kaçarken düştü dişleri yanağını kanattı omzu falan acıdı , durur muuu yok sonra gene bir yere tırmanmaya çalışırken gene yerde, anne ben düştüm diyo bana , iyi olmş dedim, iyi olmamaış diyo bana
cadı yaaaa
büyümüşte küçülmüş sanki, karşıma geçip bilmiş bilmiş cevap veriyo, inat ne inat,yemicem, yapmıcam, giymicem
sevmiyom

of ulennnnnnnnnnnn

baksen cadıya şimdiden istediklerini yaptırıyorlarr
valla bunlar büyüyünce ne olacaklar
ayy nazdada bu aralar çekyat tepelerinde gezinme başladı zıplamaatlama
ödüm kopuyor bişi olacak diyee

elif maşallah kız pıuanlarına aferim alırsın bacım sen 100 ü bu azimle
bu arada dediğini de hiç duymadım yoktur sanmıyorum yani inşallah yoktur ama bu tarz söylemlr çoktur bizde işte gözyaşı gözyaşını getirir derler ya çok ağlarsan buda öyle birşey sanırsam

inşallah canım...
aman ne bileyim ay sokuyorlar deli deli şeyleri aklıma

herkes iyi sanırım aman dikkat edelim kuzulara
tam hastalık zamanıı

elifcim tebrikler canım güzel puan almışsınn

bende duydum elifcim kardeşim küçükken çok ağlardı annem kızardı
babanın başını yiyicen diye allaha şükür biş olmadı
takma kafana canım öylesine bir söylentidirr

hoşgeldin canım...
bilgisayrınız da hallolmuş..artık aramızdasın süper...

ya bizim ardada çok ağlardı biliyorsunuz babası hala yaşıyo bi sorun yok yani...

biraz önce başka forumları okudum, yalnız deiliz bu 24-36 ay dönemindeki bütün çocuklar aynı, 3 yaş girecek inşallah bitecek

çünkü biraz önce kendileri gene bi krize girdi uyucam diye iyi dedim yataına yatırdım
yok bana süt ver yok ben uyumucam , gözlerimi açıp sert bi ifade takındım uyucam dedin uyucaksın o zaman dedim alama krizi tabi arkasından bıraktım , çıktım odadan arkamdan banane banane diye dolaşıyor ben kek yeicem dedi bakmdım bile aldı yedi, banada diyoki
ben artık bebek deilim büyüdüm demi, bebekler ağlar, ben ağlamıyorum bak bunu yiyim uyucam

bana ninni söle diyo
beni uyut diyo
bekliyoruz bakalım

ay okurken gülüyorum meleği..
gülüyorum ama akıllığını gülüyorum...
konuşmalarına tatlılığına gülüyorum...
maşallah ya..
ama çok zor bacım..
çocuk inat olunca çok zro baş etmesi..
allah kolaylık versin valla

tünaydın herkese.zor bi gece geçirmeşsiniz kızlar.allah yardımcınız olsun ben yazdan beri mahvolmuştum.neyseki yeni düzeldi kızım.elifim senide tebrik ederim canım.nisanda bende yazılıyorum kursa.

kızlar kullanmadığım bi ajandam vardı berfe karalasın diye vermiştim.akşam babayla resim yaparken atatürk ün resmini görmüş.babası öğretmiş şimdi durmadan anne bak atürk ölmezz baaak burda diye kalbini gösteriyor.

slm kızlar nasılsınız
Elıf bravo cnm basarıcaksın emınım aglamayan cocukmu var cnm o duşunce çok sacma bence dınleme kımseyı

Nımocum senın kızını bırazcık ısırabılırmıyım çok tatlı ya

kadıscım hadı yarın .ıkıcak ınsallah alçınız özgurluk baslıyor kardesınede çok sevındım cnm işi hayırlı olsun

Yelızcım fıncanda kahveye bende bayılıyorum super oluyor ben içine çok azda çikolata koyuyorum mıssss gıbı oluyor

Ekınnazım hoşgeldın cnm pc nız yapılmış

Unuttugum kesın olmuştur basım çok kötu yogun ve agrıyor diger arkadaslar sızler nasılsınız

hanfendizadeyle, eniştesinin kırtasiye dükkanına gittik, suluboya, resim defteri, makas, renkli kağıtlar , bide prit aldık
önce suluboya yatık sonra makasla kesme alıştırması, ve yapıştırma
hanfendi son dakka gene çıldırdı suyu bi güzel yere boca etti, bi güzel fırçayla yerleri boyadıı
şimdide banane modunda gene

Herkese iyi akşamlar diliyorum

yarın sabahtan kuzunun alçısını aldırmaya gidicez öğleye yakın veya öğleden sonra burda olurum sanırım dualarınızı eksik etmeyin kızlar inşallah çıkacak alçısı

bana ninni söle diyo
beni uyut diyo
bekliyoruz bakalım
nimet gelinin hamuru kaynanasını mayasından yoğrulur diye boşuna mı demişler
ahanada aynı benim inatlığım nilin ki valla bende çok inattım küçükkenekaydirigubbakcemile3

kızlar kullanmadığım bi ajandam vardı berfe karalasın diye vermiştim.akşam babayla resim yaparken atatürk ün resmini görmüş.babası öğretmiş şimdi durmadan anne bak atürk ölmezz baaak burda diye kalbini gösteriyor.

maşallah kuzuyaaaa:nazar:

Fincanda türk kahvesi yaptım, süper oldu :)

yeliz bende çok yapıyodum bi aralar aklıma getirdin şimdi gene yaparımmŞeniz

yarın sabahtan kuzunun alçısını aldırmaya gidicez öğleye yakın veya öğleden sonra burda olurum sanırım dualarınızı eksik etmeyin kızlar inşallah çıkacak alçısı

iyi akşamalar kadişimm, inşallah kolaylıkla atlatırsınız yarını, dualarımız seninlee:Saruboceq:

Selam canlarım...
Gerilere pek bakamadım umarım keyifler yerindedir.
Benim ağzım kulaklarımda hala oldum çok şükür... Rabbim tüm isteyen bayanlara bu güzel duyguyu tattırır inşallah...
Bugün 8 de randavuları vardı. Ama gece hiç rahat değilmiş. ıshal olmuş kasıklarında ağrı varmış. Ama hep heyecandan olduğunu düşünmüşler. Saat 6'ya doğru dayanamayıp hastaneye gitmişler dr. haber verilmiş. Meğerse doğum başamış. Apartopar sezeryana almışlar. Kist için açılması gerekmeseydiş çok kolay bir mormal doğum yapabilirmiş.
Halasını kuzusu BATU'M 3,270 ve 47,5 cm olarak dünyaya gelmiş.

Kucağıma alıp mis gibi kokusunu içime çekmek isterdim ama gelinimiz biraz pimpirikli olduğu için kucağıma alamadım. Ters birşey söyler ikimizin canıda sıkılır diye hiç teşebbüs bile etmedim. Umarım hastaneden çıktıktan sonra biraz daha rahat olurda bizde misgibi kokusunu içimize çekebiliriz.

Selam canlarım...
Gerilere pek bakamadım umarım keyifler yerindedir.
Benim ağzım kulaklarımda hala oldum çok şükür... Rabbim tüm isteyen bayanlara bu güzel duyguyu tattırır inşallah...
Bugün 8 de randavuları vardı. Ama gece hiç rahat değilmiş. İshal olmuş kasıklarında ağrı varmış. Ama hep heyecandan olduğunu düşünmüşler. Saat 6'ya doğru dayanamayıp hastaneye gitmişler dr. haber verilmiş. Meğerse doğum başamış. Apartopar sezeryana almışlar. Kist için açılması gerekmeseydiş çok kolay bir mormal doğum yapabilirmiş.
Halasını kuzusu BATU'M 3,270 ve 47,5 cm olarak dünyaya gelmiş.

Kucağıma alıp mis gibi kokusunu içime çekmek isterdim ama gelinimiz biraz pimpirikli olduğu için kucağıma alamadım. Ters birşey söyler ikimizin canıda sıkılır diye hiç teşebbüs bile etmedim. Umarım hastaneden çıktıktan sonra biraz daha rahat olurda bizde misgibi kokusunu içimize çekebiliriz.

cnm Allah bağışlasın..
Allah analı babalı büyütsün..
hala duygusu çok farklı..
benimde bir aslan parçası yeğenim var...
kendi kuzuma ne alırsam onada illa bişi alırım..hiç ayrılmıyor..

cnm tekrar geçmiş olsun..
inş. sorunsuz halledersiniz..

maşşallah cnm kızınaa

Fincanda türk kahvesi yaptım, süper oldu :)

of off afiyet olsun cnm.. benimde canım istedi..

hanfendizadeyle, eniştesinin kırtasiye dükkanına gittik, suluboya, resim defteri, makas, renkli kağıtlar , bide prit aldık
önce suluboya yatık sonra makasla kesme alıştırması, ve yapıştırma
hanfendi son dakka gene çıldırdı suyu bi güzel yere boca etti, bi güzel fırçayla yerleri boyadıı
şimdide banane modunda gene

güle güle kullansın Nil 'cik..
Cnm bu dönemlerinde herkesin derdi aynı...
Albina'da hat safhada..tam benmerkezci dönemleri..
sabır cnm....

Back