- Konu Sahibi DreamLover
-
- #33.161
tekrar merhaba kızalr kardeşimin işi olmuş evraklarını hazırlıyormuş hazır ederse yarın başlıycak maaşı düşük ama allah bereket versin boşta durmasından iyidir.hiç değilse ssk 'sı gelin muayenede zorlanmaz
saol cnm benimzehram hoşgeldin canımmm afiyet şeker olsun ilaç kullamdan düzelmesine sevindim canım zeynonun
Elifkom günaydınnn :) ayyy kıyamam kız nedir bu sıpalardan çektiğimiz yemediğimiz dayak kalmadı :)))
bizimkide dün gece uyumamak için çok direndi bi babam gelsin bi sen gel su ver, tuvaletim geldi vsvs. film takmıştık uyuyup kalmışım :)))).
Canım band mide bulantısı için, kitap okuken bulanıyormuş betülün midesi, onu denicekti geçen nimete söyledim ya Nil için.
ahh be elifim seninde bu çilen bitmek bilmedi
2 yaş sendromu hepimizde var aslında ama gece huysuzluğu fazla yok bizde bi tek, neyseki salih yardımcı oluyo sana da o bakımdan şanslısın
bide ıslanmışsın , kurs nasıl gidiyo cnm yaa
bende çok istiyorum inşallah başlıyacağım ilk fırsatta
Kadis çok sevindim olduğuna hayırlı uğurlu olsun cnm,
Oh ellerine sağlık sizidi hamaratlar sizi, puanlar süper tatlım tebrik ederim, hediye koymuşlar demek ucuna...
elifcim yorulmuşsun yine canım ama geçicek inşallah sabırlı ol canım
ayrıca puanların süper hadi inşallah çeyrek altını da alırsın.
o kocakarı sözlerini bende duydum iyi değildir derler ama ruze sendrom geçiriyo
canım normal bi dönemde değil kii takma böyle şeyleri
Sağolun kzlar allah razı olsunnn
elifcim bence o boş sözleri kafana takama ne alakası varya bir bağlantı kuramadım bennn :)
elif annem de öle der zeynep çok ağladığında babasının başını yakar böle ağlayan çocuk diye
allah korusun , rabbim esirgesin inanmak istemiyorum bende ama içim bi cızz ediyo
elifcim çok güzel puanlar almışsın maşallah, inşallah çok iyi bi sürücü de olursun bu azimle, darısı başıma:))
kızlar ben kaçar anca yetişirim kursa
öpüldünüzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?