- Konu Sahibi DreamLover
-
- #33.121
evet ya kokoş bunlar kokoş...
hiç güzel değil, ıggg iğrennçç, bunu sevmedimm, ya da bu benim en sevdiğimm, bu sözcükleri çok kullanıyo, ve kendini öyle beğeniyo ki yumurta kabuğundan çıkmış misali...
siz kuzuları yataklarına alıştırmaya çalışıyosunuz ama ben yatağıma nasıl gidicem(((
eylül hastayken onun odasında tek kişilik yatak var oraya yatayım dedim yaklaşık
iki ay önce, hani ateşi filan olursa yanında olayım diye...
şimdi kendisi yatağına yatıyo orda sorun yok eşimde karyolada ama ben
kendi yatağımda yatamıyorum eylül hanım izin vermiyo illa yanındaki yatakta yatıcakmışım
bizim de böyle bir durum var işte...
ay mevcan bide ben girsem şu diyet işine güya
evde olunca sıkı bi şekilde girecek zayıflayacaktım nirdeeeeeeeeeee
bid eyeniden hasta mı olcam ne sürekli karnım açççç
ya sizde de caillou fanatiklii varmı
biizmki aşırı
sürekli izlemek istiyor
netten sipariş ettim elmo cdsi
bari deişik bişey izleisn diye
slm fatoşş nerelerdesin bakıyımmm ebrar nasıl ne var ne yokselam herkese keyifler yerindedir umarım
dillerini yerim zillinin, çok özledim zeytin gözlüyüBiz bir ara gece bahçesine takmıştık, şimdi kayu olmadı carton net yada trt 4 ü aç diyor :)
dün akşamda bana "yanayım yanayım o kırmızı dudağında bi öpücük alayım"ı söyledi :)
tekrar çok geçmiş olsun cnm yaa, inan çok üzüldüm, inşallah biran önce toparlanır berra sultanbizde bugün kontrole götürdük berra yı.iyileşmemiş daha.4 tane iğne verdi.ilkini vurunduk ama yavrum çok ağladı.nasıl atlatıcaz bilemiyorum...
[/LEFT]
çok havalı olcak desene senin kuzu
benimki henüz bilmiyo öle şeyleri
ben makyaj yaparken krem sürerken görüyo soruyo sadece anne ne yapıyosun krem mi o, anneler sürer demi sadece falan diyoo
bizde emir beğenmiyo kıyafetlerimi arada
hemen ben sormadan fikrini söylüyo çoğu zaman ve dinliyorum onu çünkü zevki şimdiden çok güzel
zehracım merhabalar canım çok fazla uğramıyosun artık...
sorma canım ne havalı hemde bakalım ne yapıcaz
ben kremi alamıyorum elinden sürüyo sonra da hıh güzel oldum diyoo
bunlar kız erkek aynılar galiba hani kızlar süslerinden konuşuyolar filan ama emirin eleştirmesi de hoş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?