- Konu Sahibi DreamLover
-
- #33.101
Selam Kadiscim, seninde zor geçmiş , genel bir durum sanırım bu havalardanda etkileniyor olabilirler.
Öyle tabi canım, öperim sende öp. Aynısını denize almıştım jokerden ütü duruyor ama masası sizlere ömür :).
kadişcim diş çıkarıyor olabilirmi acaba baksaydın bi dişlerine
eylül geçen hafta yaptı biraz huysuzluk geceleri mızıklandı filan
baktım bi azı daha çıkarmış...
geçen haftalarda bimden çam.makinasıyla elekt.süp.almıştık
eylül onlarla hiç oynamıyo sevmedim diye
şimdilik bu tarz başka bişey almıycam
o gıçını kıvırsın gezsin şimdilik :))
gunaydın gecmış olsun dıleklerınız ıçın sagolun efenın kakası duzeldı gıbı sanırım mıkrobu atıyor
Meme konusundada bende dertlıyım asla bıraktıramıyoruz yırtınıyor krız gecırıyor
Yelızcım kokoreç dedın canım cektı burda yersem ölürüm herhalde
Bende hamıleyken bıldırcın dıye ölüyordum bırde çok tuaf ve komık koyunun yumurtasınını okadar .ok yemıştımkı
şuan yok yelizcim gayet iyi iğnelerini vurduruyor 3 günbde bir bugün kontrolü vardı gitti fasülyte tanesi kadar olmuş küçük meleğimiz ama tehlike zamanı geçene kadar istiharate devam
dün çilek aldım eriğide halden bulduk ama henüz elimize ulaşmadı kısa sürede gelir herhalde
bugünde pişmiş mısır istemiş canımmm bu zamanda nasıl bulucaklarsa :) olmadı marketten mısır konservesi alın ısıtın tuzlayın yesin dedim:)))))
sağol yelizcim öle vallahi benimde yaz dönemine geldiği için erik kiraz vişne özellikle kivi ve dilek gibi mısır bir oturuşta 2-3 tane yiyordum hayatımda mısırı hamilelikte yediğim kadar yemedim
kokoreç hee seninkide ilginçmiş:))))))
Ben denizi öğrenmeden 1 hafta önce her akşam süt mısır istedi canım, sonra denizide süt mısırın nedeninide öğrendim :):):)))
ilginç valla gecenin 12 sinde taksim şampiyonda üççeyrek kokoreç 2 porsiyon dolma yediğimi çok iyi hatırlıyorum, masadan kalkarken bi güzelde Oooooh çektim :):):)
maşşalah cnmmm
bende bi giriyodum dönerciye maltepede sevdiğim bi yer var
2 porsiyon yiyodum ama ne iştahlı arkadan tatlı ama hiç doymayacağım sanıyodum yerkenohaoldumsmile
ve her hafta nerdeyse gidiyoduk yemeye
beni görünce abla bize sizin gibi bi kaç müşteri olsa ihya oluruz valla diyolardıı:icecream::roflol::roflol:
dünürüm sende ne maharetler varmış ölee
coşmuşsun maşallah
tatlının envaye çeşidi
şu meşhur kabaklı pastandan tatmak kısmet olur inşalllah bi gün baya bi meraklandım
tatlı yemeden uyuyamıyorum bende valla çok seviyoruz
ekinim senide çok özledik:1hug: ama yazamıyosun demek, neyse hatırlandığını sevildiğini bil o da yeter a.s.
sevilim sende iremcikle hava almış gezmişsin ne güzel cnmmm
bu buluşma işini iyice serdiniz kızlar yaaa:umursamaz:
bi organize olalım lütfen yaaaaa delikafadulden
özleştik iyicenee amaaa:1hug:
kızlar berfede hep mevsimsel şeyler aş erdim o yüzden eşim rahattı.ama ilk bebeğime hamişken kışın erik aşermiştim.tabii ta 6 sene oldu o zaman yarım kilosuna 30 lira bayılarak aldırmıştım eşime.bide hiç unutmam rüyamda kıymalı pide gördüm bi uyandım ağzım sulanmış damağımda kıymalı pide.işte uyku sersemliği havada pideler uçuyor.ayağa kalkıp onları yakalmaya çalışmıştım.eşim besmele ile uyandırdı beni.eee tabii sabah olurmu hiç kıymalı pidede kıymalı pide.garibim kocam saatlerce dolanıp sabah 6 ya getirmişti pidemi.
günaydınlar.
dün akşam biraz alışveriş yaptım çizme aldım uzun süredir arıyordumda içime sinen bir model bulamıyordum bu çok hoşuma gitti.
akşam yiğenim geldi onla oturduk burda ablamın kızı üni.de okuyor yurtta kalıyor final haftası pek görüşemiyorduk özlemişim çok.
gece zeyno yine uyumak istemedi ağladı ağladı ne yapıcağımı şaşırıyorum bu durumda çünkü herşeyi ağlayarak yaptırıyor ne yapmak lazım gerçekten bilmiyorum gece saat yarıma geliyordu en son uyuduğunda
şu emziğin derdi ne zmn bittecek ya emzik bırakınca daha bir beter oldu bide bizimkiler k.validem eşim ve diğerleri beni suçluyorlar neden bıraktırmışım erkenmiş tabi görümcemin kzıı 5 yaşına kadar emdiğinden onalra erken geliyor bizimki
ya ben hamileyken canım hiçbirşey istemedi 1 kere işten gelirken apartman pohaça kokuyordu onu canım çok istedi ama çok halsiz ve yorgundum yapamadım eşime söyledim o da hiç sallamadı sağolsunbaşka birşeye aşermedim yani
ne çok yazdım sabah sabah.
günümüz güzel geçsin
Eylül 2 yaş sendromunu yavaş yavaş atlatıyo galiba
son bi kaç gündür öyle sakin öyle akıllı ki maşallah yavruma,
bol bol şarkı söylüyo, müzik istiyo sürekli kıvırıyo filan ay çok gülüyoruz...
akşam eve girince direk saçlarımı topluyorum beni öyle beğenmiyo hanfendi
sen hiç güzel değilsin diyo bana, tokamı istedi kendi bişeyler yaptı saçıma filan
bak anne böyle yaparsan benim gibi güzel olursun diyo :))))
Herkese merhabalar güzel bir gün olsun hepimize
bizde gecesi zor geçenlerdeniz önce bizim yatakta yatmak için direndi sanki kendisinin yattığı yatak değil.ben gel yatalım diyorum bizim yatağı gösteriyor anne yatağa yatağa diye
orası anneyle babanın yatağı orda büyükler yatar neyse kandırıp kendi yatağına götürdüm gece 01:00 uyanadı ağlayarak yanıma geldi aldım yanıma yattı 03:00 tekrar mızıkladı ağladı babası gelincede üstünü örtmek istemedi yatağıma yatağıma diye ağladı götürdüm yatırdım 15 dk tekrar başladı ağlamaya dayımmi dayımmı diye ağlıyor kızım bir yerinmi ağrıyor dedem gittimi dilek gittimi diye ağlıyorr rüyamı gördü gündüz yaşadığının etkisindemi kalıp ağlıyor anlamadım salladım bu seferde örtimmi battaniyemi diye ağladı kuzum neyse battaniyesini örttük salladım yatırmaya çalışıyorum gözünü arada açıyor bakıyor kızıyorum iyice ağlıyor bu seferde apartman rahatsız olucak olmuyor yatıştırdım uyur gibi oldu yatağıma geçtim 15 dk olmadı tekrar başladı anne gitti diye ağlamaya saat 4 geliyordu mutfağa gittik süt yaptık içti bizim yatakta tekrar yatağıma yatağıma dedi tekrar gittik salladık sabrım taşıyor dişlerimi sıka sıka bir hal oldum anlayacağınız sabah işe gidicem kızım dedim hadi yat uyu dedim biraz salladım iyice uykusu gelince bıraktım üstünede battaniyeyi örttüm uyudu sonra gidip ben yattım 1,5 2 saate yakın bizde zorlandık.
gunaydın gecmış olsun dıleklerınız ıçın sagolun efenın kakası duzeldı gıbı sanırım mıkrobu atıyor
Meme konusundada bende dertlıyım asla bıraktıramıyoruz yırtınıyor krız gecırıyor
Yelızcım kokoreç dedın canım cektı burda yersem ölürüm herhalde
Bende hamıleyken bıldırcın dıye ölüyordum bırde çok tuaf ve komık koyunun yumurtasınını okadar .ok yemıştımkı
siz kuzuları yataklarına alıştırmaya çalışıyosunuz ama ben yatağıma nasıl gidicem(((
eylül hastayken onun odasında tek kişilik yatak var oraya yatayım dedim yaklaşık
iki ay önce, hani ateşi filan olursa yanında olayım diye...
şimdi kendisi yatağına yatıyo orda sorun yok eşimde karyolada ama ben
kendi yatağımda yatamıyorum eylül hanım izin vermiyo illa yanındaki yatakta yatıcakmışım
bizim de böyle bir durum var işte...
canım eylülün odasındaki yatak dahamı rahat geldi yoksa sana ama bana sorarsan eşinin yanına git yat nasıl alışırsan öle gider sen bilirsin ama ayrı yatmakta iyi değil
ben eşimden ayrı yatınca üşüyorum nedense :icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?