Bebeklerimiz ve Biz

gunaydın gecmış olsun dıleklerınız ıçın sagolun efenın kakası duzeldı gıbı sanırım mıkrobu atıyor

Meme konusundada bende dertlıyım asla bıraktıramıyoruz yırtınıyor krız gecırıyor

Yelızcım kokoreç dedın canım cektı burda yersem ölürüm herhalde

Bende hamıleyken bıldırcın dıye ölüyordum bırde çok tuaf ve komık koyunun yumurtasınını okadar .ok yemıştımkı

olabilir canım belkide öperim canım evet sölemiştin aldığını hatta resminide eklemiştin
hatırlıyorum bizimki özeniyor ama alınca yüzüne bakmazsa onu bilemiycem
meraklı bayağı ama görücez kaydirigubbakcemile2

ekincim ağzını akşam yemek yerken baktım ama sadece damaklarda beyazlanma çok ama görünüşte bişey yok patlamış olarak dişlerini sıkıyor bazen ama görücez yakında

bende aldım makine duruyor ama süpürgeyi halletti şimdiden tutamak yerini kırmış makineyi kaldırdım allahtan ilerde vericem oynasın şimdi diğer oyuncaklarıyla oynuyor legolarıyla falan mizik duyunca bizimkinide kimse tutamıyor anne kobastı (kolbastı) oynuyormuş yani hareketleri görsen dersin vallahi kolbastı oynuyor oynak cadı sositososito

sibelcim normale dönmesine sevindim canımm

koyun yumurtasımı ilginç?? :)

nimetcim büryan yıyormusun dıye sormuşsun okadar pıs bıyerde yapılıyorkı ınan önunden bıle gecemıyoruz dışardan sureklı ve heryerde yemek yıyemıyoruz

öncelikle selamlar kızlarr

ay süpermiş junior çok fena çıktı galibaaaa
aman iyi olsunda yeterki

alemsiniz kızlar yaaa

benimde sadece bir gün pizza maceram oldu, genelde öyle çok yemedim için eşim hep ısrar ederdi, bi gün gidelim dedim hani şu sınırsız ye kampanyaları var yaa, gittik 8 dilim yemşim tam almaya gidiyorum yeniden, eşim ilk defa nimet dur istersen dedi

valla dünürüm yaparım hep beraber yerizz
ne hamaratlıı çok basitmiş de bana zor geliyomuş bazı şeyler
eşim dün içeri girdi pastamı bitirmedin demi diye ilk işi uzdolabına bakmaktıi mele 2 dilim hüpletti dedim, iyi kıızm yiyebilir sne yeme dedi, koca bi dilimi aldı( koca derken yaklaşk 3 dilim) yedi oh bee diyoooo
bende oh dedim o kalsaydı ben şişcektim sonra

ay süpersin canım yaaa, benim herşeyden midme bulanıyordu o yüzden eşim şanslıydı herhaldee

beülcüm güle güle giy şekerim benimde ihtiyacım var çok, en son botlarım kapının önündne çalındı, kaldım dımdızlak, eşimde tazmşnatını alacak 15 güne inşallah bende düüznecemm

oy maaşllaaahhhhhhh eylüle, keşek bizimkide atlatsaa, bak sne zilliye pekde afacan bunlarrrrr

ay napıcaz kadişim bu yatak mevzusunu valla bilmiyorum, kriz geçiriyor insan resmen
bilenler başaanlar blmeyenlere anlatsın hele, artık iki büklüm kalkıyom valla yerde yatmaktan, 2 gecedir bizde 15 dakka aralarla uyandık, durmadan anne anne, ne yku tulumunu giydirebilidm ne örtebilidm, ben istemiyorum sevmiyorum dye çılık çılığa, ben yatağımda yatmam sevmiyorum car carrrrr, acaba azı mı geliyor bizede

hoş gerçi biz hep böleyiz hiç uykumuz yok, gece 1,2,3,4, hep uyumak istemiyor, yarı uyur halde genede ben uyumucam diye inat halinde

yaw nasıl kendi kendilerine kendi yataklarında uyuyacak bunlar yaaa
var mı bi yöntemmm

efe düzelmiş biraz hadi bakalım yarına kadar toparlar iyice kendini

hoşgeldin nimocum vallahi herkes aynı dertten yakınıyor kuzular gece uykularında zorluyorlar zaman zaman işte napalım büyüyüp alışana kadar katlanıcaz mecbur

çok sabırlısın kadişim yaaa
ben kendimi sabırlı zannederdim
hatta herkes aynı şeyi diyor
hatta şımarttıımı söylüyorlar
ama ben o kadar sabırlı deilim
ama inatlarını nasıl kırcaz bilmiyorum

Selam şekerler....
Maşallah neler aşerilmiş öyle... Benim canım sadece kavun istemişti oda zamanlıydı hiç sorun yaşamamıştık.

Gece sıkıntısı dışında keyifler yerinde maşallah...

siz kuzuları yataklarına alıştırmaya çalışıyosunuz ama ben yatağıma nasıl gidicem (((
eylül hastayken onun odasında tek kişilik yatak var oraya yatayım dedim yaklaşık
iki ay önce, hani ateşi filan olursa yanında olayım diye...
şimdi kendisi yatağına yatıyo orda sorun yok eşimde karyolada ama ben
kendi yatağımda yatamıyorum eylül hanım izin vermiyo illa yanındaki yatakta yatıcakmışım
bizim de böyle bir durum var işte...

nimocum aslında evlenmeden önce daha sabırsızdım ama çocuk olduktan sonra ben çok sabırlı olmaya başladım nedense tabi bazen kendimi tutamadığım zamanlar oluyor kızıyorum bağrıyorum ama sonrada üzülüyorum yine yaptım diye

hoşgeldin sevilim nabersin canım irem nasıl

aynen canım gece sıkıntıları dışında iyiyiz.

canım eylülün odasındaki yatak dahamı rahat geldi yoksa sana ama bana sorarsan eşinin yanına git yat nasıl alışırsan öle gider sen bilirsin ama ayrı yatmakta iyi değil

ben eşimden ayrı yatınca üşüyorum nedense :icecream:

tünaydın kızlar.biraz temizlik yaptım.kuzuyu doyurup uyutucam.ya sormayın diyete bi başladım bi bıraktım derken çok kilo almışım.pazartesinden beri sıkı bi diyetteyim hemde spor yapıyorum.ılık su içtiğim için ödem atmayada başladım.biraz zorlanıyorum ama olsun bu sefer acaip kararlıyım.diyet bölümüne takılıyorum bu aralar.bana bol şans dileyin.

valla bu çocuklar çok yaramaz.neyi nasıl alıştırırsak hep bu düzen gitsin istiyorlar.ben yazdan beri uğraştım yatağına alışsın diye.sonunda başardım ama.bana akşam diyorki anne sen yatağına yat ben yatağıma tamam görüşürüz diyor.tabii oda da halen yanlız uyumuyor uyuyana kadar beklemek zorundayım.ama olsun yanında yatmaktan ayakta sallanmaktan kurtuldum ya.

ay mevcan bide ben girsem şu diyet işine güya
evde olunca sıkı bi şekilde girecek zayıflayacaktım nirdeeeeeeeeeee
bid eyeniden hasta mı olcam ne sürekli karnım açççç

ya sizde de caillou fanatiklii varmı
biizmki aşırı
sürekli izlemek istiyor

netten sipariş ettim elmo cdsi
bari deişik bişey izleisn diye

Biz bir ara gece bahçesine takmıştık, şimdi kayu olmadı carton net yada trt 4 ü aç diyor :)

dün akşamda bana "yanayım yanayım o kırmızı dudağında bi öpücük alayım"ı söyledi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…