Bebeklerimiz ve Biz

bu arada zehram uğramamış epeydir ve de ekinim iyilerdir inşallah
cnm uğradım ama yazamadan çıktım(

Günaydın herkese güzel bir gün diliyorumm,

Keyifler yerindedir inşallah.

Seninkinide ben not ettim betül :) Zehra dün onlinedı ama yazamadı sanırım.
evet cnm senden kaçarmı hiç:))
cnm berrayada sanada acil şifalar diliyorum
çok iyi bak prensesine ve kendine, çok geçmiş olsun

ama olsaydı kan da çıkmazmıydı yeliz yaa
bakalım alerji testinden ne çıkacak
günü de iyi valla aynı ay içinde vermişler, çok zaman sonra veriyolar aylar sonra hatta, inşallah alerjide temiz çıkar

gözün aydın hadi mevcan
sen kafaya koydun mu herşeyi yaparsın valla maşallah
rahat edersiniz sizde berfe de

cnm inşallah hiç bişeyi kalmaz geçer tamamen, bu da olumlu bi gelişme
belki operasyona bile gerek kalmadan hepsi dağılır sıkma canını allah beterinden korusun yavrularımızı

çok geçmiş olsun sibell, acil şifalar diliyorum
inşallah toparlanır biran önce

zehram ekinnazım uğramıyorlar pekkk

ekinnazımın pc format atıcaktı eşi ama zehramda fırsat bulamadı herhalde

elifimde yoğun herhalde gelmediğine göre kolay gelsin canım

elif de çok yoğunmuş sanırım sabahki yazdığı mesajını gördüm gecesi zor geçmiş, ruziş rahatsızdı sanırım geçmiş olsun diyorum
elifime
bende dün okudum okudum uzun uzun yazıcaktım ki eşim geldi , dizimiz başladı bir daha da fırsat bulamadım yazmaya emirin ödevleride çok ağır, sınav haftası malum ben çalıştırıyorum
matematik tğrkçe ben resim elişi yetenek türü konularda eşim yardım ediyo böle böle paslaşıp çalıştırıyoruz

sevindim cnm demek bi sorun yok
umarım atlatır bu günleri fasülyeniz:)) sende hala olmanın tadını alırsın hayırlısıyla doğsun da
demek baya bi aşeriyo dilek
neyseki artık çoğu şeyi bulabiliyoruz hallerde pazarlarda
yazdan mısır koyan bile oluyo deepfreeze , belki vardır komşularda bi sorun kıssss

maşşalah cnmmm
bende bi giriyodum dönerciye maltepede sevdiğim bi yer var
2 porsiyon yiyodum ama ne iştahlı arkadan tatlı ama hiç doymayacağım sanıyodum yerkenohaoldumsmile
ve her hafta nerdeyse gidiyoduk yemeye
beni görünce abla bize sizin gibi bi kaç müşteri olsa ihya oluruz valla diyolardıı:icecream:
:roflol::roflol:

dünürüm sende ne maharetler varmış ölee
coşmuşsun maşallah
tatlının envaye çeşidi
şu meşhur kabaklı pastandan tatmak kısmet olur inşalllah bi gün baya bi meraklandım
tatlı yemeden uyuyamıyorum bende valla çok seviyoruz

ekinim senide çok özledik:1hug: ama yazamıyosun demek, neyse hatırlandığını sevildiğini bil o da yeter a.s.

sevilim sende iremcikle hava almış gezmişsin ne güzel cnmmm

bu buluşma işini iyice serdiniz kızlar yaaa:umursamaz:
bi organize olalım lütfen yaaaaa delikafadulden
özleştik iyicenee amaaa:1hug:

iyi akşamlar kızlar.sibelcim efeye çok geçmiş olsun canım.zehrada uğrayıp gitmiş.topic son zamanlarda baya durgun mu ne.eftunun tatlı bebişide gözünden şikayetciymiş.sanada çok geçmiş olsun canım.umarım önemli bi sorun deildir.

kızlar berfede hep mevsimsel şeyler aş erdim o yüzden eşim rahattı.ama ilk bebeğime hamişken kışın erik aşermiştim.tabii ta 6 sene oldu o zaman yarım kilosuna 30 lira bayılarak aldırmıştım eşime.bide hiç unutmam rüyamda kıymalı pide gördüm bi uyandım ağzım sulanmış damağımda kıymalı pide.işte uyku sersemliği havada pideler uçuyor.ayağa kalkıp onları yakalmaya çalışmıştım.eşim besmele ile uyandırdı beni.eee tabii sabah olurmu hiç kıymalı pidede kıymalı pide.garibim kocam saatlerce dolanıp sabah 6 ya getirmişti pidemi.

:)))))))))))) akşam akşam iyi güldüm a eşinin o halini düşündüm de :)) hay allahım :)))

Zehracım saol canım , önce kanda çıkması lazımdı alerjinin ama sonuçda şikayetimiz o yönde hani bakılsın bi var mı diye gtmediğimiz için geniş araştırma yapıyorlar.

günaydınlar.
dün akşam biraz alışveriş yaptım çizme aldım uzun süredir arıyordumda içime sinen bir model bulamıyordum bu çok hoşuma gitti.
akşam yiğenim geldi onla oturduk burda ablamın kızı üni.de okuyor yurtta kalıyor final haftası pek görüşemiyorduk özlemişim çok.
gece zeyno yine uyumak istemedi ağladı ağladı ne yapıcağımı şaşırıyorum bu durumda çünkü herşeyi ağlayarak yaptırıyor ne yapmak lazım gerçekten bilmiyorum gece saat yarıma geliyordu en son uyuduğunda
şu emziğin derdi ne zmn bittecek ya emzik bırakınca daha bir beter oldu bide bizimkiler k.validem eşim ve diğerleri beni suçluyorlar neden bıraktırmışım erkenmiş tabi görümcemin kzıı 5 yaşına kadar emdiğinden onalra erken geliyor bizimki
ya ben hamileyken canım hiçbirşey istemedi 1 kere işten gelirken apartman pohaça kokuyordu onu canım çok istedi ama çok halsiz ve yorgundum yapamadım eşime söyledim o da hiç sallamadı sağolsunbaşka birşeye aşermedim yani
ne çok yazdım sabah sabah.
günümüz güzel geçsin

günaydınlarr
hayırlı güzel günler diliyorum
öyle yoğumki arada giriyorum okuyorum ama yazamıyorumm

sibelcim geçmiş olsun canım efe gıda zehirlenmesi olmuş tüh yaa çok
üzüldüm yavrum benim tez zamanda atlatırsınız inşallah, sen de kendine dikkat et.

eftuncum yavrunun gözünde ne çıktı anlayamadım geçmiş olsun canım ya...
ayrıca çizmeni de güle güle giy canımm...

kadişcim gündaşımız, adaşımız da iyidir inşallah ayrıca dileğinde ilk 3 ay yatması gerekiyor kuzusu sıkı sıkı tutunur inşallah.

yelizcim deniz in alerjisi çıkmamış çok sevindim sonraki tahliller de temiz çıkar inşallah ama
yumurtaya reaksiyon göstermesi ilginç bu durumda.

Eylül 2 yaş sendromunu yavaş yavaş atlatıyo galiba
son bi kaç gündür öyle sakin öyle akıllı ki maşallah yavruma,
bol bol şarkı söylüyo, müzik istiyo sürekli kıvırıyo filan ay çok gülüyoruz...
akşam eve girince direk saçlarımı topluyorum beni öyle beğenmiyo hanfendi
sen hiç güzel değilsin diyo bana, tokamı istedi kendi bişeyler yaptı saçıma filan
bak anne böyle yaparsan benim gibi güzel olursun diyo :))))

o kıymalı pideyi hiç sorma aynen benimde canım kıymalı pide istemişti
o an ne garip oluyo öyle nasılll insanın burnuna kokuyo öyle...

Günaydın güzel bir gün diliyorum herkese,

Betülcüm zor geçmiş gecen,bizimde ıslak geçti.Emzik meselesi içinde üzülme canım,boşver kim ne demiş, sen annesisin kötülüğünü istermisin hiç.

Ekincim saol canım,inşallah. Maşallah fıstığına maşallah o oyun ve saç merakı hepsinde var sanırım :) benim kuzuda toka kutusunu alıp hadi anne kuaförcülük oynayalım diyor , son zamanlardada anne saçını birdaha kestirme iğrenç olmuş diyo, saç müptelası kızım :)

evet ya kokoş bunlar kokoş...
hiç güzel değil, ıggg iğrennçç, bunu sevmedimm, ya da bu benim en sevdiğimm, bu sözcükleri çok kullanıyo, ve kendini öyle beğeniyo ki yumurta kabuğundan çıkmış misali...

oy ben yerim bu kokoşları.
benim kızda beni bazen beğeniyor anne prenses olmuşsun dio bazende çirkin olmuşsun dio:)saçlara bizimki de takık anne odana gidelim saçlarını tarayacağım dio.

Herkese merhabalar güzel bir gün olsun hepimize

bizde gecesi zor geçenlerdeniz önce bizim yatakta yatmak için direndi sanki kendisinin yattığı yatak değil.ben gel yatalım diyorum bizim yatağı gösteriyor anne yatağa yatağa diye

orası anneyle babanın yatağı orda büyükler yatar neyse kandırıp kendi yatağına götürdüm gece 01:00 uyanadı ağlayarak yanıma geldi aldım yanıma yattı 03:00 tekrar mızıkladı ağladı babası gelincede üstünü örtmek istemedi yatağıma yatağıma diye ağladı götürdüm yatırdım 15 dk tekrar başladı ağlamaya dayımmi dayımmı diye ağlıyor kızım bir yerinmi ağrıyor dedem gittimi dilek gittimi diye ağlıyorr rüyamı gördü gündüz yaşadığının etkisindemi kalıp ağlıyor anlamadım salladım bu seferde örtimmi battaniyemi diye ağladı kuzum neyse battaniyesini örttük salladım yatırmaya çalışıyorum gözünü arada açıyor bakıyor kızıyorum iyice ağlıyor bu seferde apartman rahatsız olucak olmuyor yatıştırdım uyur gibi oldu yatağıma geçtim 15 dk olmadı tekrar başladı anne gitti diye ağlamaya saat 4 geliyordu mutfağa gittik süt yaptık içti bizim yatakta tekrar yatağıma yatağıma dedi tekrar gittik salladık sabrım taşıyor dişlerimi sıka sıka bir hal oldum anlayacağınız sabah işe gidicem kızım dedim hadi yat uyu dedim biraz salladım iyice uykusu gelince bıraktım üstünede battaniyeyi örttüm uyudu sonra gidip ben yattım 1,5 2 saate yakın bizde zorlandık.

Son düzenleme:
ekincim adaşınız iyice ama bu gece zorladı bira bizi malesef

eylüle bak sen hani derler ya benden çıktı beni beğenmiyor diye bu cadılar o misal yanii

kuaförcülük saç kozmetik parfüm hepsi bütün kuzularda mevcut vallahi bizimkide aynı

kızlar bu hafta bime ütü ve ütü masası geliyor eğer kalırsa alıcam kuzuma.

betülcüm sizinde gece zor geçmiş ne yapıcaz yaaa bilmiyorum yaaa hayırlısı

5 yaşına kadar emdi demek eee desene ondan öle erken diyorlarrr çok biliyorlarya sen kendi bildiğin gibi yap boşver çocuğunu senden başka kimse daha iyi düşünemez sonuçta

yelizcim sizinde geceniz sulu geçmiş galiba ufak kazalar olucak artık arada kara kuzumu öp yerime

Selam Kadiscim, seninde zor geçmiş , genel bir durum sanırım bu havalardanda etkileniyor olabilirler.

Öyle tabi canım, öperim sende öp. Aynısını denize almıştım jokerden ütü duruyor ama masası sizlere ömür :).

kadişcim diş çıkarıyor olabilirmi acaba baksaydın bi dişlerine
eylül geçen hafta yaptı biraz huysuzluk geceleri mızıklandı filan
baktım bi azı daha çıkarmış...

geçen haftalarda bimden çam.makinasıyla elekt.süp.almıştık
eylül onlarla hiç oynamıyo sevmedim diye
şimdilik bu tarz başka bişey almıycam
o gıçını kıvırsın gezsin şimdilik :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…