- Konu Sahibi DreamLover
-
- #33.081
cnm uğradım ama yazamadan çıktımbu arada zehram uğramamış epeydir ve de ekinim iyilerdir inşallah
evet cnm senden kaçarmı hiç:))Günaydın herkese güzel bir gün diliyorumm,
Keyifler yerindedir inşallah.
Seninkinide ben not ettim betül :) Zehra dün onlinedı ama yazamadı sanırım.
cnm berrayada sanada acil şifalar diliyorumtünaydın kızlar
geçmişi okuyamadım.
berra geçen haftadan beri çok hasta.bronşiolit olmuş.tedavi daha yeni yeni kendini gösteriyor.azda olsa toparlandı.ama bu sefer beni yakaladı hastalık.bende felaketim.4.günüm ama boğazlarımın ağrısı beni mahvediyor.
öpüyorum sizleri...
ama olsaydı kan da çıkmazmıydı yeliz yaaÇapadaki kan sonuçları bugün çıktı, temizmiş herhangi bir alerjisi yokmuş yumurtaya vs, Alerji bölümüne sevk etti test için 29 ocak. anlamadığım haftasonu suçuğun üstündeki azıcık yumurtadan bile poposunda çıktı bitane.. Neyse bakalım bu testte ne çıkacak.
gözün aydın hadi mevcançabalarım nihayet sonuç verdi kızlar.berfe kendi yatağında döne döne uyumaya alıştı.sattlerce dil dökerdim yatağına yatması için.şimdi uykusu gelince hopluyor beşiğinin içine.yanlız sabah baba işe giderken süt ve çiş için uyandırdığım için sonrasında benimle uyuyor.bir iki saat koklaşa koklaşa yatıyoruz kuzumla.
cnm inşallah hiç bişeyi kalmaz geçer tamamen, bu da olumlu bi gelişmecanım hala bir var tam oalrak geçmedi ama eskiye nazaran daha iyi diye seviniyordum bu sabah aynı gözünün bu sefer üst kapağı şişmiş olduğunu gördüm canım sıkıldı çok.
izle izle de kritik yapalım tam kritik yapılacak film:)
çok geçmiş olsun sibell, acil şifalar diliyorumçok kötü bır gecenın ardından kötu bır gune devam edıyoruz sabah 8 di efe hala ayaktaydı cın gıbı karnı agrıyordu 1 kere ıshal yaptı ondan sonra 3 kerede bembeyaz köpük sabahtan berı hastanedeyız 3 defa kan alındı ultrasona gırdı rontgen çok şükür temız cıktı hastanede ıkı defa kendımden geçmışım sonuç olarak besın zehırlenmesı dıyet verdı 1 hafta onu uygulucaz
zehram ekinnazım uğramıyorlar pekkk
ekinnazımın pc format atıcaktı eşi ama zehramda fırsat bulamadı herhalde
elifimde yoğun herhalde gelmediğine göre kolay gelsin canım
sevindim cnm demek bi sorun yokşuan yok yelizcim gayet iyi iğnelerini vurduruyor 3 günbde bir bugün kontrolü vardı gitti fasülyte tanesi kadar olmuş küçük meleğimiz ama tehlike zamanı geçene kadar istiharate devam
dün çilek aldım eriğide halden bulduk ama henüz elimize ulaşmadı kısa sürede gelir herhalde
bugünde pişmiş mısır istemiş canımmm bu zamanda nasıl bulucaklarsa :) olmadı marketten mısır konservesi alın ısıtın tuzlayın yesin dedim:)))))
Ben denizi öğrenmeden 1 hafta önce her akşam süt mısır istedi canım, sonra denizide süt mısırın nedeninide öğrendim :):):)))
ilginç valla gecenin 12 sinde taksim şampiyonda üççeyrek kokoreç 2 porsiyon dolma yediğimi çok iyi hatırlıyorum, masadan kalkarken bi güzelde Oooooh çektim :):):)
kızlar berfede hep mevsimsel şeyler aş erdim o yüzden eşim rahattı.ama ilk bebeğime hamişken kışın erik aşermiştim.tabii ta 6 sene oldu o zaman yarım kilosuna 30 lira bayılarak aldırmıştım eşime.bide hiç unutmam rüyamda kıymalı pide gördüm bi uyandım ağzım sulanmış damağımda kıymalı pide.işte uyku sersemliği havada pideler uçuyor.ayağa kalkıp onları yakalmaya çalışmıştım.eşim besmele ile uyandırdı beni.eee tabii sabah olurmu hiç kıymalı pidede kıymalı pide.garibim kocam saatlerce dolanıp sabah 6 ya getirmişti pidemi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?