Bebeklerimiz ve Biz

çok kötü bır gecenın ardından kötu bır gune devam edıyoruz sabah 8 di efe hala ayaktaydı cın gıbı karnı agrıyordu 1 kere ıshal yaptı ondan sonra 3 kerede bembeyaz köpük sabahtan berı hastanedeyız 3 defa kan alındı ultrasona gırdı rontgen çok şükür temız cıktı hastanede ıkı defa kendımden geçmışım sonuç olarak besın zehırlenmesı dıyet verdı 1 hafta onu uygulucaz

Çok geçmiş olsun Sibel önemli birşey olmamasına sevindim. ınşllah tez zamanda eski sağlıklı ve cıvıl cıvıl günlerine geri döner. Sende kendine dikkat et sen nekar iyi olursan kuzuna okadar verimli olabilirsin...

sagolun kızlar keyfı çok guzel efenın bu benı mutlu edıyor ama beyaz köpüklü kaka yapması korkuttu benı

Yelızcım en son dışarda yemek yemıştık dun efe kanat ve patates kızartması yemıştı ondan olmuş pis sehır dedımmı kızıyolar adamakıllı dışarı çıkıp yemekte yıyemıyoruz

Efe salıncakta sallanırken uyuyup kalmış şimdi ac uyudu kuzum ayrıca 7 gun ıgne vurulcak yemek yıyemeyecegı ıçın surupla atamazmış oyuzden ıgne offff offf vallahı ben hasta oldum

Hadi yaaa :(

Üzülme sibelcim çocuk bu, rahatsızlığını atlatsın eski iştahına kavuşur kuşun. Sende dikkat et bişeyler ye lazımsın Efe'ye.

selam canlarımm nazılsınız bugün fırsat bulmadım girmeye pek

semihacım sana ve sarı papatyaya geçmiş olsun acil şifalar canım

yelizcim kan sonuçlarınız temiz çıkmış gözün aydın ama yumurta yiyince çocuğun kaşıntuya geçmeside ilginç doğrusu diğer testlerinde belli olucak inş. hayırlısı olsun

betülüm sizede geçmiş olsun zeynomun gözü yinemi şişti yavrum oda bi kurtulamadı acil şiafalar sizede

nimocum pastalar tatlılar hamarat hatun seni benim eşimde çok düşkün tatlıya hergün önüne ver tabak tabak yer alamazsın elinden ama benimde çok vaktim olmuyor yapmaya

mevcan berfeye maşallah diyelim canım inş. aynı düzende devam edersiniz

sevilim gezinmiş gelmişiniz ohhh sefanız olsun irem nasıll canım

çok kötü bır gecenın ardından kötu bır gune devam edıyoruz sabah 8 di efe hala ayaktaydı cın gıbı karnı agrıyordu 1 kere ıshal yaptı ondan sonra 3 kerede bembeyaz köpük sabahtan berı hastanedeyız 3 defa kan alındı ultrasona gırdı rontgen çok şükür temız cıktı hastanede ıkı defa kendımden geçmışım sonuç olarak besın zehırlenmesı dıyet verdı 1 hafta onu uygulucaz

sibelcim çok geçmiş olsun canım yavrum yaaa kıyamam şükür sonuçlar temiz çıktı allah beterinden korusun canım aradım ama müsait değildin galiba aman dikkat dışardan çok yedirmemek en iyisi işte biz dışarı çıkınca yemek yiyoruz çocukta isteyince tabiki vermek zorunda kalıyoz sürekli gittiğiniz güvendiğin yerlerde yedir canım

tekrar tekrar geçmiş olsun sende kendine dikkat et efeye sen bakıyorsun ona lazımsın annesi

kilosunuda toplar canım hastalığın ardında iştahsızlık olur bizimki günlerdir aynı yeni yeni düzeliyor oda

zehram ekinnazım uğramıyorlar pekkk

ekinnazımın pc format atıcaktı eşi ama zehramda fırsat bulamadı herhalde

elifimde yoğun herhalde gelmediğine göre kolay gelsin canım

çok geçmiş olsun sibelcim, inşallah bir an önce toparlar, iyileşir eski kilosuna ve sağlığına kavuşur
çok geçmiş olsun

sevilicm gezmiş dolaşmış

betülüm var ya dün sorcaktım zeynebin gözünü nasıl oldu diye, bu sefer üst şişmiş, nasıl bişey bu yaa
inşallah geçer gülüm yaa

benimki cıbıldak cıbıldak dolaşıyor ortalıklarda
yaz olsa neyse
yok bunu sevmiyom giymem, yok bu canımı acıtıyoo
o çkarıyoo, ben peşinde

yok kızlar ne hamaratlığı, şansa tutturyorum, bide evd eolmanın avantajları işte
ben senelrdir dener dener sütlaç yapmazdım, evin şansımı ne , bu sefer tutturdum, şans işte

şuan yok yelizcim gayet iyi iğnelerini vurduruyor 3 günbde bir bugün kontrolü vardı gitti fasülyte tanesi kadar olmuş küçük meleğimiz ama tehlike zamanı geçene kadar istiharate devam

dün çilek aldım eriğide halden bulduk ama henüz elimize ulaşmadı kısa sürede gelir herhalde

bugünde pişmiş mısır istemiş canımmm bu zamanda nasıl bulucaklarsa :) olmadı marketten mısır konservesi alın ısıtın tuzlayın yesin dedim:)))))

bu arada ekinazımla görüştüm çok selamı var sizelere giriyorum okuyorum tam yazıcam virüsten dolayı
offline oluyormuş eşide çok karıştırıp bozmak istememiş bilgisayarı hepinizi özlemiş öpüyor herkesi

Aman maşallah, ilk 3 ay dinlenmesi şart.

Aman aman maşallah ona, bak senn nelerde aşerirmiş, :) ben sadece kokoreç aşermiştim, yasak ya ondan herhalde :):):)))

sağol yelizcim öle vallahi benimde yaz dönemine geldiği için erik kiraz vişne özellikle kivi ve dilek gibi mısır bir oturuşta 2-3 tane yiyordum hayatımda mısırı hamilelikte yediğim kadar yemedim

kokoreç hee seninkide ilginçmiş:))))))

herkese iyi akşamlar kociş bugün şantiyeydeydi erken paydos etmiş nomarine gidicez kuzunun bezi bitmiş kipada pahalı geldi carrefourdan alıcaz birazda gezeriz :)

hepizi öpüyorum

Ben denizi öğrenmeden 1 hafta önce her akşam süt mısır istedi canım, sonra denizide süt mısırın nedeninide öğrendim :):):)))

ilginç valla gecenin 12 sinde taksim şampiyonda üççeyrek kokoreç 2 porsiyon dolma yediğimi çok iyi hatırlıyorum, masadan kalkarken bi güzelde Oooooh çektim :):):)

Back