Bebeklerimiz ve Biz

Günaydın herkese güzel bir gün diliyorumm,

Keyifler yerindedir inşallah.

Seninkinide ben not ettim betül :) Zehra dün onlinedı ama yazamadı sanırım.

günaydın kızlar...
yazmak istediklerim var ama işlerim çok yoğun..sinir stres tepemde...
sabahın 5,30 undan beri ruze hanımla uğraşıp işe geldim...
kendinize iyi bakın canlarım

tünaydın kızlar
geçmişi okuyamadım.
berra geçen haftadan beri çok hasta.bronşiolit olmuş.tedavi daha yeni yeni kendini gösteriyor.azda olsa toparlandı.ama bu sefer beni yakaladı hastalık.bende felaketim.4.günüm ama boğazlarımın ağrısı beni mahvediyor.
öpüyorum sizleri...

Çapadaki kan sonuçları bugün çıktı, temizmiş herhangi bir alerjisi yokmuş yumurtaya vs, Alerji bölümüne sevk etti test için 29 ocak. anlamadığım haftasonu suçuğun üstündeki azıcık yumurtadan bile poposunda çıktı bitane.. Neyse bakalım bu testte ne çıkacak.

selam kızlar

semihacım çok geçmş olsun canım
inşallah ikinizde hemencecik atlatırsınız

yelizcim ilginç demi
bakalım bu seferki testten ne çıkıcak

elifim ruze iyice zorlamaya başladı galibaa
görümcem görünün artık meleğe başedemezsiniz sonra demiş eşime
aklı sıra benim kocada görüncek
döverim snei diyoo
cadıya
sanki takıyo bizmkide
aman deidm yapma eşime
daha beter ouyor sonra
geçecek bu dönemde inşallah

ay dün koca bir kabaklı pasta yaptım
kendimi kasmasam bi otruşta yicem hepsini allahtan eşim dün yarıısnı hüpletti
bu akşamda hüpletirse kazasız hallederiz
evde tatlı deposu gibi
elma tatlısıda yapmıştım pazar günü, kayınvalidmede aşure göndermiş
eşim diyoki sne böle devam edersne ben yakında 100 kilo olurum
hazır evdeyken istediği şeyleri yapayım diyorum
göbek önde çıktı gidiyor iyice
allahtan ben öğleyi meyvyle geçiştiriyorum
yoksa şişerim iyice vallaa

Hemde çok ilginç nimi, bakalım bunun sonucu ne olucak.

Ben Kurt Seyt&Shura yı okudum, sıradaki Kurt Seyt& Mukra , ondan sonrada başka bi kitap daha var. :)
Şimdi bir film var Evdeki Düşman & Orphan çok fenaymış bugün yarında onu izlicez.ındiriyorum.

Oy oy oyy yapıyorsun güzel mamaları valla ben annemde olduğum sürece tam 4 kilo almışım :( çok moralim bozulda eve gelip tartılınca, kendimi tutayım diyorum ama tutamıyorum.

he ya enterasan gerçekten yeliz alerji çıkmaması.
bıarada benim kızın bu sabah bi baktım gözünün üst kapağı şişti bilemiyorum artık ya
nimet almıyorlar tatlım ama öyle bir durum oluşursa şartları zorlayacağız.
yeliz ben izledim o filmi sinemada enterasan bir film izlenmeli kesinlikle.
nimo kız ne hamarat hatunsun yahu benimde tatlı ve hamurişi ile hiç alakam yok yemesini severimde:))

tünaydın kızlar.keyifler yerindedir umarım.yelizim son tahlilleri bekle bakalım.orda neler çıkacak.ruze elifi zorlamış yine allah kolaylık versin canım.nimo ile betül uğramış.onlarada kocaman öpücükler.allaha şükür son dönemlerde biz iyiyiz.gündüz berfe aynı aksi ama gece çok uysal.deliksiz uyuyor sabaha kadar.sadece gece bir kez çişe uyandırıyorum.hiç kaçırmadı kuzum daha.umarım hep böle gider.

Yaa betül bende sana onu sorcam hep unutuyorum geçen buluşma topiğine öyle bir bakarken aklıma geldi zeynepin gözü, nasıl bir şişlik canım şimdiki eskisiyle aynımı?

Hımm izledin demek bütün yorumlar güzel diyor, bende izliyeyim bakalım :)

çabalarım nihayet sonuç verdi kızlar.berfe kendi yatağında döne döne uyumaya alıştı.sattlerce dil dökerdim yatağına yatması için.şimdi uykusu gelince hopluyor beşiğinin içine.yanlız sabah baba işe giderken süt ve çiş için uyandırdığım için sonrasında benimle uyuyor.bir iki saat koklaşa koklaşa yatıyoruz kuzumla.

Merhaba canan, saol.

Ama maşallah de canım dilini ısır aferim akıllı kuzuya.
+
şimdi uykuyu okuyunca 2 kere maşallahh tütütütü, o kadar olsun canım sabah keyfi yapın.

Selam şekerler....
Ufak bir market alışverişi yaptık mağazaları gezdik döndük evimize hava yine çok güzeldi....

Semihacım sanada kuzunada çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda şifanı bulursunuz.

Yelizcim ilginç bir durum bakalım diğer tahlilerde yapılsın ne çıkacak....

Hamarat Nimetim ellerine sağlık... Bizde pek pişmiyor böyle şeyler Adem ve İrem sevmiyor böyle tatlıydı pastaydı. Yapınca banada yolla:)

Betülcüm şimdiden Allah yardımcın olsun... İnşallah sorunsuzca atlatırsınız bu 2 ayı...

canım hala bir var tam oalrak geçmedi ama eskiye nazaran daha iyi diye seviniyordum bu sabah aynı gözünün bu sefer üst kapağı şişmiş olduğunu gördüm canım sıkıldı çok.
izle izle de kritik yapalım tam kritik yapılacak film:)

Back