Bebeklerimiz ve Biz

sevilcim hoşgeldin tatlım hayırlsıyla sende perşembe hala oluyorsun yani.Allah sağlıkla kavuştursun yavrularına inşallah.
amin canım amin Allah başımızda eksik etmesin onları

Zeynepcim Albina'mada tekrrdan geçmiş olsun... Diş iştahsızlığı baya bir uzun sürüyor. ıremin 10 gün oldu hala işgenceyle yemek yiyor.

Nimetcim sanada kolay gelsin. Kış günü evin içinde inşaat çok zor olur.
ış konusunuda takma Rabbim tez zamanda güzel, bereketli kapılar açar inşallah...

selam kızlarr
cumartesi sabahı, arkadaşlarım pierre lotiye geldiler, bizde yakınız çok brunch yaptık dönerken parkeciye uğradık adam pazartesi yaparız dedi, iyi dedik girdik eve eşyaları toplayalım dedik, toparlarken parkeci geldi bugün yapalım dedi iyi dedik , kızı alması için dedeyi aradık geldi aldı, adamlar geldi tam işlerini bitiridiler daha saat 7 kayınvalidem almış getirmiş kızı, her yer toz içinde eşyalar yerleşmemiş, ya kızım tuttamadım dedi, ne ağzına bi lokma koydu, nede çişini yaptı bu saattir tutuyo dedi, nimetim de nimetim tutturmuş, zor zaptetmişler, neyse bi yandan meleği doyur bi yandan iş derken toparladık toparladığımızda gece 12 idi, melek de uyumadı o saate tabi , neyse pazar güzel bi kahvaltı yaptık, kızımı alıp pazara çktım, uzun zamndır yeni eşofmana ihtiyacı vadı eşimin ona eşofman, kendime tayt, kızada caillou cd leri aldım akşamüstüde, oyun parkına götürdük kuzu ayağını incitti orda hafif şiş sekerek yürüyor
bu hafta gidip tazminatımı( çekleri) almam gerek, ama kayınvalidme iyice yan çizmye başladı başedemiorum diyor
cuma arkadaşımın doğumgünü var, liseden arkadaşları beni aradı süpriz org. var. cuma akşamı taksimde kutlanıcak, banada diğerlerini ayarla dediler
gene kayınvalide bakmaz nasıl gidicem
öksürüğüm arttı, tiroidime baktırmama lazım
melekle gidilmiyor, bazen diyor meleği bırka kızım hallet işlerini en bakarım
iş görüşmesi günü, kime baktırcağımı şaşırdım, bakamayız dediler
iyice sarpa sarmaya başladı yani

sevilim hoşgeldin demek küçük melek perşembe dünyaya gözlerini açıcak heee hayırlısıyla sağlıkla alırsınız inşallah kucağınıza

nimocum parkelerini yaptırmışsın hayırlı olsun inşaat zor evin içinde kız sana alıştı artık babaannedede durmuyor hayırlısı canım geçicidir inşallah çalışınca çok zorlanıcan yoksa

Nimetim oh ne güzel halletmişsiniz güle güle otur evinde....
O bakamayız mevzusu bizde de oluyor. Çalışırken el mahkum bakıyorlardı. Şimdi bende biryere gitcek olsam bir ton şey çıkartıyorlar. Gezmeye gidecek olsak bir sürü surat görümcemi almıyoruz diye...
ışyapacak olsam yarım saat sonra getiyorlar durmuyor diye vs vs.... Annem evde olsa hiç sorun olmaz ama oda çalışıyor olduğu için denk gelmiyor. Gerçi oraya gittiğimde de surat saçma sapan laf sokmalara maruz kalıyorum. Dün kayınvalidemlere indim akşam herkesde bir surat kaynatam iremi çağırdı oda gitmedi. Demezmi eeee çocuk yüzümüzü unuttu gelmez tabi... Görmediği zaman dilimide 2 güncük... ıki ara bir dere misali...

saolun kızlar
çok kötüydü
su basınca şişebilidği kadar şişti en sonunda da kırıldı parçalandı
yürüyemiyorduk evin içinde

aynı valla sevilcim aynı
biz bakarız siz gezin tozun eşimin yanında
ama işim düştğünde bin dereden su
gittim kaldım diye , auk subuk laflar işte
aynı , hepsi bir üretim bunların galiba

slm ay su kaynanalarda varya valla ben herkesten uzakta tek yasıyorum bırakcak hıç kımsem yok ama kayınvalıden bızdeyse veya bız ordaysak hayatta bıze vermezler esımle basbasa kalalım dıye efeyı sabah alır yanımızda uyuyun sız sarılın der gıderler dolasmaya o konuda cok sanslıyım

bugün baktım baktım da birşey yazamadım birtürlü kalabalıktan
nimetçim evde inşaat işi zor oluyor bitirmişsiniz galiba güle güle oturun.
anlayışsız insanlarla geçinmek çok zor çok şükür kayınvalidem idare eder bizi.ameliyatımızıda az kaldı çok korkuyor heran cayacak gibi ama drlar izin vermiyorlar.bir de oturmuş tvde açıkkalp ameliyatı izlemiş iyice kötü olmuş anlayacağınız.Allah şifa versin

Betülcüm bende lostun 5 ini izlemedim. Bu bu dizi fena sardı öyle böyle değil.

Sevilcim cnm naber oooh, seninde haftasonu gezmelerle geçmiş süper, bak sen ireme denizde aynı babamı ismiyle çağırıyor, geçen eşime Faruk Efendi dedim , ardından bizim papağan faruk efendi faruk efendi diye seslenmeye başladı :)). Oy maşallah geliyor demek yeğen, hadi bakalım sağlıkla gelsin inşallah.
Geldi evet k.walidem çok şükür AMıN canım, Deniz görür görmez atladı boynuna ben sana Aşığım babanne dedi, tabi babanne mest oldu :))

Nimicim parkeler yapılmış , güle güle kullanın canım sizde gezmişsiniz oh ne güzel. Nil fena bağlanmış sana.

Demek belli oldu gün canım, Allah şifa versin şimdiden hepinizi zor günler k.pederden biliyorum bekliyor çok zor bir ameliyat. keşke izlemeseymiş kötü olmuş

amin canım.bizim kızda babaanneye çok düşkün bizimkide mest oluyor tabi durum böyle olunca:)
bi vaktini bulsam şu yeniayı buldum onu izliycem de zeynodan zor oluyor gece geç yattığı için.
o diziye çok güzel diolar ya bende merak ettim çok

Mest oluyorlar değilmi :) cadılarda sewdiriyor kendilerini.
Tabi canım izlemek için saatlerinde uyumaları şart. Neyse erken uyduğu birgün izlersin filmi, dizi içinde izle derim ben. En son bir kitap okudum Kurt Seyt& Shura harika bir aşk hikayesi ağladım resmen, sırada Kurt Seyt & Mukra var

Yemeğimi yaptım hala kuzusu için bir kaç parça birşeyler almıştım onları yıkadım misler gibi... Şimdi kuruyorlar büyük bir zevkle ütüleyip bohçalıyacağım. Aman tanrım ben bukadar heycan yaptım kardeşimi ve eşini düşünemiyorum bile....

Bizde filmleri genelde eşim izimde olduğu zamanlarda izliyoruz. Öğlenleri ırem uykuya biz tv başına...
Akşamları hep niyetleniyoruz ama birtürlü olmuyor. Hem onun geç gelmesi hem ıremin uyku saatleri buna pek izin vermiyor.
Öğlen uykularını düzene somtum artık çok şükür kendi kendine yemeğini yedikten sonra uyuyor ama akşam için hala çaba içerisindeyim. Azimliyim ama oda oturacak rayına...

Hoşgeldin Mevcan...
Nasılsın Berfe sultan nasıl???

oy oy hala olunuyormuşşşş
süper
allah şifa versin betülcüm napıcaksın bakamadığı dönemde
bende avatarı aldım ama daha izlemeye fırsa bulamadık
akşamları pek mümkün olmuyor

dedesi geldi cadının
adama sen git ben seni istemiyorum dedi
bide üstüne babaannemi sevmiyom ben annemi seviyom dedi
adam 1 saatit peşinde
buda anne anne diye benim peşimde
gitti odasına ben burda onıcam diyip dede de peşinde
şimdi oynuyorlar

benimde yemeğim hazır, tatlımda hazır

kadişim dileği ben gözden kaçırmışım kusuruma bakma
inşallah bebeği tutunur hayata annesine, üzmesin kendini, pzoitif düşünsün

sevilcim yiğenin hediyeleri hayırlı olsun canım

nimocum sağol canım geçmiş olsun dileklerin için

bizim juniorın canı yeşil erik çekmiş arıyoz ama nerden bulcaz bakalım

herkese iyi akşamlar hepinizi ve kuzuları öpüyorum

ıyı geceler yarın benım için buyuk gun aysenurun yanına gıtcem kadın doguma veeeee normal doguma gırıp yardım etcem kım kımı dogurtursa artık nezamandır cagırıyordu kısmet yarınaymış

Bu saat oldu kuponları kestım hanı su emıne bederın yemek kıtapları varya 39 kupona onu bırıktırdım yarın teslım etcem keserken gözlerım agrıdı valla

günaydınlar
yelizcim bende kraliçenin soytarısını okuyorum boleyn kızı ile başlayan bir seri varya işte 2.kitap bende tavsiye ederim bu kitapları.senin dediğin kitabı da not ettim:))
sevilim hadi hayırlısı sağlıkla kavuşun inşallah Rabbim uzun sağlıklı ömürler versin darısı başıma inşallah.
nimetim 15 tatile gelecek ameliyat 2 hafta öğretmen olan ablam ve oğlu gelecekler sonra ben 1 hafta izin alayım diorum çünkü görümcemde öğretmen oda dönecek 2 hafta sonra 1 hafta kayınvalidemle kalırım sonrada 40 gün kadar bi aksilik olmazsa annem gelcek dr 2 ay sonra bakabilirsin demiş böyle 2 ay oluyor ama aksi bir durum olursa kreş düşünüyoruz.
amanın sizin yiğen hızlı çıktı kadisim yeşil erik falan:))
sibel arkadaşına da hayırlı sağlıklı doğumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…