selam kızlarr
cumartesi sabahı, arkadaşlarım pierre lotiye geldiler, bizde yakınız çok brunch yaptık dönerken parkeciye uğradık adam pazartesi yaparız dedi, iyi dedik girdik eve eşyaları toplayalım dedik, toparlarken parkeci geldi bugün yapalım dedi iyi dedik , kızı alması için dedeyi aradık geldi aldı, adamlar geldi tam işlerini bitiridiler daha saat 7 kayınvalidem almış getirmiş kızı, her yer toz içinde eşyalar yerleşmemiş, ya kızım tuttamadım dedi, ne ağzına bi lokma koydu, nede çişini yaptı bu saattir tutuyo dedi, nimetim de nimetim tutturmuş, zor zaptetmişler, neyse bi yandan meleği doyur bi yandan iş derken toparladık toparladığımızda gece 12 idi, melek de uyumadı o saate tabi , neyse pazar güzel bi kahvaltı yaptık, kızımı alıp pazara çktım, uzun zamndır yeni eşofmana ihtiyacı vadı eşimin ona eşofman, kendime tayt, kızada caillou cd leri aldım akşamüstüde, oyun parkına götürdük kuzu ayağını incitti orda hafif şiş sekerek yürüyor
bu hafta gidip tazminatımı( çekleri) almam gerek, ama kayınvalidme iyice yan çizmye başladı başedemiorum diyor
cuma arkadaşımın doğumgünü var, liseden arkadaşları beni aradı süpriz org. var. cuma akşamı taksimde kutlanıcak, banada diğerlerini ayarla dediler
gene kayınvalide bakmaz nasıl gidicem
öksürüğüm arttı, tiroidime baktırmama lazım
melekle gidilmiyor, bazen diyor meleği bırka kızım hallet işlerini en bakarım
iş görüşmesi günü, kime baktırcağımı şaşırdım, bakamayız dediler
iyice sarpa sarmaya başladı yani