Bebeklerimiz ve Biz

herkese iyi pazarlar..çok yoğun bir hafta beni bekliyor..dün günümüz vardı..berfenin çok güzel resimlerini çektim.müsait olunca yüklüyeceğim...
bu arada teyzeleri berfenin o beklediğim ikinci dişide bu sabah çıktı :)))
bu hafta kayınvalidemlere gidicem büyük görümcem geldi orda diş buğdayı yapıcaz..hepinizi öpüyorum..sevgiyle kalın...

iy akşamlar kızlarrr.
ya mesaj sayımız azalmış. birde sayfamız
niye böyle oldu bilen varmıııııı

teşekür sayımız ve mesajyımız eksildiginden lityum olmuşum bi ara artmıştı 4 kalp vardı
neyse bol bol yazarız yine cogalır
fazlalıkları silmişlerdir şu gunaydın dogum gunu ve kandil kartları varya baya bi yer kaplıyordu sanırım ondan sildiler

Son düzenleme:
ii geceler yawriler geçmişe pek bakamadım umarım hepiniz ii sinizdir... soytarıcım çok geçmiş olsun canım benim büyük oğlan hep sık hastalanırdı üst sol yol.enfk. ne çektim bu seneye kadar.. ama saolsun babacım bu taraflarda organik bal üretimi yapan bir çiftlik buldu içinde organik bal+polen+arı sütü+ adını bilmediğim bişi bu kış her sabah aç karnına birer tatlı kaşığı verdim maaşallah vukuatsız geçirdik... şimdide hasta bile olsa kendiliğinden kolayca atlatıyorçocukların hasta olması çok zor ya tekrar geçmiş olsun... dremcım mirrorum ekinnazım tatarım soytarım ms.edacım mev*cancım daha hatırlayamadığım kim varsa hepinizi çok öpüyorum kız kardeşim geldi demiştim bursadan bügün annemlere geçti az önce izmiri bilenler bilir gölet var mesire yeri oradan geldik çağatay oyuncaklarda kudurdu şimdi mışıl mışıl uyuyor.. bende çok yoruldum yatıcam hepinize ii geceler öpüyorum anacımmmmmm......a.s.Şeniz.

kızalr hepinize günaydın.
iyi bir hafta diliyorumm
nazı uyuttum şimdi halı yıkıyıcamm
bu sıcaktada hiç iş yapmak çekilmiyor

günaydın kızlar....herkese güzel bir hafta diliyorum
mükemmel bir hafta sonu ve yine iş başı..ama tatile sadece 5 gün kaldı...
oohh kızlar buluşmuş...ne mutlu orda olmayı çok isterdim içim gitti valla...
ben nasıl gelirirmki acep istanbula....
edaya gitmeye bir yılda ikna ettim..bi de istanbulu denesem hiç fena olmaz hani...
ekinnazcım kolay gelsin...canım asıl bı sıcakta yıkanır kıs halı...
serin serin ne güzel..bi de gölge olursa yıkadığın yer tam süper olur...
yelizime de çok geçmiş olsun ya...
dün kızıma bikini aldım...mayokini aradım ama ona göre bulamadım..ama aldığımda uyuyordu..eve getirince denedim..büyük oldu.yandan ipleri de yoktu ...
popişinden düşüyo...
gidip değiştireceğim.ama kendime mayo bulamadım

geçmişi silmişler...mesaj sayım ne kadar azalmış....

Son düzenleme:
selamssss herkese günaydın mavilim ekinnazım sizlerede günaydın burası bugün pek sessiz... geçmişi neden silmişler yaw.... hepinize güzelliklerle dolu mutlu bir hafta diliyorum canım... bizde ufaktan tatil planlarına başladık sanırım ağustosun ilk haftasından sonra olacak.. denizi öyle özledimki geçen yazda çağanın sayesinde gidememiştim... sıpa daha dünyaya gelmeden hayatıma ambargo koymuştu inşallah bu yıl bir aksilik olmazda gideriz... öptüm hepinizi tatlılar....

saol canım :1hug: ancak bakabildim mesajlara hediye işine gelince benim eşim atölye çalıştırıyor almak istediği şeyi ben biliyorum ama evdeki hesap çarşıya uymayınca 9 adet kırmızı gül içinde 3 adet beyaz gül kartta yazanlar aynen şöyleydi '' kırmızı güller benimle paylaştığın yıllar için beyaz güllerin ikisi bana verdiğin oğullar için üçüncüyü merak ettin değilmi oda bana karşılıksız sunduğun aşkın için.. seni seviyorum daha nice yıllara hep birlikte'' demiş:asigim: canım benim ilk defa ondan bu tarz bişi aldım çok duygulandım ağladımsenağlama başka ne alacağı umrumda bile değil artık... bu bana yettide arttı bile... işte böyle bu gazla tabi haftasonum birde kardeşim gelince süper geçti.... sanada güzelliklerle dolu bir hafta diliyorum canım....a.s......
canım gözün aydın kardeşin gelmişa.s
sanada güzel haftasonları şimdidena.s.
dün akşam hedaye aldınmısırnaşık şey

Kızlar hepinize günaydın,
iyi bir hafta diliyorum,
cumartesi günüçok güzeldi buluşmamız Zehrayı ve Edayı tanıdığıma çok memnun oldum gerçekten çok harika insanlar ikiside bebekelride öyle.Ege bol bol çapkınlık yaptı haliyle iki güzel hatun arasında kaldı hatta bir ara arka masalara bile dadandı:1no2:ir
Cumartesi harika geçen bir günün ardından çok kötü bir pazar geçridik ailecek:a015:
Allah beterinden korudu hem egeyi hem beni.dün temizlik yapıyordum mutfakta yağ damacan şişem vardı camdan.yeni getirmiştik onu alayım dedim yağ şişeme boşaltayıp azacık diye.egede önümde oynuyordu plastik kulpundan tutmam kaldırmamla birlikte şişenin kurtulup çıkması ile nasıl fırlatmışım egeyi nasıl kucağıma aldım hatırlamıyorum ama hem egenin hemde benimayaklarımız kan içindeydisenağlama
eşim hemen ayaklarımız sarıp hastaneye yetiştirdi ikimizide oğlukorktu çok ağladı.hastanede egeninkine baktırdık hemen Allahtan onunkinde dikişlik bir durum yoktu yada cam kırığı kalmadı beimde baş parmağımı derin kesmiş dikiş attılar.şükür iyiyiz ama daha kötüsünü düşünmek bile istemiyorum o kocaman camlar bacaklarımız ayaklarımız bile kesebilirdi:a015: ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİME KORUDU BİZİ
sonra eve geldik hastaneden annemler gelene kadar ablamla mutfağa giğrdi eşim bende yarım etmeye çalıştım 10 litreden fazla yağ tabi altkatlara geçme ihtimali düşünmek
bile istemiyorum temzileyene kadar mahvolduk halıları yıkamacıya gönderdik gelip aldılar tüm salon ara kordior haliılalarını verdik.
neyse kızlar uzattım aman cam kavoozlara dikkat edin çok tehlikeli olabiliyorlar.
hepinizi öpüyorumŞeniz

harika bir hediye bence herşeye değer eşin çok inceymiş,haftasonun süper geçmiş bence harika bir yıldönümü olmuş senin için canım.

MİRROCUM çok geçmiş olsun canım...allah korumuş....kıyamam size..allah yüzünüze bakmış valla....
korumuş sizi...
rabbim beterinden saklasın...

kızlar ya bütün mesajlarımız silinmişmi banamı öyle geliyorrrrrrrrrtatlicadiarzu
2300 e yakın mesajım vardı bişey kalmamışki:bbo:kafamçokkarıştı

mirrorum canım benim çok geçmiş olsun çok üzüldüm... egenin ve senin ii olmanada çok sevindim dediğin gibi beterin beteri var allah beterinden saklasın canım... öyle güzel bir günün ardından kötü olmuş.. ama umarım daha ice güzel günleriniz olur.... öpüyorum tatlım çok geçmiş olsun tekrar egeyi öp benim için oda seni öpsün olurmu...

mesajların yanında teşekkürlerde gitmiş ama bu haksızlık mesajlar gitse bile bunların korunması lazım :1shok:

günaydın kızlar

ekincim halı yıkıcan he kolay gelsin sana

mavilim ruzemi pikinili görmek isterim resmini eklersin

mavice eşin çok romantik galib açok güzel bir hediye bu

mirrorum çok geçmiş olsun.allah beterinden korumuş sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…