Bebeklerimiz ve Biz

kaydirigubbakcemilekıs monpetit sen nerelerdesin yahu anadık tatildesin amma bu kadar uzak kalma tatlum... bu arada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım çok daha mutlu nice yıllara... ebrarın incileride hayırlı olsun kolaylıkla çıkarır hepsini inşallah... cadıya baksen demek memmemmmeemm diye bağırıyor ha ne sevimli zamanları şimdi kuzuların kızların cilveside ayrı bir güzel tabiiikaydirigubbakcemile3 valla bu kk ticaret ne bende bilmiyorum yeniliklere baktım bi açıklamada yok yakında anlarız nasılsa ii gecelr canım seni ve meleğini öpüyorummmŞenizkaydirigubbakcemile5

teşekkürler mavice
çok nazlı görmelisiniz utansa hemen boynunu büküp çekiliyor saklanıyor birine gitmek istemese oyunlar yapıyor emeklemeyide ilerletti çok yaramaz oldu hep ayağa kalkmak istiyor evde belli noktalar var demekleyerek direk oraya tırmanıyor boyuna bakmadan balkon demirlerine tırmanmaya çalışıyor şimdiden
küçük hanım yürümüyor ama uçucak
herkese iyi geceler bebişleri öptüm ve kk nın güzel annelerinide

cadıya bak sen ama çok tatlı oluyorlar o balkondemirlerine tırmanmaya çalışmaları yokmu çok komik oluyorlar sankim yürümeyi becerebilmişlerde dağcılığa merak sarmışlarkaydirigubbakcemile3 yerim ben onu nazını sevsinler onun benim için kokla meleğini ii geceler kesintisiz uykular...kaydirigubbakcemile5

benden de günaydın herkese....
allahıma bin şükür kızım iyi..
küçük halasına bi çığlıkları atıyo bi görün...
kimseye ona güldüğü kadar gülmüyo..ama uzaktan kucağına alınca yapmıyo...
bide edaya gülüyo öyle.ruze dese kahkaha atıyo...
yine yoğunum..aslında patronlar şehir dışında yatma zamanı ama iş çok maalesef..
soytarım sonunda görebildin canım resimleri...
çok teşekkür ederim o güzel yorumların için...
seneye 5 yıldızlı bi otele gitme planımız var bakalım hep beraber..hayırlısı...

Günaydın mavilim...
Sırf Senin resimler için dün girdim nete..çok güzerl resimler gerçekten hele ruzem fıstık fıstık
o simitiyle çekindiği resme bayıldım resmen ne kadar kibar ve narin bakmış öyle sıpa..
allah daha iiyilerini nasip etsin inş.
Bende çok sıkıntılıyım ve stresliyim p.tesinden beri regl belirtisi var ama halen olamadım tam anlamıyla
patlamaya hazır bomba gibiyim..yaklaşanı yakarım :)

günaydın kızlarr
çok sıcak bi sabah değil mi?
zeyneple kahvaltı yapıcaz şimdi
sabah ezanı okunduğunda kendi yatağıma geçebildim yinee
bu cadı beni yanından ayırmadı tüm gece
soluğumun uzaklaştığını anlayınca kafayı kaldırıp beni arıyo, göremezse ağlıyo hemen

herkese günaydııın

Geçmişe şöyle bir göz attım, hasta kuzu yok sanırım. Bu gece kızım iki kere uyandı da dinlenebildim, zehra bence birden olmasada hergün yavaş yavaş yanından kalkma saatini geri alsan belki daha başarılı olursun. Benim kuzumda memede uyuyor ama dalmasını bekleyşp hoop yatağına götürüyoruz (ben onu uyuturken uyku moduna geçtiğimden genelde babası yatırıyor:sm_confused:) ama ilerleyen zamanlarda ne olur bilmiyorum. Bu arada benim bu halsizliğimin sebebi sanırım düşük tansiyon, hamileliğimde de oluyordu 9-5.5 tansiyonla geziyorum normalde biraz düşünce de halsizlik yapıyor. Birde müü ve zeliha kilomla ilgili yazdıklarınız gözümden kaçmadı, bundan sonra daha sık görüşelim diyorum kaydirigubbakcemile3 ( gerçekten havalar soğuamdan, ramazanda gelmeden bir kadıköy yapsak diyorum). Herkese kolayy gelsin, güzel bir gün olur inşallah.

kızlar kahvaltımızı yaptık, masayı kaldırdık size bakmaya geldik
zeynep 5 tane zeytin yedi, zeytini eline veriyorum, çekirdeğini geveleye geveleye çıkarıyo, bende hemen ağzından alıyorum çekirdeğini, çok seviyo zeytini, ama başka şeyle arası pek yok bu aralar, bide çok çok açık çay içiyo:)))

herkese günaydııın

Geçmişe şöyle bir göz attım, hasta kuzu yok sanırım. Bu gece kızım iki kere uyandı da dinlenebildim, zehra bence birden olmasada hergün yavaş yavaş yanından kalkma saatini geri alsan belki daha başarılı olursun. Benim kuzumda memede uyuyor ama dalmasını bekleyşp hoop yatağına götürüyoruz (ben onu uyuturken uyku moduna geçtiğimden genelde babası yatırıyor:sm_confused:) ama ilerleyen zamanlarda ne olur bilmiyorum. Bu arada benim bu halsizliğimin sebebi sanırım düşük tansiyon, hamileliğimde de oluyordu 9-5.5 tansiyonla geziyorum normalde biraz düşünce de halsizlik yapıyor. Birde müü ve zeliha kilomla ilgili yazdıklarınız gözümden kaçmadı, bundan sonra daha sık görüşelim diyorum kaydirigubbakcemile3 ( gerçekten havalar soğuamdan, ramazanda gelmeden bir kadıköy yapsak diyorum). Herkese kolayy gelsin, güzel bir gün olur inşallah.

he valla buluşak bence de çok güzel olur ama müüüüü tatile gidiyo bu cuma ,t,bariyle 1 hafta yok
bizim evde de bu pazar boya badana başlıyo, 1 haftaya yakın sürermiş, onun telaşı var bende de
kız benim adım zeliha mı, edoşşşş:mymeka:
bak bu 2. zeliha deyişin
3. de affetmem bilesinsengözlerimebaksanabkaydirigubbakcemile3

Günaydın dream cim
oy oy oy oyy bu cadı tam anneci olmuş bacım ...
bir zaman sonra bırakır artık sanırım..

cnm daha küçükken böyle değil di bu cimcime:delphin:
tatilde hep yanımda yattı ya ordan alıştı kesin:çok üzgünüm:
ilk 1 hafta eşim yoktu ya yanımız da ordada hep üçümüz yattıkşakkıdı
(emir eksik kalır mı hiç zeynep benle yatardahihoyyyt)

emmese de ten teması istiyo cadı, istiyo ki hep ona dokunayım, o dokunduğu zaman yanında olayım:delphin:

günaydın kk nın güzelleri naslsınız bakalım bu gün güzel huzurlu ve bereketli bir gün diliyorum hepinize

zelihacımkaydirigubbakcemile3 şaka şaka zehracım nasılsın canım zeyno yine nobetteymiş gece valla işin zor bacım biz hala üçümüz eşim çağan ben birlikte uuyoruz ama ne zaman ayrı bir yere yatırsam sorun yaşamadım senin cadı çok laışmış sana her çocuk aynı olmuyor tabi demek zeytinleri hüpletiyo ha maşşalah prensese ya ben bu koulada çok korkağım çağatayada çekirdeğinden dolayı vermemiştim ve hala zeytin yemiyorsenağlama ama çağana vereyim artıkcokacimcoook öpüyorum seni ve meleğini

ms eda canım sen nasılsın demek seninde tansiyonun çok düşük benimkidee düşüktür hep ama sen aşmışsın bacım kıs gerçekten çok düşük tansiyonun... demek cadın bu gece azda olsa rahat verdi sana seni ve meleğinide çok öpüyorummm

çokocum günaydın canım nasılsın bakalım arda da ii dir umarım hepinizi koooocaman öpüyorum

soytarım yelizim sen nasılsın deno nasıl canım dimek çok gerginsin... ii bacım ramazana az kaldı benim davulda patlaktı seninle gel ortak olalım sen davul ben davulcu olayım hasılatı bölüşürüz (ayyy sabah sabah iğrenç bir espri oldu)sırnaşık şey senide denomuzuda kooooocammmann öpüyorum tatlım relaxxxxxxxxxxhihoyyyt

Son düzenleme:
Back