Bebeklerimiz ve Biz

ii akşamlar zeynepcim
ooh masalllah cumbus war yani

benimde buugn misafirim ewardı guzel bir gun gecirdik arkadaşımla
baakiim neler kaynatmışsınız..=?

Selam kızlarr....
Kızımla bir güzel cıbı cıbı yaptık onu yatırdım birde sizlere bakiim dedim...
Mavilim tatil resimleriniz çok güzeldi umarım daha güzel tatillere çıkarsınız..!

Selam kızlarr....
Kızımla bir güzel cıbı cıbı yaptık onu yatırdım birde sizlere bakiim dedim...
Mavilim tatil resimleriniz çok güzeldi umarım daha güzel tatillere çıkarsınız..!
ooh iyi uykular diliyorum
eee yine deliksiz uyku seni bekliyor desene : ) aman masallah nazar degmesin , hala kendi kendine mi uyuyorrr
benimki de uyudu şimdi, tabi yine memeeee die aglaya aglaya, dayanamadım werdim ...

saol cnm
ewet deliksiz bir uyku allah izin verirse...evet halen saçlarımla oynaya oynaya bizim yatakda uyuyor
daldığı zaman yatağına götürüyorum..tam dalmasınada gerek yok uyku moduna geçsin yeter..saat21,00 ı geçtimmi mızmızlığı başlıyor paçamdan tutup yatak odasına götürüyor hadi yatalım dercesine
ooooy kıyamam ben ona yaaa nasıl bir meme delisi oldular yaaaa cukcukcuk çekiyorlar..yerim ben onu
derinciğimede tatlı rüylalar...

ben deliksiz uykuma kaçıyorum herkese iyi geceler..allah rahatlık versin

iyi gecelr kızlar nasılsınız bakalım
ben iyiyim ama bu valet hergecen gün daha fazla yorucu oluyor
artık yardımsız 9-10 adım atabiliyor emekleyerek zaten heryere gidiyor karıştırmadık dökmedik yer bırakmıyor
akşama kadar anne anne anne geveze hiç susmuyor babasına etan ge (ertan gel) diyor abisine daata ge ( çağatay gel ) diyor ellememesi gereken birşeye el uzattımı ben hayır diyorum ada bana dönüp hayıııı diyor çok cevik bir çocuk abisinin üstüne atlayıp yolmak istiyor çokda fena...
bu arada dişlerimiz altı oldu
sizin kuzularadan naber
kız kardeşimin nişanlısı gelmişti bursadan bugün birlikte bana geldiler akşama kadar onlarlaydım
sizler ve bebişlerinizde iyisinizdir inşallah sizleri ve meleklerinizi koooocaman öpüyorummmmm iyi geceler...Şeniz

Selam kıslar ben geldim
Acayip uykum var resmen gözümden uyku akıyor. İrem sultan gece hiç uyumadı. Kendi odasına alıştırmaya çalışıyorum. Biraz zor olacak sanırsam. Onun fendi beni yendi ve yine benim odamdaki beşiğine geldi bakalım bu gece nasıl olacak.
Kızlar ya bişey sorucam iremin dişlerinde siyah lekeler var. İnternetten araştırdım demir damlası yapıyordur diyorlar sizde böyle birşey oldumu?
yok cnm olmadi
birde doktorunla görüş bence

şu dişlerdeki siyahlık meselesinede bir el atayım benim büyük oğlumun dişlerindede lekeler var ama demir den kaynaklanan değil biberon lekesi bizimkiler biberon kullanan annelerin dikkatine biz bilmiyorduk sizi uyarayım gece felan eger biberon veren varsa mutlaka ardından bir kaç yudum su içmesii sağlayınki bir miktarda olsa ağız içi temizlensin... öpüyorum hepinizi ama bunlar çürük değil diş yüzeyindeki lekeler bilgileriize sunulur....kaydirigubbakcemile5

artık yardımsız 9-10 adım atabiliyor emekleyerek zaten heryere gidiyor karıştırmadık dökmedik yer bırakmıyor
akşama kadar anne anne anne geveze hiç susmuyor babasına etan ge (ertan gel) diyor abisine daata ge ( çağatay gel ) diyor ellememesi gereken birşeye el uzattımı ben hayır diyorum ada bana dönüp hayıııı diyor çok cevik bir çocuk abisinin üstüne atlayıp yolmak istiyor çokda fena...
sizin kuzularadan naber
kız kardeşimin nişanlısı gelmişti bursadan bugün birlikte bana geldiler akşama kadar onlarlaydım
sizler ve bebişlerinizde iyisinizdir inşallah sizleri ve meleklerinizi koooocaman öpüyorummmmm iyi geceler...Şeniz
masallah Caganciga erken konuşan gewezelerimizden :)
bizimkinde konusmak adina tık yok diyebiliriz...ama derdini cok iyi anlatabiliyo buna ragmen
yaramazlık mı
alası war hepimizinkinde maşallah
demekki sagliklilar :)) hhahaha
herseyin bası sağlık canları saolsun ..........

slm kızlar nasılsınızzzzzzzzzz
umarım herkes iyidir.
naz çok yaramaz ve huysuz oldu çekyat tepelerinden inmiyor
napcam ben bu kızla.ablamın evide kalabalık 4 biz varız 4 ablamlar 5görümcem
gelen giden oluyor sormayın
ama bayağı zayıfladım kızlarr.
bizde pazar günü evimize dönüyoruz hayırlısıyla evimi özledeim

yewrüm seni özledik burada görmek güzel ablan nasıl oldu caım evet bu sıpalar çok yorucular seni ve meleğini çok öpüyorum tatlım ii gecelrŞeniz

sizin kuzularadan naber

ayyy ne tatlı olmuştur şimdi çağatay:emir_bebek:
yarım yarım konuşmuyolarmı bayılıyorrum bunlara benŞeniz
demek abisini yolmak istiyo keratakaydirigubbakcemile3
zeynepte abisinin saçlarını çok yoluyo, bide emir ona yaklaşır yaklaşmaz hemen elleriyle itiyo onu, sıkıntıya hiç gelemiyo yanihihoyyyt
bizim de 3 altta , 4 üstte 7 dişimiz oldu ama yürüme çabasına rastlayamadım henüz
halen yürüteçte fır dönüyo:a015:

masallah Caganciga erken konuşan gewezelerimizden :)
bizimkinde konusmak adina tık yok diyebiliriz...ama derdini cok iyi anlatabiliyo buna ragmen
yaramazlık mı
alası war hepimizinkinde maşallah
demekki sagliklilar :)) hhahaha
herseyin bası sağlık canları saolsun ..........

doğrusun jegecim aynen katılıyorum bayağııııı sağlıklılar

ayyy ne tatlı olmuştur şimdi çağatay:emir_bebek:
yarım yarım konuşmuyolarmı bayılıyorrum bunlara benŞeniz
demek abisini yolmak istiyo keratakaydirigubbakcemile3
zeynepte abisinin saçlarını çok yoluyo, bide emir ona yaklaşır yaklaşmaz hemen elleriyle itiyo onu, sıkıntıya hiç gelemiyo yanihihoyyyt
bizim de 3 altta , 4 üstte 7 dişimiz oldu ama yürüme çabasına rastlayamadım henüz
halen yürüteçte fır dönüyo:a015:

canım benim çağanda aynı hiç sıkıntıya gelmiyor hemen çığlığı basıyor:sm_cool: zeynomuzun yürüme işine gelince zehracım öylesine birden gelişiyorki olay sen bile nasıl olduğunu anlamazsınhihoyyyt.. ben cağanın emeklemeyeceğini düşünmeye başlamıştım benim aceleci sıpa önce adımladı sonra emeklemeye başladı ters bu anacım terskafamçokkarıştı

iyi geceler kızlar ben yatıyorum çağan bey bugece nöbete kaldı onu yatrayım bende yatarım hepinize kesintisiz uykular...... tatlı rüyalar...

tüm çocuklar farklı şeylere eğilim weya yatkınlık gösteriyorlar
kimi gözlemlemeye eğilim gösteriyor kimi anlamaya...
kimi konuşmaya kimi yürümeye gibi...
gercekten hepsi farklı birer birey ama cok tatlılar
allah hepimizinkine bizlere bağışlasın
...

iyi geceler benden de kızlar
bir kek we kola molası werio yatacağım
ya bu saatte de yenir mi bunlar demeyim
napim canım istio :)))

herkese iyi geceler kızlar..berfe hanımı gezdirdim dönüşte de parka uğradık..salladım kızımı bi çığlık atıyor yavrum..bıcı bıcıda yaptı..ohh mis gibi oldu yavrum....

akşam bereketi çökmüş topiğe, kocişler maç izlerken hatunlar pc de almış soluğu galiba

çok uykum var arda uyurken ben de uyusam iyi olacak

bu arada arda artık meme istediğini ağlayarak değil meme meme diye bağırarak istiyor

o kadar tatlı oluyor ki, anne meme diyor yaa

akşam bereketi çökmüş topiğe, kocişler maç izlerken hatunlar pc de almış soluğu galiba

çok uykum var arda uyurken ben de uyusam iyi olacak

bu arada arda artık meme istediğini ağlayarak değil meme meme diye bağırarak istiyor

o kadar tatlı oluyor ki, anne meme diyor yaa

canım benim ya ne tatlı oluyorlar kuzular benimkide memememem diye istiyor kaydirigubbakcemile3berfe hanımada saatler olsun Şenizbenim sıpa uyudu ama beni uyku tutmadı.hihoyyyt... ohhh jege afiyet olsun tatlımcokacimcoook...

herkese iyi geceler bizim bugün evlilik yıldönümümüzdü kociş yemeğe götürdü
ebrar dişten dolayı biraz mız mız ama o kadar olsun bekliyorduk uzun zamandır
ebrarın kulaklarınıda deldirdim tatilde 15 gün olucak sol kulağı hafif yara olmuş kremle geçer inşallah
benim kuzu acıksada meme diyor birşeye sinir olsa alamasa yapamazsa meemmeee diye başlıyor bağırmaya bilmeyen çocuğu aç burakıyorum sanırr

Back