Bebeklerimiz ve Biz

hhe bende ona bkaıyodum..zannedersem arıyoum satıyorum topiği ile alakalı çünkü yasaklandı bişiler

napıyon tatarım yaaa..pc de bozulmuş..

Selam kıslar ben geldim
Acayip uykum var resmen gözümden uyku akıyor. İrem sultan gece hiç uyumadı. Kendi odasına alıştırmaya çalışıyorum. Biraz zor olacak sanırsam. Onun fendi beni yendi ve yine benim odamdaki beşiğine geldi bakalım bu gece nasıl olacak.
Kızlar ya bişey sorucam iremin dişlerinde siyah lekeler var. İnternetten araştırdım demir damlası yapıyordur diyorlar sizde böyle birşey oldumu?

hoşgeldin canım allah kolaylık versin..maalesef yardımcı olamayacağım hiç dişimiz yokki...
ben bu aralar demir damlalarını hep ihmal ediyorum

sevilcim bir arkadaşımın oğlunun dişleri simsiyah olmuştu, gerçi onun yaşı büyüktü, nedenini sorduğumda demir şurubundan kaynaklandığını söylemişti, bebeklerde de yapar mıo bilmiyorum

ben hiç kullanmıyorum demir damlasını, henüz kan sayımı yaptırmadık, yapıldıktan sonra eksiklik varsa kullanma taraftarıyım

hoşgeldin canım allah kolaylık versin..maalesef yardımcı olamayacağım hiç dişimiz yokki...
ben bu aralar demir damlalarını hep ihmal ediyorum

Amin cümlemize
Sen nasılsın şekercim ruzecik nasıl gece uykuları düzene girdimi?
İhmal etme hayatım ek gıda aldıkları için bu damlalara ihtiyaçları var. Bende birara unutuyordum sonra direk yatağının başına koydum akşam yatmadan önce veriyorum.

selam kızlar..çok yorgunum..dipten köşeden bi temizlik yaptım..her yer prıl prıl oldu ama bende bittim..zaten berfe mahvetti beni..tam 3 gün oldu sürekli mız mız ne gecesi belli ne gündüzü..dişmi çıkartıcak ne ....

mavicem tebrikler canım sen benden azimlisin...kızlar bende 60 tım 59 a düşmüşüm..yanlız şu an günüm geçti karnım davul gibi o yüzden tartıya çıkmak istemiyorum...hastalanayım o zaman tam kilo yazarım...

Biraz geç oldu ama tşkrler drydeniss saol..güle güle büyüt minik kelebeğini :)

Kartalsevilim kolaylıklar cnm hem işte hem evde alıştır cnm hiç bırakma yakasını çok rahat edeceksin..
Diş olayını bilmiyorum sevilcim dr kontrolünde bir sor bakalım..bizde öyle olmadı.

Mevcan sanada kolay gelsin cnm ev işi nankördür yarın yine aynı olcak moralini bozmıyım ama:)
bu arada tebrikler 1 kilo 1 kilodur cnm regl olucan diye şişmişsindir.bittikden 1 hafta sonra net kilonu
öğrenebilirsin.(bende bekliyorum olmayı 4 gözle :) )

valla öyle soytarıcım bugün temizle , yarın yine her yer berbet..off off biz bu kadın milletinin çilesi nedir..bi taraftan karın ağrısı doğumdan sonraki ikinci reglim olacak ama 1 hafta geçti tık yok...bi düzene girseydi..bazen diyorum keşke erkek olsam.....

bugün bura pek bi sessiz ya...neyse bari bende kaçar..berfe uyanmak üzere..dışarı çıkartıcam onu...herkese iyi akşamlar dilerim........
ha bu arada teyzeleri berfeyi mama sandalyesine oturtuyorum,elimde mama yı görünce başlıyor..ellerini açıp açıp kapatıyor mama mama geh geh diyor...

Kadın olmak güzel bence tadını çıkar..:)
İyi gezmeler size..
Maşallah konuşan berfe biliyor oda artık boğazın yolunu mama dediyse tamamdır daha aç kalmaz:)

Bende kaçıyorum kızlar kimse yok ama alışkanlık işte:)
Zor ve Yorucu bir gündü stres topumun yanına gidiyimde biraz moralim düzelsin
hepinizi öpüyorum..!

bende en son 13 haziranda olmuştum ilk reglimi, halen tık yokkkkk-tatlicadiarzu-

slm kızlar nasılsınızzzzzzzzzz
umarım herkes iyidir.
naz çok yaramaz ve huysuz oldu çekyat tepelerinden inmiyor
napcam ben bu kızla.ablamın evide kalabalık 4 biz varız 4 ablamlar 5görümcem
gelen giden oluyor sormayın
ama bayağı zayıfladım kızlarr.
bizde pazar günü evimize dönüyoruz hayırlısıyla evimi özledeim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…