Bebeklerimiz ve Biz

alişin anasııııı geçmiş olsun canummmmm valla ne şanslısın kıs herbişey elinin altında ohhhh gel keyfim gelllkaydirigubbakcemile3

sağol canım benim tşkŞeniz
valla öyle Allaha şükür hiç sıkıntımız olmuyor o yönden,
başka yere taşınırsak yandık valla nerde buluruz bu rahatlığı kimseye ihtiyacımız olmadan oğlanı atıyorum arabasına hooopp aşağıdayızkaydirigubbakcemile3

selam dreamcım aynıyız hayırlısıyla büyüsünler benimkisi de ısırmaya başladı koparıyo sanki
alis mother inş canım öyle taşınma gibi bir derdiniz olmaz benim oturduğum yerde çocuk büyütmek için ideal ama taşınmamız gerekiyo bakalım
çok sıcak bayanlar ,bebişleri bol bol yıkayın

güle güle giy üstünde paralansın emikaydirigubbakcemile3
bi resim çektirde koy görelim cicilerini ya

yevrüm ilk fırsatta giyer koyarım resimkaydirigubbakcemile2 sağol.

nan dana ne kadar günde virdin bu kiloyu braavaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:hooray: sana emi.
hadi kim tutar seni bu moralle bir 5 kg cık daha at üzerinden danam:lepi:

yewrüm 1 agustosta başlamıştım bu gün 12 si işte 10 günde felan birde rahatsızlığımdan dolayı biraz şişliğim var birde yarın tartılayım hemen farkederhihoyyyt kıs danam sen izmiremi geliyon hoş geliyon sefa geliyonkaydirigubbakcemile5 salı akşamı bizde kuşadasına geçecez keşke görüşme tanışma şansımız olsaydıyerimseniben ama neysem ben izmirin girişlerini kapatıreyim barim ben yokken ne işin var izmirde...kaydirigubbakcemile hade bakem ii eglen canım...Şeniz

mirrorlım önümüzdeki bir hafta izmirdesin dime, müsait olursan görüşürüz bebeğim:CüvCüv:, ben merkezdeyim cicişimhihoyyyt

alinin anası geçmiş olsun canım, sana da aliye de:teselli:, ama iyi keyif yapmışsınız birlikte

mavice canım tebrik ederim ne güzel vermişsin, durmak yok yola devam:hooray:

dünürümmm dediğin mağaza baktım internetten bulamadım cicim, sizin de geceniz pek romantikmiş bizimki gibi, eşine de bıravo ayağında salladı demek, geçen gece benim ki ardanın ağlamasından öbür odaya uyumaya kaçarken ayağına kramp girdi, allahın sopası yok tabi:Saruboceq:

kızlar bu arada dün gelinimin sesini duydum ilk kez, kayınvalidesine alo dedi, ilk tanışmamızı gerçekleştirdik, allah yüzyüze de görüşmeyi nasip eder inşkaydirigubbakcemile2yavaş ve emin adımlarla ilerliyoruzkaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
şans tam eve kavuştum kk ya girerim oleyyyy havalarına büründüm bu seferde nette sorun çıktı ayyy şanssızmıyım neyim

halleycim ne kadar zor çıkarmış dişlerini öyle oğluşun
inşallah en kısa zamanda toparlanır annesi, moralini yüksek tut sen cnm yaa

sen nasılsın, neler yapıyosun görüşmeyeli
sorma canım çok zor çıkardı kızım karneyi aldığı gün memlekete kayınvalidemlere gittik burası çok sıcak aslında hersene temmuzda gider ağustos sıcağınıda orada geçirirdim ama bir akraba düğünü sebebiyle erken gittim bu sene 1 hafta oldu geleli ev çok sıcak iş çok oğluşum yaramaz artık tutunup yürüyor sen nasılsın bebişimiz nasıl
hoşgeldin canım geçmiş olsun bebişine yenimi çıkarttı dişlerini bizim daha hiç çıkmadıda:1rolleyes:
teşekkürler canım yok biz ilk dişleri 7.5 aylıkken çıkarttık merak etme daha çıkarırsınız her bebişin gelişimi farklı hepsinin bir yönü ağır basıyor
merhaba halleycim
allah başka sıkıntılar wermesin
alır kilosunu insallah
iyi bakın size :)
amin haklısın tek sıkıntımız bu olsun

inaşşallah canım,
Karabüktemi oturuyorsunuz bende mengenliyim çok yakın oraya:CüvCüv:

ufff ya moralim bozuldu çok hürriyeti gördünüzmü resimlere baktım şehitin bebeği daha 22 aylık ya nefret ediyorum bu teröristlerden Allah hepsinin belasını versinsenağlama
canım benim nasılda öpüyor babasının resmini senağlama

sağol güzel hemişim teşekkür ederizhihoyyyt iki hasta keyfini çıkarııyoruz işte napalımkaydirigubbakcemile3

tekrar hoşgeldin canım
nasıl oldu bebişin düzeldimi?
bekliyoruz bakalım ne zaman çıkaracak bütün bebişler solladı benimkinikaydirigubbakcemile3

müüü okuduğum yazıyı koymak istedim (((((((((((((

Tüm Gündem Haberlerini Okumak İçin

Önceki Haber Sonraki Haber

Tahsin 2 yaşında tıpkı babası gibi babasız kaldı 12 Ağustos 2008

BU HABERİN DETAYI

Başbakan İzmir'de şehit cenazesine katılacak

Bordo Bereliler Erzincan'da terörist izi sürüyor

Bugüne kadar insanı böyle çarpan, şoke eden bir haber yazmadık. Elimiz varmasa da çare yok şimdi yazıyoruz.

Minik Tahsin de babasını uğurladı. İşte fotoğrafları

Erzincan Kemah'ta şehit düşen 9 askerimizden biri olan Kurmay Yarbay Miktad Şamdancı'nın tabutu başında askerler, ağlayan yakınları ve bütün bu olanlardan pek de bir şey anlamamış minicik bir çocuk vardı.

Çocuktu, küçüktü, tabutun üzerindeki çerçeveli fotoğrafa bakıyor, agular yapıyor, gülücükler atıyordu.

Dedik ya henüz 22 aylıktı. Adı Tahsin Behiç Şamdancı'ydı. Babası Yarbay Şamdancı şehit düşmüştü. Annesi ile babasının cenazesini almaya gelmişlerdi Erzincan'a. Bu fotoğraf bile yürek burkuyordu.

Baba ve oğul Şamdancı'nın ortak kaderlerini öğrenenlerin burkulan yürekleri ise sanki bir an için duruyordu.

En acı öyküyü dünden bugüne doğru anlatalım:

Ankara'nın Kalecik İlçesi...

Ümmühan ve Nezir Şamdancı çifti çok istemelerine rağmen bir türlü çocuk sahibi olamıyordu. Denemedikleri yol kalmadı.

Evlat hasretiyle yanıp tutuşurken bir gün bir haber geldi.

Bir çocuk vardı, henüz 2 yaşındaydı. Anasız babasız kalıvermişti. Ümmühan ve Nezir Çifti, düşündü taşındı, "Bu bize Tanrı'nın bir işareti olabilir. Bize çocuk nasip etmedi ama, bu yavruyu bağrımıza basabiliriz" dedi.

Karar verildi, uzun uğraşılar, işlemler sonunda evlat hasreti bitti.

Gözlerinden sakındılar, adını Miktad koydular. Didinip okuttular. Miktad çok başarılıydı, "Asker olacağım" diyor, başka bir şey demiyordu. Dediğini yaptı, okudu, asker oldu, pilot oldu, teğmen oldu, üsteğmen oldu, yüzbaşı oldu, binbaşı oldu. Çok başarılıydı, hızla yükseliyordu, Kurmay Yarbay oldu.

Evlatlık olduğunu hiç hissetmedi. Babası Nezir, annesi Ümmühan oğullarıyla hep gururlandı.

Yıllar geçti. Anne-babasının gurur kaynağı Kara Pilot Kurmay Yarbay Miktad Şamdancı ile Emine Hanım evlendi. Çok mutluydular.

Onlar evlat hasreti yaşamadı. Dünya güzeli bir çocukları oldu. Adını Tahsin Behiç koydular.

Yarbay Şamdancı 20 gün önce geçici görevle Kars'tan Erzincan'a gelmişti. 20 gün sonra asıl birliğine dönecekti.

Hain mayın patladığında oğlu Tahsin Behiç'i, eşini, onu yokluklarla büyütüp, bugünlere getiren anne-babasını düşünüyordu.

8 askeriyle birlikte şehit düştü...

O şehit düşerken oğlunu 2 yaşında öksüz bıraktı. Acı kader onu da yıllar önce öz anne-babasından ayırdığında o da 2 yaşındaydı.

O hiç bir zaman öz babasını gözünde canlandırıp hatırlayamadı.

Bugün bayrağa sarılı tabutu başında olan bitenden habersiz duran oğlu Tahsin de babasını gözünde canlandırıp, hatırlayamayacak.

mücüm ne renk aldın entarini, o yeşil gözlere ne renk giysen yakışır gerçi danam:

nan zehra danası benim gözlerim yeşilmi nan:mymeka: zaten moralim bozuldu:a015: mavi ya nan benim gözlerimsengözlerimebaksanab rengarek yevrüm krem üzerine karışık renkler mor ağırlıkta mor küpe aldım ve aynı renk ayakkabı arkadaşımın düğünü için aldım.
iltifatın için sağol canım gözler iyi olsada dana gibiyim ne farkederkafamçokkarıştı

kızaaaaaaaaaaaaaaaağaaaaaaaaam bende kullandım hamileyken idrar yolları iltahabı için kaç kutu hemde maalesef.demek maaşa zam yaptın kim yaptı nan kocan seni eve transfer etmiş bence daha uygun fiyatananiknanik

mirrorlım önümüzdeki bir hafta izmirdesin dime, müsait olursan görüşürüz bebeğim: ben merkezdeyim cicişim

gelininle tanışmışsın tebrükler canım.
izmirde merkezdeysen kolay canım inşallah uygun olurum şimdi birşey söylemek zor ablamda tatilde bizimlegelecek izmirde olduğumuz gün dışarı çıkabilirsek bir gece buluşuruz inşallah:Saruboceq:

aferin güzel gitmiş canım ya zaten veirrsin istedikten sonra kşloda neymişkafamçokkarıştı
sağol canım kapat sen girişleri nan orada girişleri açacak bir dünya insan var delüüüüüüüü herkes ege diye sayıklıyor izmirde eşimin ailesi deli gibi özlemişler.
sağol canım sende eğlen bolca

ayşegül okudun değilmi haberi ya çok fena oldum bebeklere çocuklara dayanamıyorum babası ile hiç konuşamayacak bu çok fena birşey ya o kadar kötüoldumki

selam herkese tüm bebişler iyidir umarım ebrar ilk dişini çıkarıyor cumartesi günü farkettim abimlerdeydik sandıklıda şimdi ancak yazabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…