- Konu Sahibi DreamLover
-
- #1.981
alişin anasııııı geçmiş olsun canummmmm valla ne şanslısın kıs herbişey elinin altında ohhhh gel keyfim gelllkaydirigubbakcemile3
güle güle giy üstünde paralansın emikaydirigubbakcemile3
bi resim çektirde koy görelim cicilerini ya
:sm_cool:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:sm_cool:selammmmmmmm
ayyyyyy daha fazla tutamıcammmm
kıslar az önce basküle çıktım bide ne göreyim 3,5 kilo eksiğimmmmmm
hihoyyythihoyyythihoyyyt yaaaaa daha bi motive ediyor insanı böle sonuçlar....
87 kilo ile basladım
şuan 83,5 kg
hedef 70 kg şimdilik
kaldı 13,5
hehehehe şafak aydınlık
ayrıcanama bugun sağlık durumumda çok iyi
dana giyim maşallah
ahhh bi de şu ayın 19 u gelse
yevrüm ilk fırsatta giyer koyarım resimkaydirigubbakcemile2 sağol.
nan dana ne kadar günde virdin bu kiloyu braavaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:hooray: sana emi.
hadi kim tutar seni bu moralle bir 5 kg cık daha at üzerinden danam:lepi:
sorma canım çok zor çıkardı kızım karneyi aldığı gün memlekete kayınvalidemlere gittik burası çok sıcak aslında hersene temmuzda gider ağustos sıcağınıda orada geçirirdim ama bir akraba düğünü sebebiyle erken gittim bu sene 1 hafta oldu geleli ev çok sıcak iş çok oğluşum yaramaz artık tutunup yürüyor sen nasılsın bebişimiz nasılhalleycim ne kadar zor çıkarmış dişlerini öyle oğluşun
inşallah en kısa zamanda toparlanır annesi, moralini yüksek tut sen cnm yaa
sen nasılsın, neler yapıyosun görüşmeyeli
teşekkürler canım yok biz ilk dişleri 7.5 aylıkken çıkarttık merak etme daha çıkarırsınız her bebişin gelişimi farklı hepsinin bir yönü ağır basıyorhoşgeldin canım geçmiş olsun bebişine yenimi çıkarttı dişlerini bizim daha hiç çıkmadıda:1rolleyes:
amin haklısın tek sıkıntımız bu olsunmerhaba halleycim
allah başka sıkıntılar wermesin
alır kilosunu insallah
iyi bakın size :)
selam dreamcım aynıyız hayırlısıyla büyüsünler benimkisi de ısırmaya başladı koparıyo sanki
alis mother inş canım öyle taşınma gibi bir derdiniz olmaz benim oturduğum yerde çocuk büyütmek için ideal ama taşınmamız gerekiyo bakalım
çok sıcak bayanlar ,bebişleri bol bol yıkayın
mirrorlım önümüzdeki bir hafta izmirdesin dime, müsait olursan görüşürüz bebeğim:CüvCüv:, ben merkezdeyim cicişimhihoyyyt
alinin anası geçmiş olsun canım, sana da aliye de:teselli:, ama iyi keyif yapmışsınız birlikte
mavice canım tebrik ederim ne güzel vermişsin, durmak yok yola devam:hooray:
dünürümmm dediğin mağaza baktım internetten bulamadım cicim, sizin de geceniz pek romantikmiş bizimki gibi, eşine de bıravo ayağında salladı demek, geçen gece benim ki ardanın ağlamasından öbür odaya uyumaya kaçarken ayağına kramp girdi, allahın sopası yok tabi:Saruboceq:
kızlar bu arada dün gelinimin sesini duydum ilk kez, kayınvalidesine alo dedi, ilk tanışmamızı gerçekleştirdik, allah yüzyüze de görüşmeyi nasip eder inşkaydirigubbakcemile2yavaş ve emin adımlarla ilerliyoruzkaydirigubbakcemile2
şans tam eve kavuştum kk ya girerim oleyyyy havalarına büründüm bu seferde nette sorun çıktı ayyy şanssızmıyım neyim
sorma canım çok zor çıkardı kızım karneyi aldığı gün memlekete kayınvalidemlere gittik burası çok sıcak aslında hersene temmuzda gider ağustos sıcağınıda orada geçirirdim ama bir akraba düğünü sebebiyle erken gittim bu sene 1 hafta oldu geleli ev çok sıcak iş çok oğluşum yaramaz artık tutunup yürüyor sen nasılsın bebişimiz nasıl
teşekkürler canım yok biz ilk dişleri 7.5 aylıkken çıkarttık merak etme daha çıkarırsınız her bebişin gelişimi farklı hepsinin bir yönü ağır basıyor
amin haklısın tek sıkıntımız bu olsun
mücüm ne renk aldın entarini, o yeşil gözlere ne renk giysen yakışır gerçi danam:
valla eleee evi görsen pazar yerinin ortasında gibim unuttum inince dibimizde metro durağı bile var
ben hamileykene bile antibiyotik kullanmış garıyım danam aç gün belim tutuldu bi yandan grip felaket bi yandan hamileyim o zaman çalışıyordumda 10 gün rapor verdüler valla xaten sonrada 1 hafta çalıştım maaşıma zam işime son verdim
boşverr eccük relax olmak lazım yoksa hayat çekilmiyor bazen be güselim gevşeeee
mirrorlım önümüzdeki bir hafta izmirdesin dime, müsait olursan görüşürüz bebeğim: ben merkezdeyim cicişim
yewrüm 1 agustosta başlamıştım bu gün 12 si işte 10 günde felan birde rahatsızlığımdan dolayı biraz şişliğim var birde yarın tartılayım hemen farkederhihoyyyt kıs danam sen izmiremi geliyon hoş geliyon sefa geliyonsalı akşamı bizde kuşadasına geçecez keşke görüşme tanışma şansımız olsaydı ama neysem ben izmirin girişlerini kapatıreyim barim ben yokken ne işin var izmirde...kaydirigubbakcemile hade bakem ii eglen canım..
inaşşallah canım,
Karabüktemi oturuyorsunuz bende mengenliyim çok yakın oraya:CüvCüv:
selam herkese tüm bebişler iyidir umarım ebrar ilk dişini çıkarıyor cumartesi günü farkettim abimlerdeydik sandıklıda şimdi ancak yazabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?