Çocuk Hastalıkları bebeklerimin gözleri şiş ve çapaklı ne yapmalıyım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

dreamer_90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2008
26
0
86
34
Konya
ikizlerim 8 aylıklar dün drye gittim aile hekimine Ömerin sırtını dinledi üşütmüş dedi ve aferin muconex verdi drye gittiğimde ömerin gözleri çapaklıydı göz için hiçbir şey vermedi. İlaçları ensar da öksürüyorsa ver dedi o kadar bu sabah ensarın da tek gözü çapaklıydı sabah ılık suyla anca açtım ama gözü şiş arı sokarda şişer ya aynen öyle iner diye bekledim sütümü filan sağdım ama bu vakit oldu inmedi napmalıyım sizce :18:

canım geçmiş olsun. bebekler kafalarından ve gözlerinden soğuk aldığı için gözlerinde aşırı çapaklanma olur. Ama şişmiş diyorsun, uzman bir çocuk dr. götürmelisin. Hem bu aralar acayip grip salgını var. Ailecek bizde hastayız. Bebeklere soğuk algınlığı için genelde peditus verir dr.lar, size vermedi mi?

hayır bize verdiği ilaçlar aferin şurup ve muconex şişiliği biraz indi gözünün ama diğer gözüne göre daha küçük duruyo

ikizlerim 8 aylıklar dün drye gittim aile hekimine Ömerin sırtını dinledi üşütmüş dedi ve aferin muconex verdi drye gittiğimde ömerin gözleri çapaklıydı göz için hiçbir şey vermedi. İlaçları ensar da öksürüyorsa ver dedi o kadar bu sabah ensarın da tek gözü çapaklıydı sabah ılık suyla anca açtım ama gözü şiş arı sokarda şişer ya aynen öyle iner diye bekledim sütümü filan sağdım ama bu vakit oldu inmedi napmalıyım sizce :18:

pamuğu demli çaya bandırırdı eskiler.Belki iyi gelir.çaylı su ile pansuman yap

ikizleri çok yakın tutmayın. gözdeki hastalıklar bulaşıcı olabilir. ikizine bulaşmasın.

çaylı pamukla silebilirsiniz, iyi gelir. ama bebek olduğu için dr a bir sorun yine de.

şimdi ikisinin de gözleri capaklı çayla slidim ama şimdilik bi faydası yok gibi sabah ikisinin de yüzünü bebe şampuanıyla yıkayıp masaj yaptım göz kanallarına ensarın tek gözü kıızarık va şiş doktora en erken randevu çarşambaya verdiyer o zamana kadar bişey olmaz inşallah bu arada bende hastayım halsizlik bi bitkinlik akşam ateşlenmişim ılık duş filan geçiştirdim taylolhot içiyorum

Benim oğlumun da bebekken çok çapaklanırdı gözü yapışırdı bazen kirpikleri.Doktor her gün masaj verdi.Göz yaşı kanalı tıkanıklığı olabilr diye.Burnuyla gözünün ucu arasıa hergün masaj yaptım.Sonra zamanla geçti.Bir de çayla silmeye gerek yokmuş.Doktor önemli olan suyun ılık olması çayın hiçbir faydası yok demişti.

gözü mikrop kapmıştır sütünü bebeğin gözüne damlat anne sütü mikrop öldürür

Gözyaşı kanalı tıkanıklığı vardı benimkinde masajla 1-2ayda geçiyor. Ama seninki bu hastalık yüzünden ayrıyeten mikrop kapmış galiba. Arkadaşların tavsiyelerine ek olarak masajı da anlatayım kuş parmağının etli yumuşak kısmı ile bebeğin göz burnuna yakın göz çukurunun dibindeki hafifçe bastır ve bastırarak kenara çek . gözün dışına kalem çekermiş gibi düşün.

Back