bebeklerimin cinsiyetini ne zaman öğrenebilirim

zambakl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2009
272
3
Merhaba kızlar,
Şu an 9+4 ikizlerime gebeyim..
Birdahaki kontorüm 9 ocakta sizce cinsiyetlerini öğrenir miyim.
Yaklaşık 3 ay 2 haftalık falan olcaklar

canım oncelıkle bebıslerın hayırlı olsun... doktorun tecrubesıne baglı bu kullandıgı cıhaza cok gelısmıs bı yerde 14.haftada bıle soyluyo doktor ama sonradan yanılma payı olabılıyo daha mınık olduklarından. kesın bı sonuc almak ıstıyosan 16-18 haftaları bekle bence... hos bazen bebekler son ana kadar yanıltabılıyolar doktorları kaydirigubbakcemile3

canım ben 13. haftada ogrenmıstım doktora baglı ultrosona baglı
ama kesın olmayabılıyor 20. haftada tam olustugu ıcın o zaman soylenen cınsıyet daha dogru dıye dusunuyorum
bu arada saglıklıca kucagına alırsın ınsallah

bende 12. haftamda öğrenmiştim doktorum kız demişti :)))

Canım, çok sevindim. Bebişin hayırlı olsun. Ben şu an 13+ 3 haftalığım ve bu gün kontrolde bebişimin cinsiyetini ögrendim. Normal ultrasonda görünmedi fakat renkli ustrasonda cinsiyetimizi ögrendik. Tabiki doktor net değil şimdilik dedi 4-5 ayında tekrar bakılıp kesin sonuç verilir dedi. Umarım sorunsuz bir şekilde bebeğini kucağına alırsın. Allah analı babalı büyütsün bebişini.

kesinlikle doktorun tecrübesine kullandığı cihaza bağlı,ben 15. haftada öğrendim %90 kız dedi yanılma payı tüm dünyada %10 dedi.ama senin bebeğin kesin kız dedi

12.haftamda kontrole gittiğimde doktorum henüz çok erken bişey söylemeyeyim sonra beni yanılttın demeyesin dedi.çok ısrar ettim,kimseye söylemeyeceğime ve kendimi çok kaptırmayacağıma söz verince erkek dedi.biraz ısrarcı ve sabırsızım.delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ben bugün gittim doktora 16 haftalık hamileyim çok uğraştı baya bi baktı büyük ihtimalle Allahın izniyle kız dedi ya bide benim içime en başından beri hep kız doğuyodu hiç erkek düşünmüyodum yani annenin içine ne doğuyosa o çıkıyomuş hayırlısı olsunda Allah hepimizin bebişini hayırlısıyla sağlıklı kucaklarımıza almayı nasip eder inşaAllah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…