Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bebekleri örümceğe bindirmenin zararlı olduğunu okumuştum.bacaklarının gelişimi için olumsuz sonuçlar ortaya çıkarıyormuş.bebek sürekli biryerden destek alıp yürüdüğü için bacak kasları fazla güçlü olmuyor bu yüzden yürümeyi geç öğreniyorlar yazıyordu.okuduğum bilgi nekadar doğru nekadar yanlış bilemem ama ben almadım kızıma.
Ben kızımı hiç örümceğe bindirmedim kaslarının gelişimi için mantıklı düşünürsek kendi kendine birşeyler yapması başarması daha sağlıklı bence.Ha bindiren arkadaşlarım oldu onlar da yürüdü ama çok gerekmedikçe kullanma bence cnm,şart değil.
örümcek zararlıymış evet ama illa ki kullanmak istiyorsanız 8 ay bittkten sonra kullanın diye bir bilgi okumuştum ortopedi uzmanından.ve öyle de yaptım.yürümeye yardımcı oldu mu bilemem çünkü oğullarım 14 aylıkken yürüdüler ama anneyi biraz kurtarıyor hele de benimkiler gibi ikzse ama 6 aylık çok küçük daha
8 aylikken bindirdim,2 aydir severek kullaniyor.Hatta disarda gecirdigimiz gunlerde eve donunce resmen ona binince sevinc cigliklari atiyor,deli gibi turluyor,ohh sonunda hareket ozgurlugu diye :)) Yaklasik 2 aydir emekliyor,2 haftadir koltuklara tutunup kalkiyor,geri oturabiliyor ve 1 haftadir da siraliyor.Ne zaman yurur bilmem ama benim kizim gibi hareketli bebekler icin sart.
bence erken, 6 aylıkken örümceğe bindiren tanıdıklarım var. bebeklerin emeklemeleri geç oldu, ve sürekli kucaklanmak istiyorlar. kızımı yeni örümceğe bindirmeye başladım, 8,5 aylık şuan. 6,5 aylık bile olmadan emeklemeye başladı, şimdi tutunup kalkıyoruz. sürekli örümceğe de bindirmiyorum. eniyi zaman 7 aylıkken.
6 aya yeni girmişti aldım yeni başlamıştı şuan 7sinde emeklemesinde herhangi gerileme yok hatta daha hareketlenmeye başladı. dr bana da sakıncalı dedi ama çok uzun süre bindirmediğim için sorun olacağını sanmıyorum başka türlü hiç bi iş yapamam
drumuz kesınlıkle ne yurutec nede hoppala ızın vermıyor..oğlum var benım ve dr özellıkle erkek bebeklerde yurutecten sebep yumurtalık problemı olan hastaları olduğunu soyledi..