Bebekleri Ek Gıdaya Başlayan Ve Kabızlık Sorunu Çeken Anneler Ben Çözdüm Bu Durumu

ZeytinKek

Guru
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2008
3.183
1.093
373
Canlarım oğlum 6 aylık oldu , 3. aydan sonra ne yazık ki sütüm kesildi ve mamalar ek gıdalar devam ediyorum . bebeğim aşırı derecede kabızlık sorunu çekiyordu ağlama krizlerine giriyordu ıkınarak kakasını yaparken. doktora götürdüm poposunda çatlaklık oluşmuş (( ne kabızlık şurupları - zeytinyağları - kompostalar fayda etmedi .. 2 gün önce ülker hero baby nin elma+mürdüm eriği karışımı meyve püresinden yedirdim bebeğimin bağırsakları çözüldü :))) kakası bile hafif mürdüm eriği rengini almış .. çok sevindim yaa karnı dahi yumuşadı yavrumun .. Sizlere de tavsiye ederim , belki sizde faydasını görürsünüz ..

canım ben onu kullandım.pek yemedı oglum yarısına kadar zor yedı ama tavsıyen ıcın tesekkurler

canım ben onu kullandım.pek yemedı oglum yarısına kadar zor yedı ama tavsıyen ıcın tesekkurler

canım tadının hoş olduğunu bende söyleyemem , ama pürenin ömrü 2 gün. ara ara yedirdim bitirdi oğlum .. inşallah kendisi normal şekilde yemeye başlayana kadar faydasını görürüm Şeniz

çok iyi ya denerim ben de ama bişey soracağım siz bir seferde kavanozun tümünü veriyor musunuz?

kavonozun tümünü vermiyorum , yazık zorlarsam çocuk hepsini yesin diye tiksinip bıkabilir . kavonozun ömrü 2 gün , 2 gün içinde ara ara veriyorum yiyor .

zeytin yağıda tavsiye ederim yemeklerine çok az bir damla damlata bilirsiniz.ayrıca seninde bizimle bu bilgiyi paylaşman çok iyi oldu gerekirse onuda denerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…