Canlarım oğlum 6 aylık oldu , 3. aydan sonra ne yazık ki sütüm kesildi ve mamalar ek gıdalar devam ediyorum . bebeğim aşırı derecede kabızlık sorunu çekiyordu ağlama krizlerine giriyordu ıkınarak kakasını yaparken. doktora götürdüm poposunda çatlaklık oluşmuş (( ne kabızlık şurupları - zeytinyağları - kompostalar fayda etmedi .. 2 gün önce ülker hero baby nin elma+mürdüm eriği karışımı meyve püresinden yedirdim bebeğimin bağırsakları çözüldü :))) kakası bile hafif mürdüm eriği rengini almış .. çok sevindim yaa karnı dahi yumuşadı yavrumun .. Sizlere de tavsiye ederim , belki sizde faydasını görürsünüz ..
canım tadının hoş olduğunu bende söyleyemem , ama pürenin ömrü 2 gün. ara ara yedirdim bitirdi oğlum .. inşallah kendisi normal şekilde yemeye başlayana kadar faydasını görürüm Şeniz
kavonozun tümünü vermiyorum , yazık zorlarsam çocuk hepsini yesin diye tiksinip bıkabilir . kavonozun ömrü 2 gün , 2 gün içinde ara ara veriyorum yiyor .
zeytin yağıda tavsiye ederim yemeklerine çok az bir damla damlata bilirsiniz.ayrıca seninde bizimle bu bilgiyi paylaşman çok iyi oldu gerekirse onuda denerim.