Çocuk Hastalıkları Bebeklere vicks

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Cerenayazz0606

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2021
21
-8
1
24
Oglum 2 bucuk yasinda bogazi dolu burnu tikali ara ara atesi oluyor geceleri burun tikanikligindan ve bogaz agrisindan dolu oldugunda surekli uyaniyor nefes almakta gucluk cekiyor eczaneden vicks aldim ayaklarina ve gogsune ince tabaka halinde surmemi ve socak tutmami soylediler bu vicks yuzunden 2 yasindaki cocuk hayatini kaybetmisti simdi sursemmi surmesem mi bilemedim yardimci olurmusunuz ayak altina suruncede iyi geliyormus gogsune sirtina degilde sadece ayaklarinin altina surersem gece uyutmadan once olurmu iyi gelir mi

Goturduk ilaclarini kullaniyoruz burnu icin serum uyguluyoruz ama rahatliyamiyor vickin iyi geldigini soylediler eczaneye sordum olmazsa yarin saglik ocagindaki dokturumuza danisayim
Danışın tabi danışmadan da bi şey kullanmayın. Çok bilindik viks bile olsa.

Şu kıyafetlere damlatılan damlalar da var. Cildine birşey sürmektense bir doktora veya eczacıya danışarak o üründen de alabilirsiniz.

doğal şeyler deneyin. Soğanı ortadan kesip başının ucuna koyun. Cezvede su kaynatın içine 20 damla kadar nane,kekik veya okaliptus yağı damlatın onu koklatın, odasına koyun dursun. Cildine sürmesenizde nane yağını kıyafetinin yakasına sürün. Viks ben kullanmadım tercih etmiyorum. doğaldan yanayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…