• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebeklere verilecek su miktarı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

a.binzet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2008
25
3
86
43
İstanbul
kızım 4 aylık ve ek gıdalara geçiyoruz yavaş yavaş. formül mama da veriyorum suyu ne kadar aralıklarla ve ne miktarda vereceğimi bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

ben her ek gıdadan yarım saat sonra biberonu veriyorum,kendi bırakana kadar bekliyorum.Bebek nasıl acıkınca mızmızlanıyorsa susayınca da aynısını yapıyor.meyve ve sebze yedıgınde fazla içmiyor bır kac yudum.su iyidir günde 4-6 kez ihtiyacına göre verebilirsin kendi karar versin

bende mamanın üstüne veriyorum azcık içiyor sonrada 1 saat sonra bazende kendi mızıklanıyor öyle veriyorum....

sen aklına geldikçe ver o zaten istediği kadar içer suda yemek gibi susayınca fazlasıyla belli ediyorlar merak etme

Back