• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebeklere Su Verilmeli midir?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Hayır su vermeye gerek yok. Ek gıdalar ve su vermek için kontrollere gittiğinizde doktorunuza danışın.Kilo be boy gelişimi normalse ve sütünüz yeterliyse ek birşeye gerek yok.Buna doktor karar verir. gg büyütün bebeğinizi.

Bebegim 4 haftalik oldu anne sütü veriyorum bunun yaninda su vermem gerekiyor mu?

Vermek zorunda degilsin...ben 2010 yaz dogum yaptim ve sûtümde gayet iyidi ama o sene almwnya bile kavruluyordu sûtün icinde su ihtiyacinida görûyormus cocuk dr.sormusdum ama bu sicaklarda ver dedi...almanyada özel sular satiliyor bebek suyu diye ilk ayindan itibaren kullanabiliyosunn ....bu konuyu bende cok arastirdimisdim cocuga bisey olurmu diye ama hic birsey olmuyor merak etmeyin tamaksine olisim emdikten sonra hemen ûstûne degil ama suyunuda veriyordum rahatliyordu ....tûrkiyede de muhakkak bu sulardan vardir.....allwh bagslasin bebeyinizi...

kime sorsan herkes farkli birsey soyluyor bu konuda..kimi veriyor kimi vermiyor...en iyisi doktoruna sorup vermek.

bebek emzirilirken su da dahil başka şey vermeye gerek yok hatta verilmemeli 4.aydan sonra başlayabilirsin

Back