Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Hayır su vermeye gerek yok. Ek gıdalar ve su vermek için kontrollere gittiğinizde doktorunuza danışın.Kilo be boy gelişimi normalse ve sütünüz yeterliyse ek birşeye gerek yok.Buna doktor karar verir. gg büyütün bebeğinizi.
Vermek zorunda degilsin...ben 2010 yaz dogum yaptim ve sûtümde gayet iyidi ama o sene almwnya bile kavruluyordu sûtün icinde su ihtiyacinida görûyormus cocuk dr.sormusdum ama bu sicaklarda ver dedi...almanyada özel sular satiliyor bebek suyu diye ilk ayindan itibaren kullanabiliyosunn ....bu konuyu bende cok arastirdimisdim cocuga bisey olurmu diye ama hic birsey olmuyor merak etmeyin tamaksine olisim emdikten sonra hemen ûstûne degil ama suyunuda veriyordum rahatliyordu ....tûrkiyede de muhakkak bu sulardan vardir.....allwh bagslasin bebeyinizi...