Çocuk Hastalıkları bebeklere hangi şurup?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

darkolive

eski obez, şimdi lopez :)
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2009
6.913
5
156
41
İzmir
kızlar bebeğim 8 aylık ilk defa hastalandık 2 günlüğüne annemlere gitmiştik hava çok soğuktu ewde sobada vardı bir yandı soba tabii biz sobaya alışık değiliz 1günde bende bebeğimde hastalandık burnumuz akıyor öle çok pimpirikli biri olmadığım için bi burun akıntısı için doktora götürmüyorum, çünkü hem hasta olan insanların sıralarını gaspediyorum hemde bebeğim daha fazla mikrop alıyor çünkü gittiğimiz yer hasta dolu bebeğimin sağlığı benim için herşeyden önemli :1hug:

eşime dedimki bir ağrı kesici ateş düşürücü şurup, birde gribal için bir şurup al dedim o da müşterimiz olan çocuk doktoruna danışarak thylol ve peditus almış diş ağrısı çekerkende içirebilirsiniz demiş elinizin altında bulundurun kızlar her zaman 2 günde toparlandı burnu daha az akıyor artıkk

siz hangi şurubu kullanıyorsunuz kaydirigubbakcemile5
herkese sağlıklı günler dilerimmma.s.

canım öncelikle geçmiş olsun ben tecrübeli bir ikiz annesi olarak böyle durumlarda burnu akar akmaz ilk önce aferin veriyorum hemen etkili oluyor tabi doktorum onu önerdiği için boshayallersmile

ben calpol ve peditus veriyorum....
tabii doktorumuz önerdiği için veriyorum..ya değilse doktora danışmadan asla ilaç kulanmam..

canım ben ateş düşürücü olarak calpol öksürük ve soğuk algınlığı için peditus veriyorum iyi geliyor.geçmiş olsun

Ağrı kesici bile olsa doktora danışmadan ilaç kullanmamalıyız.
Hehe hele söz konusu bebeklerimiz olduğunda sağlık ocağındaki hekimlerimiz bile hizmetimizde en azından onların onayı ve belirlediği ilaçları alarak doğru tedavi yöntemi uygulamalıyız.
Konunuzu bu sebeple kilitliyor iyi paylaşımlar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…