100 gr oda sıcaklığında tereyağı
- 1 çay bardağı pekmez
- 1 yumurta
- 1 yemek kaşığı yoğurt
- 14-15 tepeleme yemek kaşığı un
- Birkaç damla limon suyu
Bütün malzemeler karıştırılır.kıvama göre un eklenebilir.El ile yuvarlaarak yada merdane ile şekil verilir.Sert olmaması için çok ince olmaması gerekiyor.
170 derecedeki frında 15 dakika çok kızartmadan pişirilir.
canım belki görmüşsündür ben bu tarifi görmüştüm burda bebe bisküvisi tarifi denemek lazım.
sözde deneyecektim. ama hiç vaktim olmuyor ki.ben de burdan gördüm bu tarifi ama hiç denemedim.neden güzel olmadı acaba? bence tereyağını eritmeden koymak gerekir.belki bisküviler biraz sert olabilir ama sütle ıslanınca yumuşayacak sonuçta.denemek lazım.
sezince sen denedin mi?
bebeğim 6. ayında. ceviz, fındık ağır gelmez mi acaba?
ben de burdan gördüm bu tarifi ama hiç denemedim.neden güzel olmadı acaba? bence tereyağını eritmeden koymak gerekir.belki bisküviler biraz sert olabilir ama sütle ıslanınca yumuşayacak sonuçta.denemek lazım.
sezince sen denedin mi?
sözde deneyecektim. ama hiç vaktim olmuyor ki.(( bu ek gıda işi beni fena sarstı. sürekli bebeğime bir şeyler hazırlıyorum ve hemen çöpe döküyoruz. bebeğim hiçbir şey yemiyor, sadece süt istiyor. doktorumuz artık sütü daha az isteyeceğini söylemişti bir de. üstüne bir de malum seminer dönemi. kızımı okula bile götürmeye başladım, başka seçeneğim kalmadı. anlayacağınız her şey alt üst. Allah yardımcımız olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?