Bebeklerdeki isilik için önerileriniz..

E

EU1

Ziyaretçi
Kızım 7 aylık sıcaktan her yerimizde isilik cıktı
systral ve bepanthene kullanıyorum ama kullandıgım sürece kuruyor.
Bir arkadasım tuzlu suyu önerdi..
Sizin tavsiyeleriniz nelerdir.

canım beniim biliyorsun ben fethiyede yaşıyorum.dün yaklaşık dışarısı 46 dereceydi.evin içi 32 dereceydi.çok fazla giydirme üstünde askılı bir bady olsun ve sürekli duş yaptır canım ozaman hiçdir şey olmaz.ben öyle yapıyorum canım

beklazon (mavi beyaz)
merhem çok iyi geliyor......

merhaba..maalesef benim oğlumda çok beyaz ve şu anda her yanı boyun altı..eklem altları..bezin bağlı oldu yer toptan isilik..
atletle oturuyo nerdeyse 1 aydır evde..atletle de uyuyo..altında bez..güzde 3 kere en az boyundan aşağısını yıkıyorum...bide hazuna su koyup suyun içinde oynu 1-2 saat..

bünyeden mi nnedir.dr..oksitin diye bir losyon verdi.geçen hafta..bakalım..bazen sönüyo ama..tam anlamıyla geçmedi..yani..geçen yazda böyleydi..her hanımız isilik..tuzlu su evet denize girince azalıyodu bayağı..işe yarıyodu ama..

denize yakin oturuyorsaniz bebekleri denize sokun ve o gece dus aldirmadan yatirin bunu birkac kez yapin eski bir adettir hem cocugun isiligi pisigi gider hem sakinlesir deniz huysuzlugunu alirmis annem kizkardesimin 2 cocugunada yapti ne isilik oldular ne pisik inanmazsiniz ama gercek agustosta turkiyede olucam ilk isim kizimi denize sokmak daha 2 aylik burda bir kez isilik olmustu dr sade vazelin onerdi hemen gecmisti

kaladril diye pembe bir losyon var onu sürün vücuduna hem serinletir hem kaşıntısını alır
ilaç ismini okunduğu gibi yazdım geçmiş olsun

tuzlu suyu bende uyguluyorum iyi geliyor tavsiye ederim...

X