• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebeklerdeki Gaz Sancısının Diğer Adıyla Kolik'in Çözümlerini Paylaşalım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

terlik

İYİLİK MELEĞİ
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2008
2.802
15
158
Arkadaşlar Kolik'in bebekler ve anneler için zor bir dönem olduğunu çok iyi bilirim oğlumdan dolayı... Diğer adıyla gaz sancıları. Aşağıdaki linki tıklarsanız umarım bu tip problemi olanlara faydalı olacaktır... kaydirigubbakcemile5

http://www.uzmantv.com/arama?q=vahap+öney

Annenin beslenmesiyle çocuğun gazı yada kolik'i arasında ilişki var yani bir anlamda annenin beslenmesinden de etkileniyor bebekler. Aşağıdaki linkten öğrenebilirsiniz detayları...

http://www.uzmantv.com/annenin-beslenmesi-ile-bebegin-gazi-arasinda-iliski-var-mi

Bilhassa anne sütüyle beslenen çocuklarda kolik daha sık görülüyormuş çünkü annenin yedikleri çocuğu etkilediği için...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bebeğinde gaz sancıları olan ve ne yapacağını bilemeyen annelere yol gösteren
bir topik... yerimseniben
Tüm annelerin faydalanıp, bu konuda bildiklerini paylaşmaya davet ediyorum ....:emir_bebek:

Bilhassa anne sütüyle beslenen çocuklarda kolik daha sık görülüyormuş çünkü annenin yedikleri çocuğu etkilediği için...

bende tam tersi kanaatindeyim.mama alan bebeklerde bu olay daha feci gözüküyooo.anne sütü alan bebeklerde en azından anne yediklerine dikkat ederek en aza indirgeyebiliyoo ama malesefki mama alan bebeklerde bu biraz daha güççç

ben cokkkkkk cektim.Allah çekenlerin yardımcısı olsunnn:Saruboceq:

paylaşım için ayrıyeten tşk a.s.

bende tam tersi kanaatindeyim.mama alan bebeklerde bu olay daha feci gözüküyooo.anne sütü alan bebeklerde en azından anne yediklerine dikkat ederek en aza indirgeyebiliyoo ama malesefki mama alan bebeklerde bu biraz daha güççç

ben cokkkkkk cektim.Allah çekenlerin yardımcısı olsunnn:Saruboceq:

paylaşım için ayrıyeten tşk a.s.

Seve seve paylaştım çünkü seninde dediğin gibi bende çok çektim bu konuda. mafoldumben
Problem nerde biliyormusun ? Doktor çok önemli , önceki doktorum bunu bilemedi bizi
üniversite hastanesine yönlendirdi ve beyinle ilgili araştırma yapılmasını tavsiye etti. Allahtan kayınvalidemlerin samimi olduğu bir doktor vardı çocuk doktoru ona
göstermemizi söylediler ve adam kolik olduğunu söyleyince şaşırdım hiç bilmediğim birşeydi. Oğlum 6,5 yaşında ve hâlâ doktorumuz diğer doktor sizi nereye gönderiyordu hatırlıyormusun diye söylerrr.... yerimseniben

Bu platformda bu konuyu açma sebebimde buydu bilmeyenler bilgilensin ve bebişler de anneleride rahat etsin diye... a.s

O zamanlar denedim de çikolata yememem gerekiyorsa yersem hakikatten çocuğun
gaz sancısı başlıyordu... yada diğer yenmemesi gerekenleri... :sinifsinif:

Ve bu rejimden çocuklu hanımların yanında bahsettiğimde inanmıyorlardı... :umursamaz:

Back