Yürüteç sağlıklı değilKızlar merhaba birşey sormak istiyorum 5.5 aylık bir oğlum var siz yürüteçe ne zaman başladınız şuan daha oturma aşamasında yeni yeni oturtmaya başladık siz ne zaman basladiniz bebişiniz ne zaman oturmaya başladı yada örümcek kullanmaya başladınız
8 aylık falandı emeklemedi hiç bende yürüteç aldım benim oğlum geç oturdu ama oturmasında yardımcı oldu yürüteç 11 ayında emeklemeye başladı dahada asla binmedi 13 aylıkken yürüdüKızlar merhaba birşey sormak istiyorum 5.5 aylık bir oğlum var siz yürüteçe ne zaman başladınız şuan daha oturma aşamasında yeni yeni oturtmaya başladık siz ne zaman basladiniz bebişiniz ne zaman oturmaya başladı yada örümcek kullanmaya başladınız
Abim fizyoterapist önermiyor , ben de kullanmadim. Çevremde kullananlar sorun yaşadı mı hayır. İlk yürümeye başladıklarında bacakları açık yürüyorlardıKızlar merhaba birşey sormak istiyorum 5.5 aylık bir oğlum var siz yürüteçe ne zaman başladınız şuan daha oturma aşamasında yeni yeni oturtmaya başladık siz ne zaman basladiniz bebişiniz ne zaman oturmaya başladı yada örümcek kullanmaya başladınız
Saglıklı degıl ki iyide?Kızlar merhaba birşey sormak istiyorum 5.5 aylık bir oğlum var siz yürüteçe ne zaman başladınız şuan daha oturma aşamasında yeni yeni oturtmaya başladık siz ne zaman basladiniz bebişiniz ne zaman oturmaya başladı yada örümcek kullanmaya başladınız
6 aylık günde 20 dakika koyuyorum zaten kendiside daha fazla durmak istemiyor diş çıkarıyor kucak hastası olduKızlar merhaba birşey sormak istiyorum 5.5 aylık bir oğlum var siz yürüteçe ne zaman başladınız şuan daha oturma aşamasında yeni yeni oturtmaya başladık siz ne zaman basladiniz bebişiniz ne zaman oturmaya başladı yada örümcek kullanmaya başladınız
Açıkçası ben 7 aydan önce bırakmadım günde 3 kere 5 er dakikalık günde 15 dakikayı geçmeyecek şekilde bırakmıştımKızlar merhaba birşey sormak istiyorum 5.5 aylık bir oğlum var siz yürüteçe ne zaman başladınız şuan daha oturma aşamasında yeni yeni oturtmaya başladık siz ne zaman basladiniz bebişiniz ne zaman oturmaya başladı yada örümcek kullanmaya başladınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?