Çocuk Hastalıkları Bebeklerde vsd ve ameliyatı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Helpisgood

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2016
9
3
86
36
Değerli arkadaşlar merhabalar, bebeğim henüz üç günlükken vsd- kalp deliği tanısı konuldu. Daha önce duymamıştım bile. Öncesinde erken doğum tehlikesi, haftalarca kıpırdamadan yatış, muayeneler, derken bebeğimin sağ salim doğduğuna sevinemeden bunu öğrendim, lohusalığımda perişan oldum. Delik için kendiliğinden kapanması mucize olur ameliyat denildi. Konuyla ilgili başlıklar var ancak sorun çözüldükten sonra yazmamış kimse. Yalvarırım tecrübelerinizi paylaşın, desteğinize muhtacım..

Benim bebeğime de delik var dediler boyutunu öğrenmek için uzmana gideceğiz. Neden kapanması mucize dediler canım ben kapanabiliyor diye biliyorum Ben de çok üzgünüm inşAllah tecrübeli anneler yazar

Merhabalar, geçmiş olsun. Yeri ve boyutu önemli, küçük olanlar ve kas yapısında olanlar büyük ihtimalle kapanıyormuş. Bizim hem yer olarak hem de orta boy olduğu için kapanması çok düşük ihtimal dedi. Kilo alımı azalınca olacak sanırım..

Merhabalar, geçmiş olsun. Yeri ve boyutu önemli, küçük olanlar ve kas yapısında olanlar büyük ihtimalle kapanıyormuş. Bizim hem yer olarak hem de orta boy olduğu için kapanması çok düşük ihtimal dedi. Kilo alımı azalınca olacak sanırım..
Benim bebeğime de delik var dediler boyutunu öğrenmek için uzmana gideceğiz. Neden kapanması mucize dediler canım ben kapanabiliyor diye biliyorum Ben de çok üzgünüm inşAllah tecrübeli anneler yazar
[/QUOTE]

Merhaba boyutunu nedir son durumda ne olacak? Allah şifasını versin

Merhaba öncelikle geçmiş olsun hangi hastenede takiplisiniz acaba bebeğinizin son durumu nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…