Çocuk Hastalıkları Bebeklerde ürperme, silkinme

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

MyFairyDaphne

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2008
4.690
0
116
İzmir
1 hafta sonra 9 aylık olacak olan kızımda son zamanlarda sık sık ürperme tarzında hareketler gözlemliyoruz.Özellikle uykudan uyandıktan sonra mutlaka yapıyor onun dışında gün içinde bazen oyuncakları ile oynarkende bunu
yapıyor. Anlık bir ürperme sanki vücudunun bir yerine kıl dokunmuş huylanmış gibi , sanki soğuktan ürpermiş gibi anlık birşey.
Geçenlerde üstüste 5 kez falanda yapmıştır. Daha önceleri de vardı ama sanki bu aralar daha fazla yapıyor. Ama bunun dışında
bir noktaya sabit bakma, titreme, kasılma tarzı hiçbir belirti yok. Okuduğum kaynaklar epilepsiden bahsediyordu çok endişeliyim bu konuda. Bilgisi olan var mı? Teşekkürler.

ben bekarım çocuğum yok ama beş tane yeğenim var hepsine de uzun zamanlar ben baktım. bir tanesi de hala yanımda. bildiğim kadarıyla bebeklerde o dönemlerde ürperme normal. her günde olabiliyor. ama çok endişeleniyosanız doktorunuza başvurun. ama bence bişey yoktur başka bir sorun yoksa sıkıntı olacağını sanmıyorum üzmeyin kendinizi doktora gösterin içiniz rahat eder iyi günler...

Ohh maşallah ne kadar şanslı bebeklermiş onlar sizin gibi bir akrabaya sahip oldukları için. Evet benimde araştırdığım kadarıyla bu konuda sıkıntı yaşayan insanların bebekleride kızımla hemen hemen aynı aylarda. Çok teşekkür ediyorum ilginiz için. :lepi:

Benim oğlum 7 aylık geçenlerde oda senin anlattığın gibi hareketler yaptı. Çok korktum epilepsi diye hemen doktora götürdüm çocuk nöroloğuna oda epilepsiden şüpelendi. Eeg istedi çok şükür temiz çıktı. Bu aylarda bazı bebeklerde oluyo ama yinede içinin rahat etmesi açısından bi doktora götür. Allah korusun öyle bi hastalık olduğunu sanmıyorum ama erken teşhiste çok önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…