Çocuk Hastalıkları bebeklerde sıçrama ve uykuda aglama

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

sempatik06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2010
367
4
46
Konya
selam kızlar 5.ayımıza gırmek uzereyız son bır aydır ozellıkle kızımda sıcrama cogaldı ve uykusunda cıglık atıyor ama uyur halde uyanmıyor yanı....sızlerın bebıslerde boyle bır durum oldumu yada oluyormu normal mı?saglıgı cok şükür yerınde ama anıden sıcramaları seslere karsı olmaları normaldır dıyorum ama bu uykudakı halı cıglık atması normalmıdır bılemıyorum fıkırlerınızı tecrubelerınızı beklıyorum tesekkur ederım.....

annesi, rüya görüyor olabilir mi? gün içinde eskisinden daha fazla kucaklayın daha fazla sohbet edin onunla... bakalım o zaman neler olacak?

benim oğlum da henüz 1 aylık ama uykusunda dudaklarını büzüp ağlıyo gibi yapıyo sonra düzeliyo. rüya görüyodur diye tahmin ediyorum.

selam sağlıkla büyüsünler İnşallah.

Benim bebişte 2,5 aylık 2.ay aşısından sonra daha çok uykuya dalışta ve bazende uykuda sıçramaları başladı aşı ile ilgisi olabilirmi?

torunum 4 aylık oda en ufak sese eller havada korkuyor odanın perdesini bile çekemiyorum tık uyanıyor

torunum 4 aylık oda en ufak sese eller havada korkuyor odanın perdesini bile çekemiyorum tık uyanıyor

çok haklısınız binada mantolama yapıldı matkap sesine ( bilirsiniz dırr dıırrrrr :36:) irkilmedi şimdi en ufak sese irkilmeler var bizde de

Oğlum bir kaç aylık falandı duvardaki çerçeve yere düşmüştü kendiliğinden ve cam vs. malum kırılınca çok ağlamıştı sonrasında sıçrayarak uyanıp ağlıyordu senin anlattığın gibi.Dualar okuyup uyutuyordum yinede bir süre devam etti sonra atlattı çok şükür.

Acaba seninkide bişeydenmi korktu.

canım benim bebişimede oluyordu. uykuda aniden çığlık atıp ağlıyordu. bende cok korkmuştum. ama şimdi gecti. kızım 7,5 aylık. korktuğumuz o kadar cok sey olacakki. ama inanın herkes yasıyor.rahat olun

benim oğlum da bugün 8.ayına girdi,
arada uykuda ağlıyor,
babam bana korkularından emin olması için uyuturken el-Müheymin Allah lafzıyla uyutmamı söylemişti..

bizimkide en ufak seste sıçrıyor.normal bir refleks olduğunu biliyorum ama dün akşam arkaaşım bizimkiyle aynı haftta doğdu onun hiç yapmadığını söyledi.biraz endişelendim.bizimkide aşıdan sonra arttı

Back