S STY Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Nisan 2012 198 1 96 Antalya 13 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi STY #1 Bebeğim 5.5 aylık 1 aydır salyamız hiç durmadan akıyor önü sürekli ıslanıyor önlük takıyorum diş belirtiside yok nezamana kadar devam ediyor ??
Bebeğim 5.5 aylık 1 aydır salyamız hiç durmadan akıyor önü sürekli ıslanıyor önlük takıyorum diş belirtiside yok nezamana kadar devam ediyor ??
M meyas Üye Kayıtlı Üye 2 Ocak 2013 52 0 16 Kocaeli 3 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi STY #2 STY .!.: Bebeğim 5.5 aylık 1 aydır salyamız hiç durmadan akıyor önü sürekli ıslanıyor önlük takıyorum diş belirtiside yok nezamana kadar devam ediyor ?? Genişletmek için tıkla... kolayla bitmiyo benim oğlumun 3 aylıkken başladı 8.5 aylık oldu hayla devam ediyo üstelik alttan 2 dişi çıkmasına rağmen bende bekliyorum nezaman biticek diye akması bişey değil üşütücek göğsünden diye korkuyorm değiştiriyorm sürekli ama
STY .!.: Bebeğim 5.5 aylık 1 aydır salyamız hiç durmadan akıyor önü sürekli ıslanıyor önlük takıyorum diş belirtiside yok nezamana kadar devam ediyor ?? Genişletmek için tıkla... kolayla bitmiyo benim oğlumun 3 aylıkken başladı 8.5 aylık oldu hayla devam ediyo üstelik alttan 2 dişi çıkmasına rağmen bende bekliyorum nezaman biticek diye akması bişey değil üşütücek göğsünden diye korkuyorm değiştiriyorm sürekli ama