Çocuk Hastalıkları Bebeklerde popo darlığı sorunu Yardım!

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

fatmaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2009
7
1
86
43
İstanbul
Benim kızım 4 aylık. ilk iki ay hiç bir sorun yoktu. rahatça kaka yapıyordu. üçüncü ayda önce günde bir sonra 1 hafta derken iki haftada bir yaptı. fitil de fayda etmeyince bugün doktora götürdüm. poposunun dar olduğunu söyledi. popoyu uayrdı, bugün üç kere yaptı. şimdi makatı büyütecekler. korkuyorum daha önce yaptıran varsa lütfn anlatsın.Etraftan ilerde kakasını kaçırır gibi şeyler duyudum korkuyorum. bir de doktor birşey söyledi bana. eğer çocuk doğduğu günden itibaren kaka yapmıyorsa ya da uzun zamanda yapıyorsa bu ciddi bir sorunmuş. bu durumlarda bebekleri mutlaka doktora götürün. geçer demeyin.lütfen

bence sen üniv. hastanelerine falan götür bir iki farklı yere daha hemen yaptırma hepsi de aynı mı önerecekler bi bakın ya geçmiş olsun ben hiç duymadım inşallah gerek kalmaz..

kızlar bugun bende aynı sorundan doktora gıttım. ıpek poposunu ben uyarmadan kakasını yapamıyor saatlerce ıkınıyor. bugun de goturcuk popo darlıgı dedı ıkınmaktan cok hafıf bı yırtılma olmus popoda. cocuk cerrahına yonlendırdı. yarın sabahtan cocuk cerrahı gorucek muhtemel anüs genısletılıcek... nedır bu basına gelen warmı hıc moralım sıfırlandı cok endıselıyım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…