Arkadaşlar burada mutlaka paylaşma ihtiyacı duydum.Ben kızımda pişikten çektiğimi hiçbir şeyden çekmedim. pişik pişik olmaktan çıkıp koca koca bül bül yaralara dönerdi, her altına yaptığında banyoda yıkardım. ıslak mendili bile bi kenara attım. Gezmediğim dr, hastane, kullanmadığım ilaç (kortizon dahil) kalmadı, en son artık çok büyük özel bir hastaneye gittim, dr a anlatınca yapılacak herşeyi yapmışsınız kullanılacak herşeyi kullanmışsınız bazı çocukların cildi hassas olur...vs.. orada kopmuşum, yani tıp herşeye çare buldu bir pişiğe çare bulamadı diye bağırarak çıktığımı hatırlıyorum. eve dönüyoruz ama ben o çaresizlikle 2 gözüm 2 çeşme... sonra internette yaptığım uzun aramalar sonrası tıbbın bulamadığı (bu arada bende sağlıkçıyım) devayı buldum. basit çok basit..VAZELİN!!!!!!!!!bildiğiniz vazelin..dertlerime derman 3 kuruşluk vazelin oldu...vücuttaki tüm pişiklere sadece popo değil mucize gibi..şimdi yeni doğum yapacak arkadaşlarıma hemen amman o pişik kremi bu pişik kremi bırakın vazelin diyorum..çok arkadaşıma çözüm oldu...umuyorum ki aynı şeyden sıkıntısı olan herkese faydası olur.