- 4 Ocak 2017
- 2.316
- 6.764
- 158
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
Merhaba
Burası konunun yeri değil bilmiyorum ama cevap gelir diye buraya yazmak istedim. Mune , kazen biraz durabilir mi konum burada. Teşekkürler
Yeğenim 15 aylık ve bacaklarındaki parantez bacak durumundan dolayı doktora gitti. D vitamini eksikliğin kaynaklanıyormuş. Bazen kemikle de ilgili durum olabilirmiş. Doktor röntgen falanda çekmedi. Endokrin doktoruna yönlendirdi. Oda d vitamin kullanmasını ve 6 ay sonra gelmesini söyledi. 6 ay çok uzun ve süre
Evet önümüz yaz, bol bol güneşe çıkacak.
Bu durumu yaşayan birileri var . Bilgilendirip, tecrübelerinizi aktarırsanız çok sevinirim.
Teşekkür ederim
Kaç aylıktı denk geldiğimiz de. Küçük miydi yaniBende bır tanıdıkta denk geldım aynen d vıtamını eksıklıgı denıldı kullanıyorlar bıraz duzeldı eskıye gore
MerhabaBir tanıdığımıza doktor: Sabah 10 ile 11,30-12 ye kadar; akşam üstü de 16 dan sonra eller ve bacakları açık kalacak şekilde güneşlendirmesini önermişti. Hergün saat 17'de de 1 kase ev yoğurdu yedirmesini önermişti.
Hiçbir sorunu kalmadı onların.
Merhaba
Tanıdığıza ulaşmanız mümkün mü? Kaç aylıkken fark edildi. Süreç kaç ay sürdü.
Ablama linki attım oda okuyacak burayı. Yazın yazlığa gidecekler. Şuan güneşe çıkıyorlar. Verdiğiniz saatlerde dikkat ederler. Yoğurtta kalsiyum için mi
Doğarken kalça çıkıklığı testi yaptirdiysaniz bir sorun yoksa bu durum normal bence.benim kızım da o yaşlarda öyleydi, yürürken bacakları parantezlikten dolayı ayrılacak gibi olurdu,geliştikçe, büyüdükçe tamamen geçti..ben de çok telaş yaptım, kız çocuğu böyle mi kalacak diye,çevremdekiler de hep aynı şeyleri yaşadıklarını söyleyince rahatladım..bebekler yürüme dönemine geçtikten sonra böyle olan çok, ama büyüdükçe, uzadıkça normale dönüyorMerhaba
Burası konunun yeri değil bilmiyorum ama cevap gelir diye buraya yazmak istedim. Mune , kazen biraz durabilir mi konum burada. Teşekkürler
Yeğenim 15 aylık ve bacaklarındaki parantez bacak durumundan dolayı doktora gitti. D vitamini eksikliğin kaynaklanıyormuş. Bazen kemikle de ilgili durum olabilirmiş. Doktor röntgen falanda çekmedi. Endokrin doktoruna yönlendirdi. Oda d vitamin kullanmasını ve 6 ay sonra gelmesini söyledi. 6 ay çok uzun ve süre
Evet önümüz yaz, bol bol güneşe çıkacak.
Bu durumu yaşayan birileri var . Bilgilendirip, tecrübelerinizi aktarırsanız çok sevinirim.
Teşekkür ederim
Evet sımdı 1 yasını gectı baya azalma oldu . Cocuk 10 aylık ayaga kalkıp yurumye calısınca dusuyordu bır yasındada bellıydı uc bes ay gectı sımdı bellı degıl duzeldı gıbı demekkı d vıtamını ıse yarıyorKaç aylıktı denk geldiğimiz de. Küçük miydi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?