Çocuk Hastalıkları bebeklerde kulak rahatsızlığı nasıl anlaşılır lütfen cevap yazar mısınız

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

minikbaby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2011
14
0
36
Kayseri
arkadaslar kızım 8 aylık. arada bir sağ kulağını kaşıyor.işitme testi yaptırmıştık bi sıkıntı yok dediler işitmede. ama bikaç gündür akşamları arada bir kaşıyordu.ama bugün daha sıklıkla kaşıyor.bi ağlama yada huzursuzluk yok ateşide yok. anlamadım..ağzında pamukçuk var o boğazına kadar inmiş acaba pamukçuk rahatsızlık verdiği için kaşıyor olabilrmi? doktoru aradım maalesef şehirdışındaymış görmeden bişey demem doğru olmaz dedi.yarına kadar bekleyeceğim. bana yardımcı olurmusunuz lütfenn

kulak ağrısı çekmedik biz bilmiyorum ama ağrıyan kulağının üzerine yatamaz ağlar diye biliyorum..
benimde bebeğim kulağını çok kaşıyordu dr kir var dedi damla vermişti geçmişti...

benim 5 aylık oğlumdada aynı durum var dişleri çıktığı dönem başladı herkes diştendir dedi ama iki dişte çıktı ve uzuyo. ama araştırdığıma göre ağrıyan kulağı değil kaşımak dokunamazlarmış bile. benimk benim kaşımama bile izin veriyo. kendi kulak içi kirinide atıyo. havalar biraz düzelsin yine gidicem doktora anlaşıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…