• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebeklerde Kışa Hazırlık

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

esmacan86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
73
11
98
arkadaşlar pek çoğumuz kışa hazırlık olarak dondurucuya kendimiz için sebze atarız.peki bebekler için hazırlık yapan var mı aramızda, varsa neler yaptı paylaşabilir miyiz? ben cam rendede domates rendeleyip atmayı düşünüyorum sebze yemeklerine koymak için, malum salça bebeklere kullanılamıyor.ve şeftali ile armutu rendeleyip atmayı istiyorum muhallebilerine katmak için şeker kullanmak uygun olmadığından.

güzel bir konu açmışsın canım. ben bezelye koydum bizim için yazın başında çıktığı için, şimdi kızıma çorba yaparken ondan kullandım. aklıma pek bişi gelmiyor açıkçası benim kızımda şeftaliyi sevdi bari bende koyayım :)

çok güzel konu açmışsınız....
ben kabak koycam.
kabakları şok haşlama yapıp.üzerinede domates sos yapıp.bunları bi güzel karıştrıp.
buzdolabı poşetlerine koycam.kışın oluşuma çorba yaparım.
başka fikri olan varmı kızlar...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

arkadaşlar ben şeftaliyi de domatesi de cam rende de rendeleyip cam kavanozlarda buzluğa attım.tahta kaşıkla kazıyarak kullanacağım, denedim oluyor.buzdolabı poşetlerinin plastik olduğu için çok sağlıklı olacağını düşünmüyorum.kendimize kullanıyorum.ama bebeğime kullanmak istemedim.kabakları da sıcak suda haşlayıp kavanoza koyacağım,yani konserve şeklinde olacak.

arkadaşlar ben şeftaliyi de domatesi de cam rende de rendeleyip cam kavanozlarda buzluğa attım.tahta kaşıkla kazıyarak kullanacağım, denedim oluyor.buzdolabı poşetlerinin plastik olduğu için çok sağlıklı olacağını düşünmüyorum.kendimize kullanıyorum.ama bebeğime kullanmak istemedim.kabakları da sıcak suda haşlayıp kavanoza koyacağım,yani konserve şeklinde olacak.

benim aklıma buzdalabı poşetleri yerine süt saklama poşetleri geldi en azından 0 BPA.

kızlar bana sorarsanız her şey mevsiminde yenmeli ..kışın ne varsa onu verin bebeklerinize.mesela kabak yerine bal kabağı bolca oluyor kışın..domates kullanmayın.havuç karnıbahar lahana ıspanak bunlar kışın bolca mevcut..bana kalırsa buzdolabına giren herseyin lezzeti kaçıyor..bırakın kışın kış meyvelerini yesin yazın da yaz meyvesi...nacizane tavsıyem

Back