Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim kızımı doktoru elle muayene etti ve yaptırmana gerek yok dedi.ama içim rahat etsin dersen yaptırabilirsin dedi.bende yaptırmayacağım.
slm.arkadaşlar.bebeklerinize kalça çıkıklığı için ultrasondan baktırdınız mı?yiğenimi götürdüğümüz hastanede istediler.çevremizde yaptıran yok.bilen ya da yaptıran var mı?
slm benım kızımı goturdugumuzde 3 aylıktı kalca cıkıgı tanısı kondu ve bır cıhaz verdıler bacakları bır bırıne degemsın dıye 2 ay kullandık ve tekrar goturdugmde duzeldı sımdı yasına gırcek allaha sukur cok ıyı kesınlıkle ultrason cektırın bana kac kısı cektırme ne varkı denmıstı ama ınatla goturdum ıyıde yapmısım sızde heemn goturun cunku onceden teshıs edılırse tedavısı cok bsıt eger 1 yasından sonra fark etseymısık amelıyat olcaktı
1 haftalik bebgimde malesef cikti haftaya cocuk hastanesinde randevumuz var ins ozmana kadar hersey yoluna girer dualrinizi bekliyorum
1 haftalik bebgimde malesef cikti haftaya cocuk hastanesinde randevumuz var ins ozmana kadar hersey yoluna girer dualrinizi bekliyorum
bu kalça çıkıklığı sadece normal doğum sırasında mı oluyor?